холява написав:Два конфлікта ,то буде тяжкий тягар для єкономіки , та і ніхто не звернется за допомогою зі сторони Молдови .
він не закінчиться за нашого життя, можливо перейде у більш холодну форму. Треба наводити порядок хоча б на західному напрямку, відео як раз про безкровні, м'які опції. Економічними кнутом та пряником викачати зброю звідти. Розкласти та демілітаризувати ментально )
Не дивлячись ні на що, супротивник дуже потужний і має потенціал до призову на відміну від нас . Мобілізувати достатню кількість , щоб вистачило на два фронти буде для нас тягарем і до того нападом на іншу державу . Бо я не чув щоб хтось нас запрошував про допомогу . Окрім того , наскільки мені відомо , в Молдові не всі на стороні України .
"Міжнародний кримінальний суд видав ордери на арешт командувачів дальньої авіації Росії (Сергій Кобилаш) та Чорноморського флоту РФ (Віктор Соколов)" https://www.pravda.com.ua/news/2024/03/5/7445087/
Hotab написав:Покажіть рецепти , може вам підкажуть інший курс. Це ж триндець якийсь!
ОК\
особисто ВИ що скажете чому на газопровіду в ЄВРОПУ не роблять диверсій , проте ЗАЄС чи КАХОВСЬКА ГЕС являються законними цілями . Може тоді будете розуміти значення - що таке матчасть
ЛАД написав:Не понял. О какой отправной точке речь? Для сравнения чего?
Вы спросили где мы развиваемся. Я сказал. Вас не устроило сравнение на 30 летней дистанции. Скажите на каком интервале Вас устроит.
Понятно. Но Вы знаете, затрудняюсь назвать отправную точку. У нас всё время цикл - подъём/резкий обвал. По разным причинам, но тем не менее. Как вариант, сравнивать по пикам? Но, вообще-то, я не говорил, что мы не развиваемся. Сказал. что мы отстаём от передовых стран и разрыв не уменьшается, а растёт. Вы утверждали, что: "Ми доганяємо розвинені країни, постійно". Вот и расскажите, в чём мы догоняем. Только, пожалуйста, не о потреблении, а о производстве. Мобильные телефоны и интернет - мы взяли западные изобретения, купили оборудование и применили. В основном в потребительских целях.
fler написав:Я вже тут давно пояснюю, що Україна є цифровим європейським тигром, але хто ж мене, докторку, слухає? Скрізь одні гуру))
Це ви знову за цифровий паспорт?
Water, рука-обличчя, якщо ви не в темі від слова зовсім, то хоч загугліть.. Цифрові двійники, штучний інтелект, великі дані - є шось із цього переліку знайоме вам? Цифрові платформи туди ж. Це основні напрямки, в яких українські ІТ-компанії є здебільшого сильнішими за конкурентів з ЄС.
Как только попадете в часть, не стесняйтесь, подойдите к начальнику финслужбы, начальнику близкой вам по духу другой службы, начальнику штаба, командиру роты и проговорите свои умения и навыки. Стесняться не надо. К нам в группу на прошлой неделе подошёл солдат, и проговорил свои умения и навыки, высказал желание, подошёл я к комбату переговорил, и этого солдата прикомандировали к нам. Толковый парень оказался. Все довольны. Ну как парень, позывной Дед )))
Hotab написав:Тоді не потрібно тут розказувати кому скільки додаткових ВОС треба отримати. Коли черешенька отримає хоча б перший (у Успіха вже 3 за 2 роки, вам теж на полігоні швидко організуємо якщо ви припините ховатись) ) , послужите (повоюєте) з ним 2-5 років хоча б, тоді будете повчати, кому на кого перенавчатись.
ви для початку за себе навчіться відповідати а не Успіхом прикриватися. бо я дивлюся зайняли дуже зручну позицію розказуючи як вас коханого не гоже в штурмовики відправляти. попрошу ще раз - зверніться до спеціаліста. у вас явно проблема квітково-черешнева.
ЛАД написав:Вот и расскажите, в чём мы догоняем. Только, пожалуйста, не о потреблении, а о производстве. Мобильные телефоны и интернет - мы взяли западные изобретения, купили оборудование и применили. В основном в потребительских целях.
Хорошо. Потребление без производства не бывает. И производства без потребления. 1. Основное это производство, - идеи Маркса 2. Основное это потребление, - идеи Кейнса Исторически идеи Кейнса победили. Поэтому говоря о развитии, здесь и сейчас, нужно говорить о потреблении. Давайте все же о потреблении.
По интернету и мобильной связи Эмиль Кислер, - львовянин. Его дочь, в последствии Хеди Ламарр родилась в Вене (Львов был частью Австрии), а работала в США. Так что украинские корни в интернете и мобильной связи однозначно есть.
Hotab написав:Така штука здатна легко збивати А50 або Іл76 (теж саме) , як велику і не маневрову ціль. Але з Су24, Су25 (вони теж вміють кидати КАБи) , Су34 і Су35 все це набагато важче. З далеких відстаней політ ракети триває відносно довго. Інформація про пуск ракети ППО (тим більше такої габаритної) на борту є (або від власної СПО15л, або від РЛС винищувачів, або від того ж А50) , і літак починає активно скидати наведення (є час впасти на наднизьку висоту і сховатись за рельєф, або застосувати якийсь РЕБ , з виконанням протиракетних маневрів) . Коротше зникнення мітки від цілі на індикаторі РЛС після пуску ракети ЗУР не завжди означає збиття. Тому я допускаю, що реальна кількість збитих літаків за останній час таки менша. А також що не всі вони Су34, бо таке примітивне діло як закидання КАБів вміють і літаки старіших поколінь.
З Су-25 КАБи не кидають. Наявні в орків Су-24 не витримають тривалу експлуатацію з кидання КАБів через те, як вона власне кидається. Час підльоту ракети на приблизних 70 км при М3.5-4 може становити до 1 хв. Якщо прохлопати пуск на 20 секунд, та час розвороту ще 20 секунд, то за 20 секунд, що лишилися висоту вже не скинути. Але ХЗ що там насправді. Від лінії фронту дость далеко. Влучання візуально в 85% часу спостерігатися не буде. Інтернет відключений. Населення просіяне спецслужбами. А цензура в них така, що пересічний орк не знає про знищений сьогодні корвет, так само як і про попередній.