leon1601 написав:найди два отличия![]()
(55 и 61 -думаю куе.)
может ето две квартиры но с разным видом из окна ?

|
|
![]()
может ето две квартиры но с разным видом из окна ? ![]()
![]()
Ревальвальвация для рынка так же пагубна как девальвация. Потому что все хранят деньги в валюте. Чтобы рынок начал работать нужна стабильность валюты и кредиты.
![]() Да разница в 20% смело по дому получается. Я в своих поисках тоже столкнулся. Нашел 3-ку за 108000 у.е. (нашел прямого хозяина), аналогичные, в этом же доме продают по 130000 у.е., еще и плюс посреднические. Вот и считайте 20% разницы, еще и посреднические отдай.. ![]()
Дімчик я будівельник і можу стверджувати що у Вас навряд чи була можливість порівнювати аналогічні квартири , по різним причинам 1 Технічні характеристики - квартири однакового планування , але на різних поверхах ,або кутова-не кутова, для різних власників коштують по різному ( в залежності хто-як оцінює переваги і недоліки . Для пенсіонера найкращий поверх - другий , для продавця самогону - перший ![]() 2 Я працюю з одним агенством , але можу самостійно виставити ціну дещо завищену на інших рекламних майданчиках , благо різні Ваші магазини ,Авізо і так далі - практично безкоштовні , але з допомогою кількості отриманих дзвінків я визначаю наскільки реально потрапив ціною в ціль 3 Не далі як сьогодні в мене цікавились однокімнатною яка всюди фігурує по ціні 40 000 ( 40 кв м + 0,8 сотки землі , 1 поверх ), так як людина мені сподобалась( якщо точніше , хоч те що людина робить мені не дуже подобається , але те як вона це робить викликає повагу і бажання допомогти ) , я погодився на ціну 36 000 ,навіть не взяв завдатку і згодився почекати тиждень не змінюючи умов. Ціна в 40 000 для продажу залишилась , єдине що купити можна буде тільки у випадку якщо через тиждень цей перший покупець не виконає нашої угоди. Так що різниця в 20 % - реальна , просто квартири хоч і подібні , але фактично різні.
![]()
да какой вы будивэльник.... одно и тоже из пустого в порожнее... 1.вы что сами что то строите, или хотя бы бригадиром являетесь? у вас есть возможно хорошая команда рабочих и толковый прораб, вы вероятно только платежки просматриваете и контролируете стройку в целом. 2. вы строите далеко не "свечки" в 25 этажей, а впрягаетесь за целую отрасль.... демагогия демагогией, а рынок настолько корумпирован, что элементарные законы рынка не работают. долго это продалжаться не будет. конечно всегда есть люди умыкнувшие деньжат и желающие построить хороший особняк, это и есть ваши потенциальные клиенты. все что вы пишете, нельзя проэцировать на пересичного, его доходы не позволяют купить квартиру в старом доме неговоря уже о новостройке... ник у вас конечно знатный, но вы просто обладатель бригады рабочих которые строят небольшие домики, не более того... зачем оправдавать полностью корумпированный рынок недвижимости страны если вы (вероятно) дальше своей области не строились? с вами тут общаються в основном успешные люди которые не бомжи, а максимум хотят улучшить свои жилищные условия. при этом многие с деньгами которые мало того что заработали, а еще и не растратили в 2006-2008.... то есть неглупые... ваши аргументы к сожалению напоминают предвыборную чушь наших кандидатов в президенты, и расчитаны на тех кто много телевизор смотрит ![]() ЗЫ. вы конечно не даете ветке умереть, за это вам отдельное спасибо ![]()
![]()
Дурний приклад , цеглу я звичайно не кладу і розчин не мішаю ![]()
1 Я закінчував ПЦБ , там не було розподілу на будівництво приватного житла і висоток , + працював в тресті ЛьвівПромБуд , де основною спеціалізацією було будівництво заводів , тобто кожен проект два рази не повторювався . 2 Я будую до 4 поверхів ( причина в тому , що кожна територія згідно ген-плану має свої обмеження ) , але повірте мені , я з таким же успіхом ( але з іншою технікою ) можу будувати 9-14 поверхові будинки , єдина проблема це дорожче і швидкість обертання коштів нижча , а гроші тепер дуже дорогі ( правда не надовго ![]()
Якщо Ви уважно мене читали , то я ніколи не орієнтувався на пересічного з тих 20 000 000 працюючих , а завжди орієнтувався тільки на тих 200 000 ( 1 % від працездатного населення ) які в кожен конкретний рік викупали все що збудовано .
![]() при всем уважении...
далеко не все застройщики чесны перед людьми желающими что то построить. отсюда и бардак , неразбериха с ценами... логично покупать новое жилье, но больше шансов поиметь несданный или недостроенный дом. владельцы старого жилья пользуясь ситуацией на рынке держат цены... новострои видя вторичный рынок цены тоже не опускают, в результате отсутствие продаж и непонимание реальной стоимости метра... многие продавцы б\у жилья пытаются переложить стоимость недавнего ремонта на покупателя не осознавая того что это уже не ремонт.... так же и неправильны сравнения стоимость метра за рубежом (где влючена в стоимость мебель и техника) и в украине где после строителей нужно стяжку переделывать. зы для привлечения петенциальных клиентов логичнее создать сайт с типовыми проектами домов и смету затрат. зачем столько цифр и доводов?
![]()
Щось у Вас виходить змія яка тримає сама себе за хвіст Ціну вторинки тримає первинка , яка в свою чергу дивиться на вторинку ![]() Насправді нормальна ринкова ситуація , в якій присутні сотні тисяч продавців і в той самий час практично всі вони є й покупцями такогож товару тільки в іншому місці або іншої квадратури. Реальне перевищення пропозиції над попитом відбувається за рахунок новобудов , а це всього 50-60 000 квартир в рік
1 За рік що я на форумі до мене звернулись приблизно 10 чоловік , при чому тільки троє по питанню купівлі того що я будую , так що по крайній мірі наївно думати що я тут рекламаю свою працю. 2 Як на мене то потенційний покупець повинен не в кошториспх колупатись ( все одно при потребі я його можу написати який хочеш ) , а отримувати готовий кінцевий продукт по прийнятній кінцевій ціні , а скільки я потратив на виготовлення цього продукту - діло десяте.
![]()
иш який хитрый))) тогда любой сможет высчитать где его прокатили потому как смету можно показать специалисту, выяснить нормочасы и их реальную, в данном городе, стоимость; сверить цены на материалы а потом взять калькулятор и нажать клавиши а так, "зачем вам эти сметы?" "я все равно туда напишу шо хотите""берите как есть" ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|