Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 76027603760476057606 ... 14510>
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 16:05

АндрейМ
Не може це бути тому, що жінки не дуже здатні день копати яму (окоп), чи нести мішок з амуніцією на 30-40 кг?
Не всі, але більшість.
Не може бути тут цього звʼязку?

Летусрок, вас Детройт шукав,
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 16:13

Hotab написав:
Не всі, але більшість.

Не всі чоловіки можуть. І що? Закон розглядає їх лише через їх стать. Є жінки, багато жінок, які сильніші фізично за чоловіків, але закон до них претензій не має.

Але справа не в тому. Чому чоловіків розглядають як ресурс, а жінок - ні? Чоловіків розглядають через гендерні стереотипи, а жінок - ні. Чи є для жінок обов'язок народжувати? Штрафи існують, якщо вони не зареєструються як репродуктивнозобов'язані? Ми або усі маємо рівні права і обов'язки, або ні. Я лише про це. Я проти примусу, проти гендерних стереотипів. Якщо "справжнім чоловікам" або "справжнім жінкам" це не зрозуміти, то залиште "несправжніх" в спокої. Хоча, знов таки, "несправжніх" жінок ніхто не чіпає. Держава їм дозволяє усе, а "несправжні чоловіки" - мразі...

Hotab написав:Не може це бути тому, що жінки не дуже здатні день копати яму (окоп), чи нести мішок з амуніцією на 30-40 кг?

А в Ізраїлі інші жінки? В Скандинавських країнах? В США в армії 3- відсотків жінок. Українські жінки інші? Справа в примусу, а не в статі. Жінки можуть воювати. Статевий диморфізм у гомо сапієнсів - мізерний. Просто гендерні стереотипи вирішили, що жінки - тендітні, а чоловікам тендітними бути не можна. Чоловіки мають бути якимись брутальними мачо, які з народження хочуть і вміють воювати. Якщо держава дозволяє жінкам бути "несправжніми", то дайте чоловікам право бути "несправжніми".
Востаннє редагувалось АндрейМ в Чет 11 кві, 2024 16:18, всього редагувалось 1 раз.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 16:16

АндрейМ написав:
  Banderlog написав: а самі вдівайте спідницю

Тобто, Ви саме підтверджуєте мої слова про гендерні стереотипи? Чоловіки носили і носять спідниці.

Banderlog написав:і сидіть з дітьми .

А якщо діте

все здаюсь . Упустив з віду шо гендернорівні обично трудно находять й путають точки сопрікосновєнія з протилежною статтю. Дітей їм трудно робити :lol:
Закон не доработаний. Треба поправку щоб мама могла піти за синочка. Одіслали б свою. Вона того заробила , раз виховала гендернорівного чоловіка в спідниці. За цю поправку й боріться.
Чи ви хочете щоб за вас воювали чужі жінки?
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 16:18

Hotab написав:АндрейМ
Я можу сказати лише «це сталось не сьогодні». Невже ви не знали про це кілька років тому?

Андрій незнав про що, що жінки не громадяни?
" обов'язками громадян України є захист Вітчизни, її незалежності та територіальної цілісності"

Ви постійно радите що потрібно було виїхати ДО.
Є така стаття цікава
"Ст. 66 Конституції України покладає на своїх громадян обов'язок не заподіювати шкоди природі, культурній спадщині, відшкодовувати завдані ними збитки"
Якщо колись всім громадянам виставлять мільйонні рахунки за шкоду природі (використане повітря, засмічення, забруднення продуктами життєдіяльності, атмос.викиди та загальне виснаження прир.ресусрів), то теж скажете - потрібно було виїхати до народження?
Якщо натягувати сову на глобус, то вже по повній
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 16:22

Banderlog написав:Чи ви хочете щоб за вас воювали чужі жінки?

Чому жінки без дітей не воюють? Чому чужі жінки без дітей десь в Парижі хочуть, щоб я воював за них? Вони будуть зобов'язані повернутися в Україну і народити мені дитину? Ні. У них є всі права бути тим, ким вони бажають. Вони можуть взагалі ніколи не мати дітей. Десь третина жінок їх ніколи і не мають. Держава їх якось за це карає? Ні. Обов'язки є лише у мене.
АндрейМ

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 16:25

Re: Напад росії і білорусі на Україну

нада купить попкорн
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 16:30

Letusrock

Андрій незнав про що, що жінки не громадяни?
" обов'язками громадян України є захист Вітчизни, її незалежності та територіальної цілісності"

Андрій (і виходить ви також) далі Конституції не читаєте нічого. А «воно» є. І було.
А про «забруднення диханням» нема. І не було.
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 11 кві, 2024 16:30, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2434 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 16:30

mephala написав:нада купить попкорн

Ні, непотрібно. Суспільство хворе, тому я тут буду - дебілом або "несправжнім" або ще кимось. Я ще в першому повідомленні казав, що не знаю як лікувати це суспільство і створити суспільство, в якому не існує гендерних ролей, тим паче на законодавчому рівні. Сподіваюсь, що в школах не розпочнуть розповідати дівчатам, що їхня роль - не навчатися, не будувати кар'єру, а вблагати і годувати чоловіків. Хоча про що я - жінки у нас вільні. Якщо їм скажешь: "будь справжньою жінкою", тебе посадять або оштрафують, а якщо ти відмовишся бути "справжнім чоловіком", то тебе теж посадять або оштрафують. Рівність.
АндрейМ

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 16:32

🤬 У Шойгу зробили цинічну заяву після масованої атаки на українську енергетику

Міноборони Росії стверджує, що завдало удару "високоточною зброєю" повітряного та морського базування, а також безпілотниками по об'єктах паливно-енергетичного комплексу України. Традиційно Москва запевняє, що цілі досягнуто, а "усі об'єкти вражені".

У Шойгу заявили, що масштабна атака була відповідь на удари України по нафтогазові галузі та енергетиці РФ.

Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 16:36

Hotab написав:Андрій (і виходить ви також) далі Конституції не читаєте нічого. А «воно» є. І було.

Ви про ту саму Конституцію, яка гарантує усім громадянам України рівні права і обов'язки? Яка забороняє привілеї і заборони за ознакою статі навіть в умовах воєнного стану? Яка каже, що життя громадянина є найвищою цінністю? Про Конституцію, яка каже, що кожен громадянин повинен захищати Україну, а Президент - обраний на 5 років менеджер - каже: "плювати на Конституцію, лише громадяни з пенісами повинні"? Для мене Конституція - найвищий закон. Вона обіцяє меня рівність, але є купа людей, які намагаються довести мені, що я на рівність і свободу не заслуговую. Просто помилка в Конституції є.
АндрейМ

Профіль

#<1 ... 76027603760476057606 ... 14510>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор