yanyura написав:А вообще быть Президентом Украины в мирное время и во время войны две огромные разницы. И мне почему-то кажется, что если выборы будут объявлены, такие возможные кандидаты как Порошенко, Тимошенко и другие серьезные люди, под благовидными предлогами откажутся от участия в них. Зато после нашей победы кандидатов будет немеренное количество, и не в малой степени из-за тех средств, которые будут идти на восстановление страны.
+++++
А ви круті оптимісти.
dr_bastm написав:І найгірше. путін дав папер Шоколадному на підпис, де Україну ставлять раком, Мінські домовленості. Раком навіть не перед "могутньою рф", а перед лднр! Майстер! Це тільки що згадав за хвилину
Тобто для України сьогоднішня ситуація краща за ту, що була в тому числі і завдяки мінським угодам? Взагалі не уявляю як без дипломатії з цієї війни маємо вибиратись, але кварталівсько-арестовичівська пропаганда вбила в голови уяву про неминучу перемогу та репарації і чергу з інвесторів.
pesikot написав:А для тебе, що районий суд Усть-Задрищенска, що Конституційний Суд України - одне і теж
Доброго ранку! У кожного суда є своя роль. Це пояснення для чайників. Для того щоб довести до кінця намічену ціль треба бути готовим втратити час.
Тобто, я тобі вчора писав і наводив цитати з закону, що тлумаченням Конституції України можє займатись виключно Конституційний Суд
Що суб"ектами подання на тлумачення Конституції можуть бути або 45 депутатів, або Президент, або там був перелік
А ти мені пропонував, що я можу особисто подати в Конституційний Суд на тлумачення Конституції, при тому, що я не входжу в той перелік
Зранку, виявляється, що "У кожного суда є своя роль", та ти шо ? Я ж тобі вчора про це і писав. То хто з нас чайник ?
Так як анекдот про дурня вчора видалили сьогодні залишимо на згадку як в темі про напад дійшли до образ " ти чайник " . Лучшая защита от дурака - включить дурочку.
ЛАД написав:Вы сами очень хорошо расписали, что будет, если сегодня объявить выборы.
Ничего не будет. Через месяц (или сколько там по протоколу) объявят еще раз. Затем еще....
До офіційного опублікування про відміну військового стану - всі держслужбовці й надалі отримуватимуть доплати, невідомі угруповання зі зброєю буде затягувати примусово до бусу для примусового письмового добровільного оформлення до лав ЗСУ і т.д.
Не настоюючи на персоналіях-як приклад Міноборони - Порошенку СБУ - Турчинову МЗС-Чалому КабМін-Яценюку ........
Чалый - неожиданный для Вас выбор.
Я про Валерія Чалого , а вікіпедія про Олександра Чалого
ЛАД написав:Но интереснее другое. Вы практически все основные посты отдаёте оппозиции. Но тогда это уже не правительство национального единства, а, скорее, правительство оппозиции. Осталось ещё только отдать оппозиции Минфин.
1 Я нікому нічого не можу віддати.. 2 Мене запитали моє бачиння-я його окреслив, а що і в яких обємах буде використано- не мені вирішувати 3 Ще є ЗСУ , МінФін,МВС, ГенПрокуратура, НАБУ, НАЗК, НацБанк, ВР - тобто як мінімум такий самий( а то й в півтора раза більший по впливу) обєм по важливості.
Давайте чесно, чинне скликання Парламенту є найслабшим за впливом за весь час.
↪️Його провладна більшість абсолютно усвідомлено і добровільно передала майже всі свої важелі впливу Офісові Президента. І зараз Парламент — це місце: 1) без публічного висвітлення роботи; 2) де не ухвалюють стратегічних політичних рішень; 3) де відсутній будь-який вплив на кадрову політику виконавчої гілки влади; 4) де не складають власного порядку денного, це роблять поза його стінами — в ОП. До речі, рішення, проводити засідання чи ні, теж приймають в ОП; 5) де роль депутата за впливом і можливістю щось змінити значно менша, ніж середньостатистичного радника ОП.
📜Цей перелік можна продовжувати ще довго, але думаю, загалом статус зрозумілий.
📉Саме тому за два роки війни в залі майже не бачили премʼєра. Голова СБУ може не зʼявитися для доповіді, навіть якщо є рішення про виклик у Раду. А колись підзвітний уряд може своїм рішенням незаконно обмежити пересування депутатів. І все це стало нормою. Підкреслюю — добровільною.