Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 69806981698269836984 ... 14361>
Повідомлення Додано: Суб 02 бер, 2024 14:43

Shaman написав:чисто рашистські наративи.

з приводу ти - просто хамський наїзд на Холяву, й такий подив - а чому ви зі мною не ввічливо розмовляєте? тому. що не з усіма треба ввічливо ;) можете теж до мене на ти - я з цього не дуже переймаюсь :D

В рашистские нарративы вы, и ещё пара человек, записываете всё, что хоть чуть чуть идёт вразрез с телемарафоном.

А теперь касательно хамства. Хамство это грубый способ общения, включая вот это ваше тыканье. Так же к хамству можно отнести осеорбительные выражения в адрес других форумчан, которыми так любит раскидываться ваш подзащитный семинарист. И насколько доллярчик терпеливый и он не выдержал оскорблений, значит пан семинарист зашёл уж слишком далеко. А мне хамство не нужно,я могу просто адекватно подискутировать
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 02 бер, 2024 14:45

Бетон написав:"The New York Times" відзначає вразливість оборони України на заході від Авдіївки

Супутникові знімки виявили рідкісні та базові укріплення на лініях траншей, що не забезпечують ефективний захист від російських танків і не оберігають основні дороги. Нові українські позиції набагато менші за російські укріплення на півдні.

Росіяни розпочали будівництво за півроку до нападу ЗСУ, тоді як Україна реагує на це лише 3 місяці.

Это всё рашистские нарративы. Сфотографировали не в том месте)) и вообще нельзя такое писать, не шатайте лодку))
От ці кляті супутники - нічого не сховаєш. Бла бла на зведені штабу не вийде
hume

Подякував: 944 раз.
Подякували: 1890 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 02 бер, 2024 14:54

hume написав:

з приводу ти - просто хамський наїзд на Холяву, й такий подив - а чому ви зі мною не ввічливо розмовляєте? тому. що не з усіма треба ввічливо ;) можете теж до мене на ти - я з цього не дуже переймаюсь :D

В рашистские нарративы вы, и ещё пара человек, записываете всё, что хоть чуть чуть идёт вразрез с телемарафоном.

А теперь касательно хамства. Хамство это грубый способ общения, включая вот это ваше тыканье. Так же к хамству можно отнести осеорбительные выражения в адрес других форумчан, которыми так любит раскидываться ваш подзащитный семинарист. И насколько доллярчик терпеливый и он не выдержал оскорблений, значит пан семинарист зашёл уж слишком далеко. А мне хамство не нужно,я могу просто адекватно подискутировать

Резкая реакция пана Холявы как раз понятна. Он видел очень жесткие реалии фронта и пытается таким образом встряхнуть пребывающий в сонной летаргии тыл. У нас фронт и все остальные как бы пребывают в параллельнвх мирах: там норма все, что не убивает и позволяет выжить, и резкие слова - это фактически норма, в кризисных ситуациях часто просто нет времени на вежливые танцы с бубном.
Отнеситесь к этому с пониманием.
antey1969
1

Подякував: 1701 раз.
Подякували: 3641 раз.

Профіль

2
2
1
Повідомлення Додано: Суб 02 бер, 2024 14:55

antey1969 написав:
  hume написав:

Резкая реакция пана Холявы как раз понятна. Он видел очень жесткие реалии фронта и пытается таким образом встряхнуть пребывающий в сонной летаргии тыл. У нас фронт и все остальные как бы пребывают в параллельнвх мирах: там норма все, что не убивает и позволяет выжить, и резкие слова - это фактически норма, в кризисных ситуациях часто просто нет времени на вежливые танцы с бубном.
Отнеситесь к этому с пониманием.

семінарист назвав героями фільму Аватар двох персонажів, що їм потрібно перестати приймати розбавлені речовини у Н2О, що розширють свідомість, та інтелігентно закликав перестати публікувати марсіанські хроніки, замість чого проконультуватися в профільних спеціалістів по темному предмету черепної коробки
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2842 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 02 бер, 2024 15:06

Свободу фронтовикам!!!)))

flyman написав:семінарист назвав героями фільму Аватар двох персонажів з марсіанських хронік, що їм потрібно перестати приймати речовини і перестати бути марсіанськими хроніками
Нехай таке витикає ухилянтам в тилу, які "важко" ведуть свої бізнеси і НЕ хочуть піти на заміну тим двом персонажам на "легкому" фронті, які вже хто 1,5, а хто і 2р+ там перебувають!!!
Успіх

Заблокований
Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 02 бер, 2024 15:17

fox767676

Подякував: 406 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 бер, 2024 15:20

Re: Напад росії і білорусі на Україну

jump написав:Головний військовий комісар Львівської області Олександр Тіщенко розповів, що регіон на 105% виконав мобілізаційний план.

Новина з квітня 2023?
https://lviv.media/lvivshchyna/70251-lv ... -tishenko/
Дюрі-бачі

Подякував: 875 раз.
Подякували: 636 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 02 бер, 2024 15:23

prodigy написав:
вчора молодь(18-22) біля мене святкувала днюху під "лаковий май", "бухгатер милий мой бухгалтер", алену апину(он уехал в ночь на ночной єликтричке)-цим пісням 30-35років, виконавцям під 60

не мають доступу до українського контенту?, або вата головного мозку (добре, що тривало менше години)

Потрібно було їм світлошумову гранату тихцем підкинути. :lol:
Мабуть таки потрібно подібний ватний контингент брати для провітрювання мізків до війска з 18, хоча б на пів року, розкидаючи по різних підрозділах. Інакше у наступних гіркіних будуть свої корисні ідіоти вже на півдні. :evil:
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 бер, 2024 16:11

hume написав:

помилка на помилці. я телемарафон, як й телевізор взагалі не дивлюся від слова зовсім. а в рашистські наративи я записую саме рашистські наративи - можемо розбирати хоч кожен випадок 8)

з приводу ти - це максимум неввічливість, але вибачте, якщо хтось себе повів неадекватно - отримає відповідне відношення ;)

справа в тому, що під час війни деякі дискусії неприпустимі - що треба здатися, що все пропало. про недоліки треба казати, але знову ж такі - не все пропало, а виправимо й далі цього не буде.
Shaman

Подякував: 764 раз.
Подякували: 1620 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 02 бер, 2024 16:15

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:ід час війни деякі дискусії неприпустимі - що треба здатися

WTF? Тобто дискусії недопустимі? Чим тоді ми кращі за москалів? Замість того, щоб красиво показати наслідки, що буде якщо здатись і не дати можливості виїхати, на прикладі Мелітополя, Генічинська та інших міст ми тут починаємо затикати рота опонентам...
Дюрі-бачі

Подякував: 875 раз.
Подякували: 636 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 69806981698269836984 ... 14361>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: alex_dvornichenko, Xenon і 2 гостей