Hotab написав:Я просто вижу ответственность всех, а не лишь
кукуся я за свои деньги живу, а военком за бюджетные. Когда поймёшь разницу возможно поумнеешь. Одно дело когда папа зарабатывает/бухает, неприятно но его его право, другое когда сынок за папины деньги. Тут вопросы уже другие. А для тебя все равно. Пусть военком откроет бизнес и берет с клиентов по 5-8куе за услуги. Вот вообще вопросов не будет.
Бетон За великим рахунком в пересічного є єдиний інструмент захисту -- оті свободи. Можливість втекти від вимог - неідеальної)) влади (тобто несвідомих чиновників, можновладців). Якщо і їх ще відібрати, то торба...
Тому процес закручування гайок прямо пов'язаний з перетворенням перш за все самої влади в напрямку ідеалізації. В розрізі змін, на мою думку первинна влада. А потім пересічні.
Пересічні були такими ж самими і до Моісея. Але для змін потрібен стала поява саме Моісея. А потім змінились пересічні.
detroytred написав:За великим рахунком в пересічного є єдиний інструмент захисту -- оті свободи. Можливість втекти від вимог - неідеальної)) влади (тобто несвідомих чиновників, можновладців). Якщо і їх ще відібрати, то торба
вот именно забрали базовое право быть несогласным. Теперь судьбу пересичного решает военком.
antey1969 написав:А что Шольцу еще остается делать?
Во! Про те і мова.
Я ж не звинувачує Шольца. А поки не розумію, чому саме він так робить (точніше чому не робить). Не робить -- не пояснює німецькому суспільству свої дії-недії; не примушує партнерів скинути маски і робити. Ось він пояснив депутатам чи кому-там чого так, комісіії. Вони зрозуміли. Й так і сказав один їх представник -- є дві причини. Але озвучити не можу.
Так від кого таємниця-то???? Від ворогів, які й так знають її. Чи від суспільства? Чому йому не можна знати? А опозиція, вороги користуються і роблять з Шольца ідіота, розхитують суспільство.
З іншого боку я, визаю, що і претензій не можу до Шольца мати. Бо може отака його поведінка є меншим лихом для Німеччини. Ну нема в мене усіх розкладів...
Есть у меня предположение, почему творится весь этот цирк: вербально нарастающая всеохватывающая поддержка на фоне резкого сокращения поставок вооружений. Да нас уже по сути даже к переговорам с рашкой не склоняют, как это было еще год назад. И как вишенка на торте сегодняшняя новость: на саммите ЕС не будут упоминать о планах Украины на членство в ЕС... ТА-ДАМ!!! чтобы не раздражать европейских фермеров... Что, серьезно?! Не знаю, какой намек может выглядеть еще яснее.
Schmit написав: ЛАДів і прочіх унікдім, тут своя зелена логіка. Он Детройт взагалі договорився, що злита Ze ракетна програма відтягнула війну (цим хоч визнав, що ракетна програма слугами таки була злита). Але не розуміє, що слідуючи такій логіці виходить, якби Ze ще інтенсивніше все зливав чи взагалі розпустив армію, то відтягнув би війну на дисятиліття? Ну маячня ж виходить. Ніби й не дурні люди, вже сивочолі, а по факту...
Та ні. Дурня це оце Ваше приписання мені "слідуючи такій логіці виходить, якби Ze ще інтенсивніше все зливав чи взагалі розпустив армію, то відтягнув би війну на дисятиліття".
Я повністю згоден, що відкупом апріорі не можна вирішити проблему. Відтягнути навічно. Але те, що можна відтермінувати на якийсь час (на рік, два, три), стверджую.
Спростуйте аргументовне саме це. Саме це моє твердження. Про відтермінування на короткий час. Не розумію. От не розумію отакі елементарні демагогічні прийоми в бік опонентів. Навіщо???? Тільки марна витрата часу замість змістовного обговорення.
І головне: дайте логічне пояснення чому б путло відтермінував би напад, спостерігаючи на подальше укріплення обороноздатності України.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 19 бер, 2024 11:40, всього редагувалось 1 раз.
