_Mykola_ написав: а трохи шифруватися, а то явно було ж видно що спеціально навпаки пишете.
чо ж навпаки? Хіба про наркоту набрехав. Все решта правда. І то вважаю що за наркоту і відсутність наколок то не моя заслуга а середовища і часу в якому жив. Зараз було б мені 25 то не певен шо не мав би татух і не вживав мєт. Чи шо вони там вживають? На енергетики для прикладу підсів бистро , за 3 роки. А тут енергетики лупашуть масово. І ще начмєд бригади за коняком розказує про чудодійні властивості сушених мухоморів, достаточно 10 гр і... признаю шо будучи в нєтрєзвом відє хочеться попробувати стати бєрсєрком. но в мене правило - такі рішення не принімати на хмільну голову.
Да й взагалі завязуйте ці баталії ко/по безсенсу. У нас зараз куча проблем, а то й більше. Наприклад банально фортифікація, прикордонні зони, КОРУПЦІЯ.
ОНОВЛЕНО о 17:27. Міський голова Ігор Терехов заявив, що рятувальники дістали тіло п'ятого загиблого.
Раніше стало відомо, що окупанти завдали удару по типографії та цеху з виробництва меблів та лакофарбової продукції. Почалася серйозна пожежа, пошкоджено восьмиповерхівку.
За словами глави правоохоронного відомства, розповсюджені 17 березня кадри про нібито приліт невідомого безпілотника по військовій частині у ПМР, зокрема по вертольоту, були змонтовані. Відео, як він зазначив, поширювалося з метою "викликати нестабільність серед громадян".
За словами глави правоохоронного відомства, розповсюджені 17 березня кадри про нібито приліт невідомого безпілотника по військовій частині у ПМР, зокрема по вертольоту, були змонтовані. Відео, як він зазначив, поширювалося з метою "викликати нестабільність серед громадян".
нам од нестабільності в молдові краще чи гірше? Якщо ми не йдем на переговори то мені здається втянути побільше держав в війну з росією нам вигідно. І французів запросити на Україну і поляків хай воюють. Чого президент одказується? Щоб подовше війна була?
холява написав:Дімич , а ви подивиться на форум і хто і що тут пропонує . Ви читали тут, що треба захищати Батьківщину ?
ви у влади запитайте для чого вона вигадала богоізбраних
Влада все що повинна була сплатити мені повністью виконала . Все що по пенсії , пільгам , і багато чого іншого , Мені нема на що скаржитись . А чому ви не пішли в ТЦК ? Чому ви не захищаєте Україну ? Чому кожного раза ви ставите тільки питання , а нічого не робите для визволення України ? Чому ви якихось ізбраних згадуєте ? Самі ви хто ?