Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 74407441744274437444 ... 14521>
Повідомлення Додано: Нед 31 бер, 2024 19:18

Аудіокниги - маст хев!))

Бетон написав:Книги читать нужно, а не слушать пережёванные эмоции

Дуже зручно саме СЛУХАТИ!(аудіокниги)
✓ можна собі на ютубі прискорити читання(щоб не розтягувало) :D або скорочену версію прослухати, якщо немає бажання слухати повну версію, або нуднувата книга...
✓ їдеш на вогневу - запхав 1 навушник у вухо і слухаєш...
✓ щось робиш(готуєш їсти, ще щось...) - слухаєш, а руки вільні можна працювати...
✓ колись і в наряди ходив :D то теж 1 навушник у вухо, а іншим слухаю, чи хтось не йде :D (але так тільки в денні наряди ходив, в нічні так не ризикував) :mrgreen: - але це було НЕ на вогневій!!!

А ще колись давно - то гуляти ходив з дитиною у колясці, то теж поки круги по району намотував, то слухав аудіокниги...
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 31 бер, 2024 19:49

Re: Напад росії і білорусі на Україну

buratinyo написав:И с этим дерьмом пришлось разбираться уже новому Президенту Зеленскому. Самое неприятное, что он начал сталкиваться сразу с огромным числом предателей в системе госуправления, оставшимися после святого Порошенко.

досточка, озвучь поименно
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 31 бер, 2024 20:24

Успіх написав:
  Бетон написав:Книги читать нужно, а не слушать пережёванные эмоции

Дуже зручно саме СЛУХАТИ!(аудіокниги)
✓ можна собі на ютубі прискорити читання(щоб не розтягувало) :D або скорочену версію прослухати, якщо немає бажання слухати повну версію, або нуднувата книга...
✓ їдеш на вогневу - запхав 1 навушник у вухо і слухаєш...
✓ щось робиш(готуєш їсти, ще щось...) - слухаєш, а руки вільні можна працювати...
✓ колись і в наряди ходив :D то теж 1 навушник у вухо, а іншим слухаю, чи хтось не йде :D (але так тільки в денні наряди ходив, в нічні так не ризикував) :mrgreen: - але це було НЕ на вогневій!!!

А ще колись давно - то гуляти ходив з дитиною у колясці, то теж поки круги по району намотував, то слухав аудіокниги...

розуму і мудрості це добавило, чи в одне вухо ...
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 31 бер, 2024 20:26

flyman написав:розуму і мудрості це добавило
Так, добавило!
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 31 бер, 2024 22:03

Re: Напад росії і білорусі на Україну

❗️На Кіровоградщині чоловік, якого доставили до ТЦК, відібрав зброю у поліцейського і вистрілив собі в голову, — «Суспільне» з посиланням на речницю теруправління ДБР у місті Миколаїв Ольгу Проценко. Подія сталася 28 березня у місті Світловодськ.

«Поліцейські отримали повідомлення від співробітників ТЦК, що місцевий житель загрожує вчинити самогубство. Приїхавши на місце події, правоохоронці через поведінку чоловіка викликали швидку допомогу для подальшої його госпіталізації».

Після огляду медиків чоловіка мали доставити до психічної лікарні. Але в поліклініці він вихопив автомат у поліцейського і вистрілив собі у голову. Від пораненя чоловік помер на місці. Йому було 32 роки.

На час слідства поліцейських і заступника керівника ТЦК за направленням превентивної діяльності усунули від виконання службових обов'язків.
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 31 бер, 2024 22:05

Бетон написав:❗️На Кіровоградщині чоловік, якого доставили до ТЦК, відібрав зброю у поліцейського і вистрілив собі в голову, — «Суспільне» з посиланням на речницю теруправління ДБР у місті Миколаїв Ольгу Проценко. Подія сталася 28 березня у місті Світловодськ.

«Поліцейські отримали повідомлення від співробітників ТЦК, що місцевий житель загрожує вчинити самогубство. Приїхавши на місце події, правоохоронці через поведінку чоловіка викликали швидку допомогу для подальшої його госпіталізації».

Після огляду медиків чоловіка мали доставити до психічної лікарні. Але в поліклініці він вихопив автомат у поліцейського і вистрілив собі у голову. Від пораненя чоловік помер на місці. Йому було 32 роки.

На час слідства поліцейських і заступника керівника ТЦК за направленням превентивної діяльності усунули від виконання службових обов'язків.

