|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 11 кві, 2024 16:40
АндрейМ написав: Hotab написав:Андрій (і виходить ви також) далі Конституції не читаєте нічого. А «воно» є. І було.
Ви про ту саму Конституцію, яка гарантує усім громадянам України рівні права і обов'язки? Яка забороняє привілеї і заборони за ознакою статі навіть в умовах воєнного стану? Яка каже, що життя громадянина є найвищою цінністю? Про Конституцію, яка каже, що кожен громадянин повинен захищати Україну, а Президент - обраний на 5 років менеджер - каже: "плювати на Конституцію, лише громадяни з пенісами повинні"? Для мене Конституція - найвищий закон. Вона обіцяє меня рівність, але є купа людей, які намагаються довести мені, що я на рівність і свободу не заслуговую. Просто помилка в Конституції є.
Сильно.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 11 кві, 2024 16:42
АндрейМ Ваша (на вашу думку) « нерівність» визначена в Законах України. Ви не конституційний суд, щоб тлумачити відповідність цих законів Конституції.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Чет 11 кві, 2024 16:42
Letusrock написав: Бетон написав:В України закінчились ракети для "Patriot", "IRIS-T" та інших систем ППО, - військовий експерт Bild Юліан Ріпке Такий висновок він зробив після удару по Трипільській ТЕС у Київській області. "І це при тому, що у нас на складах сотні систем та тисячі ракет. Немає слів. Просто гнів", - пише Репке. ㅤ
це все ІПСО, бо як каже Хотаб "допомога не тільки до літа"
іпсо це розділити бюджетні кошти порівну ,сума не мала 9,7 млрд грн, хватило б на багато необхідних речей. Безвідповідальність 100%!
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 11 кві, 2024 16:43
Hotab написав:АндрейМ Ваша (на вашу думку) « нерівність» визначена в Законах України. Ви не конституційний суд, щоб тлумачити відповідність цих законів Конституції.
Проте цитує правильно і вірно тлумачить
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 11 кві, 2024 16:46
sens вірно тлумачить
Серега, Головатый, ты? Это я, Толик! Потужний у нас юрист «Сенс». Взяв і видав вердикт «отой закон не відповідає конституції», «отой також». Нє, нуашо… 
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 11 кві, 2024 16:54, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Чет 11 кві, 2024 16:51
АндрейМ написав: mephala написав:нада купить попкорн
Ні, непотрібно. Суспільство хворе, тому я тут буду - дебілом або "несправжнім" або ще кимось. Я ще в першому повідомленні казав, що не знаю як лікувати це суспільство і створити суспільство, в якому не існує гендерних ролей, тим паче на законодавчому рівні. Сподіваюсь, що в школах не розпочнуть розповідати дівчатам, що їхня роль - не навчатися, не будувати кар'єру, а вблагати і годувати чоловіків. Хоча про що я - жінки у нас вільні. Якщо їм скажешь: "будь справжньою жінкою", тебе посадять або оштрафують, а якщо ти відмовишся бути "справжнім чоловіком", то тебе теж посадять або оштрафують. Рівність.
