|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 02 бер, 2024 18:16
Успіх написав:Чому є-панати за ДВА РОКИ не придумали/не прийняли закон про заміну фронтовиків???! Їх же скільки там дармоїдів-законотвоців? 450? Накуя вони нам? Ще й так дорого обходиться їх утримання!
По-перше, це ж ти клєїв наліпки "ЗЕ!", це ж ти писав, як зробимо всіх разом. Як радів, що Зеленський розпустив парламент і вибрали паріхмахерів, барист та інших "несистемних" Ну так чого ти тепер волаєшь ?  Обрали дурнів, а питаєшь з них як з розумних 
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1255 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 02 бер, 2024 18:18
Бетон написав:Блокування рахунків забезпечить кінець банківської системи
не факт. если вспомнить что основное количество денег в банковсвкой системе у малого количества лиц то ИМХО эти люди уже давно откупились от армии. а все те сотни тысяч у которых мелочь на кармане систему не обрушат.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 бер, 2024 18:22
pesikot написав: Успіх написав:Чому є-панати за ДВА РОКИ не придумали/не прийняли закон про заміну фронтовиків???! Їх же скільки там дармоїдів-законотвоців? 450? Накуя вони нам? Ще й так дорого обходиться їх утримання!
По-перше, це ж ти клєїв наліпки "ЗЕ!", це ж ти писав, як зробимо всіх разом. Як радів, що Зеленський розпустив парламент і вибрали паріхмахерів, барист та інших "несистемних" Ну так чого ти тепер волаєшь ?  Обрали дурнів, а питаєшь з них як з розумних   +100 "зробили їх разом", "кожен з вас президенте"))) цікаво яка вже стадія "ну хоч поржом", чи "хуже нє будєт"?! 
-
pirat-d
-
-
- Подякував: 106 раз.
- Подякували: 122 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 бер, 2024 18:23
Shaman написав:помилка на помилці. я телемарафон, як й телевізор взагалі не дивлюся від слова зовсім. а в рашистські наративи я записую саме рашистські наративи - можемо розбирати хоч кожен випадок з приводу ти - це максимум неввічливість, але вибачте, якщо хтось себе повів неадекватно - отримає відповідне відношення  справа в тому, що під час війни деякі дискусії неприпустимі - що треба здатися, що все пропало. про недоліки треба казати, але знову ж такі - не все пропало, а виправимо й далі цього не буде.
Кажете, що марафон не дивитесь, а говорите тією самою мовою. Може ви там працюєте? Тепер конкретика: 1) Які такі дискусії неприпустимі-критика про@бів кварталу? 2) Хто саме і коли писав тут, шо потрібно здаватися? 3) Що особисто вам вдалося виправити із проблемних місць військового часу?
-
drevlyanin
-
-
- Подякував: 514 раз.
- Подякували: 519 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 бер, 2024 18:25
pirat-d написав:"зробили їх разом", "кожен з вас президенте"))) цікаво яка вже стадія "ну хоч поржом", чи "хуже нє будєт"?! 
От "ну хоч поржом", чи "хуже нє будєт" - зовсім не смішно ....
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 02 бер, 2024 18:26
НАКРУТ, ПАНІКА ТА ПОПАЙКА: як росіяни хочуть розкачати українців на третій Майдан
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 02 бер, 2024 18:30
Успіх написав: Shaman написав:ти в нас молодий, не прибідняйся
Ну от знову мушу писати про Марс)) На Марсі марсіани є в 30р. вже спиті вщент/білка бере/кидає їх від чорної хвороби... А Успіх, хоч і не спитий, але 40+ і обмежено придатний не за міцне здоров'я! На жаль, не Шварценеггер я і, не Ван Дам!))) А хоч і був би здоровим, як Арні - то що, це нормально бути "ув'язненим" ДВА РОКИ+, тим часом коли є у тилу ким замінити?! Це нормально - одні ДВА РОКИ+ на фронті, а інші в тилу за окуляри пА350 жінок попихують і по кабаках сидять?
я гадав ти трохи молодший, а так ми в близькій віковій категорії... Успіх, доведи вже 40+ - забудь ти про ті окуляри цінуй, що є. живий, руки-ноги на місці - тобі ще здоров'я знадобиться свою скирду перегортати бачиш, народ нервує, значить бусик їздить все ближче - скоро когось спіймають й вам на заміну. а може умови поліпшать, й ти вирішиш, що ще рік ти повоюєш (жарт). а може щось вирішиться в цьому році, й тоді теж буде привід вас демобілізувати.
-
Shaman
-
-
- Подякував: 763 раз.
- Подякували: 1619 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Суб 02 бер, 2024 18:32
Успіх написав:А хоч і був би здоровим, як Арні - то що, це нормально бути "ув'язненим" ДВА РОКИ+, тим часом коли є у тилу ким замінити?! Це нормально - одні ДВА РОКИ+ на фронті, а інші в тилу за окуляри пА350 жінок попихують і по кабаках сидять?
Долярчик, а от скажи, хто тобі в твою голову вкладає оті думки, що через два роки обов"язково повинні вас замінити ? Звідки ти це берешь ? Я не кажу, що цього не потрібно робити. Мені цікаво, звідки той нарратив про "2 роки" ?
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 02 бер, 2024 18:52
Shaman написав:Успіх вже давно вирішив, що йому додому. а от командир іншої думки. каже, як тільки Дюрі-бачі приїде, так відразу відпущу. а той, я знову у ВНЗ на 0,75 працюю, мені не можна. а Успіх вважає, що можна. й так далі.
Shaman написав:я гадав ти трохи молодший, а так ми в близькій віковій категорії...
А чого тоді киваємо на когось іншого? Зараз прийнята абревіатура ЗВО, а не ВНЗ.
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1109 раз.
-
-
Профіль
-
-
2