Випадково проходили поряд?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 31 бер, 2024 22:05

Успіх написав:
  Ой+ написав:Якось потрібно було грушу для водонапірного бачка, то в епіцентрі була втричі дорожча за невеликий спеціалізований магазин
Так отож!
І тому це теж на стільки злить ПП, коли в тебе та сама річ і тої самої фірми коштує на 30-50-100% дешевше, ніж в епіку!
Просто "кров нагла заливає"! :mrgreen:

п.с.
Не пам'ятаю, чи я тут вже писав, але цього разу, як був у відпустці, то я закрив в Податковій ФОП!

І, десь за кордоном може цьому і дивувались, але не в нас в Україні >>> мені нарахували борг! :mrgreen: 🤦🏻
Хоч мій тато раніше їздив в Податкову, писав заяву і прикріплював до неї копії доків, що я служу з 27.02.22! Що я на фронті!
Але, "системі" видно було пох і нарахували борг за несплату податків! :lol: 🤦

То я тепер знову писав заяву, щоб скасували нарахований борг, здав за 2р річні звіти(все це помогли жіночки з Податкової - молодці) і мені вже "припинили" підприємницьку діяльність. А остаточне закриття/закриють сказали десь до півроку часу, бо невистачає їм людей всім цим займатись.
Але казали не перейматись, борг скасують, все буде добре! :D
І дякували мені за те, що "буряти не заходять до них вгості" і казали, щоб я беріг себе!
Приємно!))

Підставою для такого звільнення є заява фізичної особи - підприємця та копія військового квитка або копія іншого документа, виданого відповідним державним органом, із зазначенням даних про призов такої особи на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, які подаються до податкового органу фізичною особою - підприємцем протягом 10 днів після її демобілізації. Якщо демобілізована фізична особа - підприємець перебуває на лікуванні (реабілітації) у зв'язку з виконанням обов'язків під час мобілізації, заява і копія військового квитка або копія іншого документа, виданого відповідним державним органом, подаються протягом 10 днів після закінчення її лікування (реабілітації).
ROLF

Подякував: 31 раз.
Подякували: 75 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 31 бер, 2024 22:06

Скорее делай ремонт, я сниму твою хату

Долярчик, меня пока не жди на замену, так как ты еще 8 лет там будешь. Если под уголовкой пойдешь петлять, сразу 2 статьи тебе: первая за уклонение и подделку документов, а вторая - у меня все скрины как ты во Львове в отпуске боевые получал - есть!! Нельзя обворовать государство!!
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 31 бер, 2024 22:09

ROLF написав:
  Успіх написав:
  Ой+ написав:Якось потрібно було грушу для водонапірного бачка, то в епіцентрі була втричі дорожча за невеликий спеціалізований магазин
Так отож!
І тому це теж на стільки злить ПП, коли в тебе та сама річ і тої самої фірми коштує на 30-50-100% дешевше, ніж в епіку!
Просто "кров нагла заливає"! :mrgreen:

п.с.
Не пам'ятаю, чи я тут вже писав, але цього разу, як був у відпустці, то я закрив в Податковій ФОП!

І, десь за кордоном може цьому і дивувались, але не в нас в Україні >>> мені нарахували борг! :mrgreen: 🤦🏻
Хоч мій тато раніше їздив в Податкову, писав заяву і прикріплював до неї копії доків, що я служу з 27.02.22! Що я на фронті!
Але, "системі" видно було пох і нарахували борг за несплату податків! :lol: 🤦

То я тепер знову писав заяву, щоб скасували нарахований борг, здав за 2р річні звіти(все це помогли жіночки з Податкової - молодці) і мені вже "припинили" підприємницьку діяльність. А остаточне закриття/закриють сказали десь до півроку часу, бо невистачає їм людей всім цим займатись.
Але казали не перейматись, борг скасують, все буде добре! :D
І дякували мені за те, що "буряти не заходять до них вгості" і казали, щоб я беріг себе!
Приємно!))

ти це повинен був зробити після 10 днів мобілізації або після ... але тобі не світить ...

Підставою для такого звільнення є заява фізичної особи - підприємця та копія військового квитка або копія іншого документа, виданого відповідним державним органом, із зазначенням даних про призов такої особи на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період, які подаються до податкового органу фізичною особою - підприємцем протягом 10 днів після її демобілізації. Якщо демобілізована фізична особа - підприємець перебуває на лікуванні (реабілітації) у зв'язку з виконанням обов'язків під час мобілізації, заява і копія військового квитка або копія іншого документа, виданого відповідним державним органом, подаються протягом 10 днів після закінчення її лікування (реабілітації).

ROLF,
там після демобілізації
P.S.
ще в одного дописувача дислексія
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 31 бер, 2024 22:19

Успіх написав:...............
Так, чи інакше - але справді все і всіх підготовлюють до "поганого миру" ;)
...............

А Вы возражаете?
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 74407441744274437444 ... 14521>
Форум: