Denik написав:Я був в США і бачив як там працюють бізнеси в яких я розбираюсь. І економічні перекоси теж бачив.
Реально круто. Тоді точно можете назвати країни, де їх - економічних перекосів - немає.
Тобто підказати учасникам форуму відповідь на тему гілки:
яка країна світу є найкращою для Еміграції та заробітчанства.Все людство - а не тільки учасники форуму - шукають саме таке місце на Земній кулі - і - що дивно - такого немає.
- в січні 2024 року я мав велику необережінсть написати на цій гілці фразу про те, що якщо говорити об"єктивно - то "Україна - то "Рай на землі" та навів мінімум три чинника, які доводили це.
Написав, що це - тільки три з багатьох...
О! Яку купу звинувачень я отримав!!!
Аналізували ретельно, звинувачуючи мене в неточних даних та "економічних перекосах".
Особливе часто писали про ціни на харчі - за думкою учасників форуму то все не їжа - а дороге лайно (замітьте, то не я писав). Де є дешеве, але НЕ лайно - не писали.
- Дуже часто згадували райські для життя
Філіппіни (звісно, порадник навіть у ві сні не бачив ті
Філіппіни і ніколи б в житті не назбирав би гроші на візит туди - але знаєте, то "обіцянка-цяцянка" щось нехороше, а "мрія" - то інше... щось тендітне. Навіть з мрією можна погодитися та зрозуміти...
А ось яку країну точно не згадували, так то
Індія - а там економічні проблеми не менш значущі: Особняк орієнтовною вартістю 20 мільйонів доларів був побудований для індійського бізнесмена
Віджая Маллія на вершині 33-поверхового розкішного житлового будинку в Бенгалуру, Індія.
Двоповерховий особняк площею 3 тис. 700 кв. Тут є вертолітний майданчик, пишні сади, пейзажний басейн і оглядовий майданчик на 360 градусів.
Спроєктований для
Маллі, цей будинок був побудований на ділянці площею 4,5 акра, де колись стояв родовий будинок Маллі.
Однак є ймовірність, що
Малля ніколи не зможе жити в своєму особняку в Kingfisher Towers. Тому що, згідно з повідомленнями в індійських ЗМІ, небесний особняк все ще не був завершений, коли
Маллія покинув країну в 2017 році через "
економічні перекоси"...
- Жах! Вчора Прем'єр-міністр Китаю
Лі Цян заявив, що вони вживатимуть заходів для подолання проблем, з якими стикаються іноземні інвестори в країні, і
економічних перекосів, які вони відчувають під час доступу до ринку. Лі сказав: «Деякі проблеми були вирішені. Ми працюємо над відповідними правилами для деяких з них». Прямо біда, викреслюємо Китай із списку щасливчиків...
- Тривожні новини із стабільної багатої Німеччини: днями Президент Центрального банку Німеччини (Бундесбанк)
Йоахім Нагель заявив, що ультраправі екстремісти загрожують добробуту в країні.
Заявивши, що ультраправі екстремісти відлякують інвесторів і кваліфіковану робочу силу, яка приїжджає з-за кордону, Нагель сказав: «Це загрожує нашому процвітанню». І тут -
економічні перекоси...-
Економічні перекоси переслідують ту країну, в якої ми на коліна випросити намагаємося 61 000 000 доларів:
Stellantis оголосила, що 2 відсотки її співробітників у відділах інженерії, технологій і програмного забезпечення в США будуть звільнені в рамках ефективності та оптимізації витрат. Реально катастрофа. У новинах американської преси повідомлялося, що буде звільнено близько 400 (чотириста) співробітників.
- Звісно, є "
економічні перекоси" і у простих американців. Наприклад,
Стів Баллмер, колишній генеральний директор
Microsoft, зараз змагається за багатство з Біллом Гейтсом, у якого він колись був помічником. Згідно з
Bloomberg Billionaires Index, Баллмер має чистий капітал приблизно в 148 мільярдів доларів, а його колишній бос, засновник Microsoft Білл Гейтс, має чистий капітал у 154 мільярди доларів.
Ну реально простий американець: ми прямо на днях і тиждень тому про такого говорилои: У віці
24 років
Баллмер покинув
Стенфордську бізнес-школу, щоб приєднатися до
Microsoft і свого колишнього однокласника по Гарварду
Гейтса. Баллмер, 30-й співробітник компанії, отримав
базову зарплату в 50 000 доларів.Так що, пане
Denik, чекаємо на Ваш візит, та Ваші думки/поради
на підставі власноруч отриманих фактів.