Ukrainian написав:Чехія знайшла ще 700 тисяч снарядів для України – ЗМІ
Боєприпаси Війна з Росією Військова допомога Європа Закупівлі Світ Україна Чехія Чехія у межах ініціативи із закупівлі артилерійських снарядів для України знайшла можливість придбати додаткову кількість боєприпасів.
Про це йдеться у статті видання The Wall Street Journal.
Мовиться про 700 тисяч великокаліберних снарядів, які можна придбати додатково за наявності необхідних коштів.
Різних постачальників знайшли у країнах, які не входять до Євросоюзу і НАТО.
Спочатку Чехія в межах своєї ініціативи знайшла можливість придбати 800 000 артилерійських снарядів від різних постачальників по всьому світу для потреб Сил оборони України. За словами чеських офіційних осіб, поставки боєприпасів в Україну можуть розпочатися вже протягом декількох тижнів. https://mil.in.ua/uk/news/chehiya-znajs ... ayiny-zmi/
а можно докладніше , для особо одарьонних срєді нєдоразвітих, про що це" знайшла можливість"? Знайшли продавців? Лиш грошей нема? Чому ми самі не знайшли? Хто гроші має давати? Вони там не купляють бо самі не могли знайти? Чи хотять в когось іншого купити? Чи ціна зависока? Новина вже з тиждень в топі ,но ...
Ukrainian написав:Чехія знайшла ще 700 тисяч снарядів для України – ЗМІ
Боєприпаси Війна з Росією Військова допомога Європа Закупівлі Світ Україна Чехія Чехія у межах ініціативи із закупівлі артилерійських снарядів для України знайшла можливість придбати додаткову кількість боєприпасів.
Про це йдеться у статті видання The Wall Street Journal.
Мовиться про 700 тисяч великокаліберних снарядів, які можна придбати додатково за наявності необхідних коштів.
Різних постачальників знайшли у країнах, які не входять до Євросоюзу і НАТО.
Спочатку Чехія в межах своєї ініціативи знайшла можливість придбати 800 000 артилерійських снарядів від різних постачальників по всьому світу для потреб Сил оборони України. За словами чеських офіційних осіб, поставки боєприпасів в Україну можуть розпочатися вже протягом декількох тижнів. https://mil.in.ua/uk/news/chehiya-znajs ... ayiny-zmi/
а можно докладніше , для особо одарьонних срєді нєдоразвітих, про що це" знайшла можливість"? Знайшли продавців? Лиш грошей нема? Чому ми самі не знайшли? Хто гроші має давати? Вони там не купляють бо самі не могли знайти? Чи хотять в когось іншого купити? Чи ціна зависока? Новина вже з тиждень в топі ,но ...
І ключове -- так в кого ці снаряди-то? Таємниця від кого? Бо ні за що не повірю, що всі збройні барони, всі розвідки не взнають і не знають. Виробництво, зберігання, перевезення, оплату бп такої кількості апріорі не втаїти. Да ще й коли про це оголошено заздалегідь на увесь світ)))
vitaliiangel написав:допустим молодая семья квартиры нет. Решили родить ребенка. Один идёт в декрет. Кэшем помощь не дают, аренду и все остальное ложиться на другого супруга. В чём помощь, памперсы бесплатно дадут? Два ключевых вопроса для молодой семьи жилье и работа.
наприклад цільовим сертифікатом оплатити іпотеку на час декрету, чи оренду житла чи універ дружини. Чи навіть передбачити можливість його обміну на дитячі товари. Але повинне бути цільове використання + більша сума. Бо зараз цей невеликий кеш що дають мотивує народжувати тільки асоціальні елементи. В циганських сімях одночасно вагітна 15-річна онука, її 30 річна мама та 45-річна бабуся. НА мою думку відповідальні батьки на ці гроші особливо не розраховують, і не привязують до них рішення народжувати чи ні
Вчера пол дня читала переписку сотрудниц "почему сменили имя файла". Очень важный вопрос. Зашла почитала баталии Порошенко-Зеленский. Чувство дежавю прям. Но я поняла, надо действительно прям сегодня отменять военное положение, назначать перевыборы рады и президента. Границы будут открыты, и оснований Бандерлогу на равных с Бетоном воспользоваться открытием границ очень прям можно. Усё. Победа ))))) зачем ждать Трампа, не понимаю. За один день можно и без него, отвечаю )))