Banderlog написав: потом. Мож і 4, но після війни. ) Хай одїдається. Погодки і так на здоровя навантаження. Та і нікому не довіряє ,як квочка на руках носить обох. А потом, було б тупо лишити з 3ма на руках якщо вбє, або якось хєровато скалічить.
З кожним наступним простіше, що 3 що 4, то 25% різниці
Banderlog написав: потом. Мож і 4, но після війни. ) Хай одїдається. Погодки і так на здоровя навантаження. Та і нікому не довіряє ,як квочка на руках носить обох. А потом, було б тупо лишити з 3ма на руках якщо вбє, або якось хєровато скалічить.
) це звідки такі познанія в процентах? закон збереження енергії і матерії прогуляли ? В барі сиділи замість лекцій ? Ну добре. Давай побарменствуєм. Берем бутлю 5,6 л скажімо метакси і одливаєм одразу 0,35л потом до 6 місяців в ту посуду де 0,35 лляють ще приблизно 0,35, далі з тієї де було 5,6. Потом ще півтори роки відливаєш, щоб до 1л, но то вже ти можеш потрохи доливати. Дуже потрохи. в основному таки з жінки береться. Я одлив іще раз так само. І шо тут простіше щоразу? Доливати назад до 5,6 надо? Доливати надо якісно? Надо! бо кожен наступний раз метакса буде все розведеніша... і в великому бутлі і в маленьких посудинах. І це лиш процес первічного розливу. Далі то в основному мавби добувати і лити чоловік. а я одкуплююсь грошима і смішними рожицями по відеозвязку.
) це звідки такі познанія в процентах? закон збереження енергії і матерії прогуляли ? В барі сиділи замість лекцій ? Ну добре. Давай побарменствуєм. Берем бутлю 5,6 л скажімо метакси і одливаєм одразу 0,35л потом до 6 місяців в ту посуду де 0,35 лляють ще приблизно 0,35, далі з тієї де було 5,6. Потом ще півтори роки відливаєш, щоб до 1л, но то вже ти можеш потрохи доливати. Дуже потрохи. в основному таки з жінки береться. Я одлив іще раз так само. І шо тут простіше щоразу? Доливати назад до 5,6 надо? Доливати надо якісно? Надо! бо кожен наступний раз метакса буде все розведеніша... і в великому бутлі і в маленьких посудинах. І це лиш процес первічного розливу. Далі то в основному мавби добувати і лити чоловік. а я одкуплююсь грошима і смішними рожицями по відеозвязку.
одяг (іграшки) від старшого меншому в спадщину, крім того, коли один, вся увага йому, далі іде конкуренція, від 3х уже кооперація, 1й вже може допомагати доглядати 4го, три вже маленька ОПГ (ОЗУ)
а там ще допомога як багатодітному після 3го найтяжче це рішитися на 2го і 3го, далі "ще раз і ще раз і ще много-много раз"
Banderlog написав:А потом, було б тупо лишити з 3ма на руках якщо вбє
Ну, не зовсім тупо... Дивно, що Флай не нагадав про 15лямів)) >>>>>
flyman написав:В мене розрахунково-статистичні дані $150 на особу в місяць ($1к8 в рік, $32К4 до 18 років або 1263600 грн). Якщо сім"я виростить сина і "продасть в армію", а потім отримає 15М компенсації, то профіт 11х (а державі, збитки).
У ЄС допускають антитерористичну співпрацю з РФ після теракту під Москвою На брифінгу в Брюсселі речник зовнішньополітичної служби ЄС Петер Стано повідомив, що у ЄС допускають ідею про взаємодію з РФ для спільної боротьби з тероризмом, однак наразі "важко уявити", що на цьому етапі буде основою для співпраці з країною, втягнену у повномасштабну агресію.
Faceless написав:Чекаємо на ідеї "Антитерористична співпраця з ІДІЛ", "Антитерористична співпраця з Хамас", "Антитерористична співпраця з Хезбола" і що там щє
хусіти, щоб кораблі з Китаю в ЄС плавали і не тонули і ТітТок з ютубом не лагав
Цікавить такий момент. Зараз коцаби раді б бити по Києву хоч куди: ВР, АП, СБУ, ГУР, НБУ, мости. Але не можуть пробити, бо є Петріоти і СампТ, які тримають удар балістики як з Криму, так і з Міг31К Питання: чому вони не били по згаданим обʼєктам до появи топового західного про? Невже нам просто повезло , що вони тоді не додумались, а пробують лише зараз, коли вже не можуть?