Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Бетон написав:В 2014..17 донетчани скуповували в Києві все що можна. Я побудував для них навіть будинок на 72 квартири на соф. Борщагівці. І дешеве і дороге
Донецькі засівали грошима якраз до 2014. З 2014 купляли відносно небагаті люди і здебільшого в передмістях Києва. Феномен голосування Бучи - Ірпеня за опзж всі пам'ятають? Так це біженці з 2014
Бетон написав:Або в країні надлишок мільонерів як в США, або є іпотека 2% як в Європі. Або крадуть бюджет. Всі ці чиновники і їх нащадки нікуди ніколи не виїдуть. Вони приречені назавжди тратити свої мільони доларів тут. Тому такі ціни. Тому воно продається. Тому ви всі невиїздні. Бо хто за них буде сапать траву на газонах
Розкажи про це донеччанам після 2014 а зараз харківʼянам
В 2014..17 донетчани скуповували в Києві все що можна. Я побудував для них навіть будинок на 72 квартири на соф. Борщагівці. І дешеве і дороге
Ну це не всі донеччани - в мене теж є знайомі міліонери що виїхали, більшість грошей навіть на халупу в селі хіба що мала
Бетон написав:В 2014..17 донетчани скуповували в Києві все що можна
З 2014 по 2017 ціни КРЖН в доларах обвалились в 1.5 рази.
Поки що ціни тримаються за рахунок штучного стримання курсу гривни. Квартири на Борщагівці в 2015..16 рр 1к 40м2 мы продавали по 35 куе. На династії 2к: 65 м2 120...135
Бетон написав:В 2014..17 донетчани скуповували в Києві все що можна. Я побудував для них навіть будинок на 72 квартири на соф. Борщагівці. І дешеве і дороге
Донецькі засівали грошима якраз до 2014. З 2014 купляли відносно небагаті люди і здебільшого в передмістях Києва. Феномен голосування Бучи - Ірпеня за опзж всі пам'ятають? Так це біженці з 2014
Подтверждаю, имел конрагентов в Донецке. Целыми фирмами в Бучу переселялись.
Вибачаюсь за продовження офтопу, але наскільки я пам'ятаю(родичі неподалік мали будинок) то хата Симоненка, котрий головний комуніст і вона насправді не продавалася а переоформлена на його сина, щоб часом не конфіскували. Отакий там контингент. А саме місце "канадського селища" так собі-більшість будинків побудавано на торфовищах річки Ірпінь і той торф літом горів не рідко, задимлюючи все навкруги. Ліс поруч нещадно вирізають та захаращують сміттям. Один плюс-Київ поряд.