Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 70897090709170927093 ... 14521>
Повідомлення Додано: Нед 10 бер, 2024 12:10

vitaliiangel ,

за заработал речи нет не подменяй тему

А за что была речь? Ты не говорил, что нельзя забрать (арестовать) заработанное? Типа «это рэкэт»? Это амнезия?
«А если найду?»

Если бы его меньше хвалили, никто бы не заметил новости что он получил "непригоден" на ВЛК.

Главком ЗСУ в воющей стране , и о нем что-то можно не заметить? :mrgreen:

ты кстати тоже веди себя скромнее

Это кто говорит? Бездельник ирпенскмй, или хозяин вертолета? :mrgreen:

в нормативке сказано что топ руководители ВСУ должны заниматься самопиаром, а потом получать непригоден на ВЛК?

В нормативке, которую ты никогда не открывал, но так любишь говорить о том в чем прафан, сказано порядок увольнения из ЗСУ. И там нет «начальник требует написать добровольно и уходить». Собственно именно это тете не понравилось. Что он не согласился сам уйти. А обязан?
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 10 бер, 2024 12:23, всього редагувалось 4 разів.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 10 бер, 2024 12:11

budivelnik написав:
  vt313 написав:Опция чтобы генерал занял должность полковника отсутствует. Система так устроена.

И никто не говорил, ты нам не нужен. Нужен, но не на этом месте.
1 Так відсутня опція?
Чи нема того місця де потрібен?
Ви якось в тих хто пише методички-уточніть.
2 А посол це потрібна опція ?
Якщо потрібна - то проти чого виступаєте
Якщо не потрібна - то нафігасвоїх висилали на непотрібні опції в США і Швейцарію...+ ще й Резнікову пропонували Британію, але його там не прийняли.

Знову
поки абристович за зе - значить він наш
а коли не за зе - то ворог?

А я проти чогось виступаю?
Залужному зробили подарунок.
Він хотів в політику, його туди пустили.
Через якись час він повернеться рейтинговим політиком.

А варіантів подальшої служби, в цій системі, немає.
І не один Залужний такий. Що роблять генерали, які займали високі посади до приходу Залужного?
vt313

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 бер, 2024 12:24

Бетон написав:В Тернополе школьник угрожал учителю физкультуры ТЦК. Я считаю такие действия нужно поощрять. Какой пример подаёт учитель?
Ученику - купить play station 5

наброс не зараховано. вчителі всі мають відсрочку :D

напевне учень теж не здав залік, й почав спочатку про права, а потім я вас здам до ТЦК :lol: тому учню по сраці, й на перездачу доки не здасть

а ідея гарна - треба підняти списки всіх, хто свого часу вижимав більше 120 кг. ці ж люди способні один двох Успіхів замінити. а ті що,більше 180, - й трьох :mrgreen:
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 10 бер, 2024 12:25

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Эстония строит линию обороны 600 км.
Ты посмотри только. Это ж какая беспечность.
Мы ж не строили перед вторжением, чтобы противник не вторгся.
Что делают, ая яй яй яй
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 10 бер, 2024 12:26

Re: Напад росії і білорусі на Україну

vt313 написав:Залужному зробили подарунок.
Він хотів в політику, його туди пустили.
А у вас є заява Залужного ,ним підписана і завірена нотаріально що Залужний хотів в політику?
Немає , тобто від мене треба вимагати документи Генштабу, а самому можна генерувати будь-що...

Тому питання не про документи
А надайте мені хоч якісь докази політичноїактивності Залужного...
Дві статті в закордонній пресі..це добре..
Дайте мені ссилочки на щось подібне в Україні.
Чи у вас українською політикою (боротьба за голоси виборців) - треба займатись виключно за кордоном.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 10 бер, 2024 12:28

Shaman написав:
  Бетон написав:В Тернополе школьник угрожал учителю физкультуры ТЦК. Я считаю такие действия нужно поощрять. Какой пример подаёт учитель?