Не треба передьоргувати. Да в жінок зараз нема обовязку рожати і годувати дітей і це погано. Рівність має бути нерівною, но всім, у нас же філософ сковорода на 500грн це написав. Андрій, ваше право носити спідницю і колупатись в хоть в носі у партнера ,даж без розбору статі, главне щоб по взаємній згоді, не є безусловним. (Воно тримається на озброєних чоловіках. Зараз з цим трохи напрьожанка, противні дядьки в формі не справляються, їм потрібна допомога. Якщо не втримається держава , на цій території почнеться анархія. Анархія ж це не тепличні умови для унікальних особистостей. Анархія це конкуруючі порядки(банди) де на кожному хуторі свій батько атаман. А це значить ,що все вернеться на круги своя. Чоловіки озброєні газди. Жінки босі ,бєрємєнні і на кухні  . У вас шанс повернути свою унікальність лиш коли суспільний розвиток сягне нового рівня, тоді зможете стати євнухом при гаремі 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 11 кві, 2024 16:52
Hotab написав:АндрейМ Не може це бути тому, що жінки не дуже здатні день копати яму (окоп), чи нести мішок з амуніцією на 30-40 кг? Не всі, але більшість. Не може бути тут цього звʼязку? Летусрок, вас Детройт шукав,
Тебе заснять сколько в зале обычых женщин поднимают 70, 90 кг по 12 раз? Тьма тьмуща Тут столько не поднимают
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 11 кві, 2024 16:54
АндрейМ написав: mephala написав:нада купить попкорн
Ні, непотрібно. Суспільство хворе, тому я тут буду - дебілом або "несправжнім" або ще кимось. Я ще в першому повідомленні казав, що не знаю як лікувати це суспільство і створити суспільство, в якому не існує гендерних ролей, тим паче на законодавчому рівні. Сподіваюсь, що в школах не розпочнуть розповідати дівчатам, що їхня роль - не навчатися, не будувати кар'єру, а вблагати і годувати чоловіків. Хоча про що я - жінки у нас вільні. Якщо їм скажешь: "будь справжньою жінкою", тебе посадять або оштрафують, а якщо ти відмовишся бути "справжнім чоловіком", то тебе теж посадять або оштрафують. Рівність.
Сорта. Высший сорт - это женщина. Богоизбранная ))) Андрей вы сделали мой день. Особенно общение с тем кто тоже против сортов. Равноправное равноправие и равное равенство - это очень сложно )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 кві, 2024 16:56
Бетон Тебе заснять сколько в зале обычых женщин поднимают 70, 90 кг по 12 раз? Т
Я там сам буваю) «заснять» «По статистике к брадобрею чаще всего приходят бородатые».  Люди з інвалідністю, а також за 60+ в середньому слабші таких самих без інвалідності і тих кому 60-. Тому вони можуть служити за бажанням. З жінками історія та сама.
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 11 кві, 2024 16:59, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Чет 11 кві, 2024 16:56
АндрейМ написав: Hotab написав:Не всі, але більшість.
Не всі чоловіки можуть. І що? Закон розглядає їх лише через їх стать. Є жінки, багато жінок, які сильніші фізично за чоловіків, але закон до них претензій не має. Але справа не в тому. Чому чоловіків розглядають як ресурс, а жінок - ні? Чоловіків розглядають через гендерні стереотипи, а жінок - ні. Чи є для жінок обов'язок народжувати? Штрафи існують, якщо вони не зареєструються як репродуктивнозобов'язані? Ми або усі маємо рівні права і обов'язки, або ні. Я лише про це. Я проти примусу, проти гендерних стереотипів. Якщо "справжнім чоловікам" або "справжнім жінкам" це не зрозуміти, то залиште "несправжніх" в спокої. Хоча, знов таки, "несправжніх" жінок ніхто не чіпає. Держава їм дозволяє усе, а "несправжні чоловіки" - мразі... Hotab написав:Не може це бути тому, що жінки не дуже здатні день копати яму (окоп), чи нести мішок з амуніцією на 30-40 кг?
А в Ізраїлі інші жінки? В Скандинавських країнах? В США в армії 3- відсотків жінок. Українські жінки інші? Справа в примусу, а не в статі. Жінки можуть воювати. Статевий диморфізм у гомо сапієнсів - мізерний. Просто гендерні стереотипи вирішили, що жінки - тендітні, а чоловікам тендітними бути не можна. Чоловіки мають бути якимись брутальними мачо, які з народження хочуть і вміють воювати. Якщо держава дозволяє жінкам бути "несправжніми", то дайте чоловікам право бути "несправжніми".
Ізраїльські дівчата між іншим не розбіглись по Європах, за останні пів року бойових дій та не викладають ролики в YouTube, на яких із пухлими губами та яскравим манікюром, з превеликим захопленням, розповідають яке класне життя у Парижі та Мюнхені. Навпаки призвали багатьох в армію де для них роботи не менше ніж для чоловіків в різних підрозділах.
-
roberto dark
-
-
- Подякував: 239 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
|