|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 19 бер, 2024 13:50
detroytred написав:Мова була про чому? Я не знаю. І навіть не здогадуююсь. Тому питаю. Хоча б припущення. Мені цікаво. Навіть припущення чиїсь.
Отвечаю, почему - хз. Ни один из названных Президентов мне не отписал и не отзвонил. Искренний и прямой как угол дома причинно-следственный ответ мужчине если не подействует, я бессильна ))) Мои сложные причинно-следственный ответы предположений: наибольшая база НАТО в Румынии и высказывания Президента Франции - связаны между собой, при всей несвязанной видимости 
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 бер, 2024 13:53
stm написав: detroytred написав:Мова була про чому? Я не знаю. І навіть не здогадуююсь. Тому питаю. Хоча б припущення. Мені цікаво. Навіть припущення чиїсь.
Отвечаю, почему - хз. Ни один из названных Президентов мне не отписал и не отзвонил. Искренний и прямой как угол дома причинно-следственный ответ мужчине если не подействует, я бессильна )))
То, що хз. Це зрозуміло і так. Предметом було -- припущення є? Відповіли б -- припущень не маю. В мій бік Ви теж хз, але купу *припущень* генерете легко. Вау! А от про зв'язок з Румунією - дякую. Отже є припущення. Цікаве!
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 19 бер, 2024 13:55, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 бер, 2024 14:04
detroytred написав: stm написав: detroytred написав:Мова була про чому? Я не знаю. І навіть не здогадуююсь. Тому питаю. Хоча б припущення. Мені цікаво. Навіть припущення чиїсь.
Отвечаю, почему - хз. Ни один из названных Президентов мне не отписал и не отзвонил. Искренний и прямой как угол дома причинно-следственный ответ мужчине если не подействует, я бессильна )))
То, що хз. Це зрозуміло і так. Предметом було -- припущення є? Відповіли б -- припущень не маю. В мій бік Ви теж хз, але купу *припущень* генерете легко. Вау! А от про зв'язок з Румунією - дякую. Отже є припущення. Цікаве!
Припущення були нижще. Но выдергивать нужную часть из контекста вы мастак. Я тоже так могу, улыбаюсь ))) ПС: ответьте на прямой вопрос почему за наибольшую базу НАТО вам так зашло при незнании? )))
Востаннє редагувалось stm в Вів 19 бер, 2024 14:05, всього редагувалось 1 раз.
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 бер, 2024 14:05
vitaliiangel написав: detroytred написав:Цікаво чому президент проти? Чому?
потому что никто всерьез не предлагал. Макрон сделал политическое заявление. Может для рейтинга, может посмотреть реакцию общества. Если зе ответит да давайте войска побольше, поставит Макрона в неудобное положение. А тут сами отказались, Макрон предлагал, вы отказались, какие вопросы?
они там между собой для западных партнёров и их налогоплательщиков гутарят. вы вообще кто такие, что вам знать нужно? интервью - западной прессе. что залужный, что зеленский. для наших сми у него голубой огонёк а, да, дипломатия. что с неё взять.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 19 бер, 2024 14:10
Hotab написав:Вирішують гроші для купівлі дронів, щоб було більше їх, а менше «ухилянтів» на ЛБЗ. Вловлюєте ззаємозаязлк між «більше дав грошей- менше шансів опинитись самому»? А в якому місці я за статі КК оті (я їх не знаю)??
звязок я уловлюю але він не персоналізований. стаття 146 - це "бусифікація" - і замість визнання кримінальної відповідальності ви писали щось типу "необхідність, бо не став на облік"
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 бер, 2024 14:16
Letusrock написав:допишіть нуль до числа 23 це не враховуючи тих немісцевих з рюкзаком кешу кого незнайомі поводирі проводили лісами і "загубили" по дорозі... находять тільки пусті рюкзаки
Погано ви думаєте про гуцулів. Вони рюкзак не лишуть Іще одкрию Вам секрет- з того боку теж Гранічєри і гуцули 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 19 бер, 2024 14:16
stm написав: Бетон написав:Зеленський против ввода войск стран НАТО в Украину. Вдруг французы войну закончат через месяц? Что потом, выборы проводить?
Но давайте попробуем разобраться. Зеленский - это одноособный законодательно субъект Украины решающий этот вопрос или всё же есть какая-то процедура и там несколько субъектов?
Если это что-то кардинально меняет -- можно фамилию заменить на "теневое олигархическое меньшенство, стоящее за ширмой монобольшенства фракции слуги народа"...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 19 бер, 2024 14:21
_hunter написав: stm написав: Бетон написав:Зеленський против ввода войск стран НАТО в Украину. Вдруг французы войну закончат через месяц? Что потом, выборы проводить?
Но давайте попробуем разобраться. Зеленский - это одноособный законодательно субъект Украины решающий этот вопрос или всё же есть какая-то процедура и там несколько субъектов?
Если это что-то кардинально меняет -- можно фамилию заменить на "теневое олигархическое меньшенство, стоящее за ширмой монобольшенства фракции слуги народа"...
Верите, кардинально. Прямой запрет законодательный вообще кардинально меняет ставки ответственности ))) Но тема рептилоидов и их правления миром меня тоже манит. Считаю, что Трампон отлично оседлал эту тему и оплачивает её не менее щедро, чем орки лоббирование своих интересов. 
-
stm
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 бер, 2024 14:23
Banderlog написав: Letusrock написав:допишіть нуль до числа 23 це не враховуючи тих немісцевих з рюкзаком кешу кого незнайомі поводирі проводили лісами і "загубили" по дорозі... находять тільки пусті рюкзаки
Погано ви думаєте про гуцулів. Вони рюкзак не лишуть Іще одкрию Вам секрет- з того боку теж Гранічєри і гуцули 
перечитайте финал "Золотого теленка") "все просто"(с)
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 19 бер, 2024 14:35
Прохожий написав: Banderlog написав: Letusrock написав:допишіть нуль до числа 23 це не враховуючи тих немісцевих з рюкзаком кешу кого незнайомі поводирі проводили лісами і "загубили" по дорозі... находять тільки пусті рюкзаки
перечитайте финал "Золотого теленка") "все просто"(с)
він не був не місцевий, і родини на тій стороні Прута не мав
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-