напевне учень теж не здав залік, й почав спочатку про права, а потім я вас здам до ТЦК :lol: тому учню по сраці, й на перездачу доки не здасть

а ідея гарна - треба підняти списки всіх, хто свого часу вижимав більше 120 кг. ці ж люди способні один двох Успіхів замінити. а ті що,більше 180, - й трьох :mrgreen:

https://promin.cv.ua/2024/03/06/u-merez ... -ttsk.html

Настоящий патриот. Такое разве не нужно поощрять? Тю
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 10 бер, 2024 12:32

Banderlog написав:
  Shaman написав:це не вони втекли, це їх не хотіли бачити в армії - відчуйте різницю...

а що їм робити, сидіти у резерві?
забавно, їх не хотя бачити а нас піджаків хотя.
А я мож тож до лондону хотю,
ні .ладно там тісно, наших патріотів за багато ,
я в сінєгал
де крокодили, пальми баобаби і жєна французького посла ... :lol:
Та ладно я. Тут ,правда, больних ,зроблених людей дофіга яким пора на пенсії на печі сидіти, а головне вони в повній просрації від проісходящого...
І так розкидатись найбільш кваліфікованими? Прям не мож було поставити комкором ? Чи комбригом? Боялись вразити панський гонор?

парадокс поточної влади - що профі, але з власною думкою, замінюють - не скажу, шо не профі, - але на лояльних. а профі прибирають взагалі.

в мене немає інфо, але майже певен, що жодної адекватної посади їм не запропонували. нагадаю, це генерали з бойовим досвідом.

й на посаду посла він сам попросився? чи йому запропонували? тому він виконує розпорядження влади - туди й адресуйте питання, чому Залужного до Лондона, а ви досі там, де є. дослужитесь до генерала - може й вам запропонують.

а те, що звільнився через ВЛК - а є інші шляхи перевестись з армії? звісно, дехто став розганяти це як зраду, але робота в них така. дивно, що приєднуються, навіть не думаючи. може так й задумували як дрібненьку дискредитацію.

якщо покличуть назад - ці люди відразу повернуться, в цьому я впевен 8)
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 10 бер, 2024 12:32

hume написав:Как руководитель ГУР Буданов, очевидно, справляется. На слуху много успешных и сложных операций. Но, зачем давать столько интервью с мягко говоря странными предположениями? Возможно готовится к политической карьере.

В разведке есть термин "легенда". :D
Есть военно-политическое руководство. Принято решение кто, что и как.
vt313

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 бер, 2024 12:34

Бетон написав:
  Shaman написав:

https://promin.cv.ua/2024/03/06/u-merez ... -ttsk.html

Настоящий патриот. Такое разве не нужно поощрять? Тю

це фото, як жарт я вже перекидав.

але нагадую - трьох Успіхів ;)
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 10 бер, 2024 12:40

freeze написав:
Shaman написав:а що їм робити, сидіти у резерві?

Так война же, кому легко. Посидели бы немного в резерве, пока боевая должность не освободилась. А так пошли на сделку с совестью, приняли сделанные им фальшивые решения ВЛК. Все кто в теме понимают, что сейчас, чтобы получить полностью непригоден на ВЛК, надо быть лежачим больным, а не выкладывать улыбающие селфи незадолго до увольнения. Репутация годами приобретается, а теряется иногда в секунду.

окремо ще раз зверну увагу. ВЛК - це для того, щоб перейти на посаду посла. немає інших шляхів. наскільки буде ефективним послом - подивимось. якби не це, гадаю ніхто б не звільнявся.

з приводу репутації так. але не бачу підстав для таких тверджень. навіть після звільнення людина буде приносити користь державі. бо відсторонити його повністю від військовою справи - це не його рішення. питання з головного.
Shaman

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 70897090709170927093 ... 14521>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти