Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 75437544754575467547 ... 14779>
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2024 10:21

Успіх написав:а якщо і ввести контракти, і ще й підняти зарплати/премії - то двері на вході до ТЦК треба знімати з завіс!
за 2 дня ты это написал 3 раза. Иди в школу учителем, там ты и глухого научишь "здрасьти" говорить)

А лучше скажи почему НЕ ХОТЯТ контракты с ограниченным сроком действия? почему вместо них суют штраф 200тыс ухылянту. Подсказка, если на 6 месяцев будет тьма желающих, кто тогда заплатит мзду военкомам. Ради мзды и бегают за ухылянтами. А контракт без срока разогревает этот рынок.

этим же объясняется почему тцк не интересуют хотаб и детроит с его одноклассниками. Как же так люди нужны, а военные пенсы нет.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2024 10:30

detroytred написав:
  Hotab написав:Мабуть і тут підстерегли жирну ціль саме біля заправки.

Сидить зі звичайним біноклем далеко в багатоповерхівці якийсь-то шпійон і бачить ліпше будь-якого Орлану. І шифрованими фразами про, наприклад, погоду чи що, по мобільному інтернету строчить. Навіть по Вайберу онлайн балакає.
Або на різних таксі проїжджає містом, по окружній і фіксує.

І це я лише в дитинстві книжки про шпигунів читав. Гадаю, фахові шпійони на порядки порядків більше інструментів мають.

Тобто, як мінімум, треба блокувати інет, зв'язок усьому населенню районів знаходження об'єктів. По усьому маршруту руху всл.
Але це принесе втрати тій же економіці, хворим і т.д. і т.п.

Поки жертви несуть військові. Замість цивільних. Але час йде і щось змінюється з ним. Кількість рано чи пізно переходить у нову якість.
для балансу скажу шо нам прилетіло після приїзду високого начальства.) Біда в тому шо ми самі в інтернеті по самі вуха.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2024 10:43

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:Так як людей треба ще на "позавчора"!

Я писав ще в січні: поки москалі в травні не мобілізують і не попруть то ми раніше червня й не рипнемось (поки грім не гримне...)
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2024 10:50

Добре що це все на Марсі, а не в нас - правда?

vitaliiangel написав:чтобы заносили баблишко в правильные кабинеты.
Так отож!
Боремось з корупцією)))

Але ще найбільше злить те, що є РЕАЛЬНО дуже хворі люди, яких треба списувати на "позавчора", а їх ще і "післязавтра" НЕ звільнять!
Є реальний кейс на Марсі - одному марсіанину треба робити операцію на серці(щось там з клапаном), а його посилають в місто-ріку, де НЕ роблять таку операцію!!!
І кажуть тому марсіанину - що в нас приказ: нікого за ріку(в більш тилові лікарні) НЕ пускати!
Замкнуте коло!
Той марсіанин вже в марсіанське сзч хоче йти, так як це вже триває(його футболять по колу) ДВА МІСЯЦІ!!!
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2024 10:55

Успіх москалі ще не придумали, що добити з демобілізованими, тому в наших нема звідки скопіювати рішення. А коли демобілізованих буде сотні тисяч - то виникне реальна проблема по Вашій соціалізації
Дюрі-бачі

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2024 10:58

Hotab написав:detroytred
Ну так ви неправі, що «збивання БПЛА не змінило б ситуацію»
Не було б втрачено 2 РСЗО, це ж «зміна ситуації»?
Дивує 2 речі:
безпечність військових по суті під кордоном
Швидкість реакції кацапів
Підозрюю, що місце прикормлене і там часто зупинялась військова техніка (на попити каву) , тому могли наведені чекати, а по свистку від БПЛА натиснули кнопку.

Чому думаю що прикормлене..
Саме під Харковом весь 22 та частково 23 рік сідали для забирання поранених біля однієї з мережевих заправок (час на землі біля пів години) і там нас безкоштовно пригощали кавою (всіх представників СОУ, хто заходив ). Там постійно крутились військові.
Мабуть і тут підстерегли жирну ціль саме біля заправки.

Я ж кажу- премія Дарвіна.
Я був у Харківській минулого року і біля самого кордону і ми не втратили жодної одиниці техніки через БПЛА. Якщо якесь переміщення то обов'язковий запит на КП про птичок, коли летить Орлан то всі по норам. А тут тупо під Орланом на відкритому місці стоять, хоча по прямій за 1км є шляхопровід і сховатися під мостом простіше простого.
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2024 11:02

Banderlog написав:для балансу скажу шо нам прилетіло після приїзду високого начальства.) Біда в тому шо ми самі в інтернеті по самі вуха.

Всі сидять в інтернетах, особливо якщо є старлінк, можливості російських реб дуже перебільшені. А начальство зрисували по машинах.
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 193 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2024 11:03

vitaliiangel написав:Как же так люди нужны, а военные пенсы нет.

Цікаві питання піднімаєте. Важко піти))

Поясніть: за яким критерієм ви акцентуєте увагу на впенсах?
Враховуючи: що впенси поділяються на розряди, по ВОСах і згідно звань.
І також мобілізація їх є. У % -- 4.
А у цивільних -- ?

За моїх шкільних однокласників сержантів я казав. Вони не впенси. Звичайні бувші строковики.

То ж який критерій?
Пенсія відпадає, бо це за минуле.
Потреба?
Тоді будемо дивитись хто потрібен у війську з впенсів?

Якщо просто по потребі? Або ще і економії?
Так підказую: прості пенси також відсвічують в теплику...

Я до того, що розглядати треба лише, як проблему і шляхи вирішення. Вона дійсно є. А відокремлювати по категоріях -- впенси, поліція і т.д. - можна. Але все ж таки з нюансами.

Якщо ж по категоріях хотєлок...
Тобто по критерію врахування хотєлок нас, пересічних.
То я хочу на Ф-16. І зобов'язався б засвоїти його обслуговування в 2-5 разів швидше будь-якого офіційного терміну для тих, хто зараз перевчається.
А на кулеметника вас навчать не набагато довше, ніж мене.
Отакі піроги...
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 07 кві, 2024 11:04, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2024 11:03

А якщо потім почнуть з вікон викидати обідчиків?))

vitaliiangel написав:собака должна быть злой, голодной и чуть чуть обиженной
Раби/собаки)) на Марсі злі, але ситі)) але і дуже ображені/обурені!
Треба було справді ще 1,5р тому почати хоч по 10-20-30тис. солдат на місяць замінювати...
А то рано, чи пізно прийдуть злі і ображені...
  Дюрі-бачі написав:Я писав ще в січні: поки москалі в травні не мобілізують і не попруть то ми раніше червня й не рипнемось (поки грім не гримне...)
А ще враховувати те, що відбувається на Марсі.... навіть не хочу писати свої сни, щоб тут не нагнітати...
Просто скажу - ну як плять таке може приснитись, що навіть 2 командувачі невеликими групами марсіан і то думають/вже шукають теплі місця на Венері!🤦🏻
А одного дружина вже на Венері!!! - і цікавиться, де можна буде чоловікові працевлаштуватись і де краще будиночок, чи квартиру в оренду взяти :roll:
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 07 кві, 2024 11:05

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Успіх написав:Просто скажу - ну як плять таке може приснитись, що навіть 2 командувачі невеликими групами марсіан і то думають/вже шукають теплі місця на Венері!🤦🏻

Невже й до західного полюсу марса дійде буря?
Дюрі-бачі

Профіль

1
  #<1 ... 75437544754575467547 ... 14779>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей