|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 11 кві, 2024 16:36
Hotab написав:Андрій (і виходить ви також) далі Конституції не читаєте нічого. А «воно» є. І було.
Ви про ту саму Конституцію, яка гарантує усім громадянам України рівні права і обов'язки? Яка забороняє привілеї і заборони за ознакою статі навіть в умовах воєнного стану? Яка каже, що життя громадянина є найвищою цінністю? Про Конституцію, яка каже, що кожен громадянин повинен захищати Україну, а Президент - обраний на 5 років менеджер - каже: "плювати на Конституцію, лише громадяни з пенісами повинні"? Для мене Конституція - найвищий закон. Вона обіцяє меня рівність, але є купа людей, які намагаються довести мені, що я на рівність і свободу не заслуговую. Просто помилка в Конституції є.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 кві, 2024 16:40
АндрейМ написав: Hotab написав:Андрій (і виходить ви також) далі Конституції не читаєте нічого. А «воно» є. І було.
Ви про ту саму Конституцію, яка гарантує усім громадянам України рівні права і обов'язки? Яка забороняє привілеї і заборони за ознакою статі навіть в умовах воєнного стану? Яка каже, що життя громадянина є найвищою цінністю? Про Конституцію, яка каже, що кожен громадянин повинен захищати Україну, а Президент - обраний на 5 років менеджер - каже: "плювати на Конституцію, лише громадяни з пенісами повинні"? Для мене Конституція - найвищий закон. Вона обіцяє меня рівність, але є купа людей, які намагаються довести мені, що я на рівність і свободу не заслуговую. Просто помилка в Конституції є.
Сильно.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 11 кві, 2024 16:42
АндрейМ Ваша (на вашу думку) « нерівність» визначена в Законах України. Ви не конституційний суд, щоб тлумачити відповідність цих законів Конституції.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 2492 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
3
Додано: Чет 11 кві, 2024 16:42
Letusrock написав: Бетон написав:В України закінчились ракети для "Patriot", "IRIS-T" та інших систем ППО, - військовий експерт Bild Юліан Ріпке Такий висновок він зробив після удару по Трипільській ТЕС у Київській області. "І це при тому, що у нас на складах сотні систем та тисячі ракет. Немає слів. Просто гнів", - пише Репке. ㅤ
це все ІПСО, бо як каже Хотаб "допомога не тільки до літа"
іпсо це розділити бюджетні кошти порівну ,сума не мала 9,7 млрд грн, хватило б на багато необхідних речей. Безвідповідальність 100%!
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 11 кві, 2024 16:43
Hotab написав:АндрейМ Ваша (на вашу думку) « нерівність» визначена в Законах України. Ви не конституційний суд, щоб тлумачити відповідність цих законів Конституції.
Проте цитує правильно і вірно тлумачить
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 11 кві, 2024 16:46
sens вірно тлумачить
Серега, Головатый, ты? Это я, Толик! Потужний у нас юрист «Сенс». Взяв і видав вердикт «отой закон не відповідає конституції», «отой також». Нє, нуашо… 
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 11 кві, 2024 16:54, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
4
3
Додано: Чет 11 кві, 2024 16:51
АндрейМ написав: mephala написав:нада купить попкорн
Ні, непотрібно. Суспільство хворе, тому я тут буду - дебілом або "несправжнім" або ще кимось. Я ще в першому повідомленні казав, що не знаю як лікувати це суспільство і створити суспільство, в якому не існує гендерних ролей, тим паче на законодавчому рівні. Сподіваюсь, що в школах не розпочнуть розповідати дівчатам, що їхня роль - не навчатися, не будувати кар'єру, а вблагати і годувати чоловіків. Хоча про що я - жінки у нас вільні. Якщо їм скажешь: "будь справжньою жінкою", тебе посадять або оштрафують, а якщо ти відмовишся бути "справжнім чоловіком", то тебе теж посадять або оштрафують. Рівність.
Не треба передьоргувати. Да в жінок зараз нема обовязку рожати і годувати дітей і це погано. Рівність має бути нерівною, но всім, у нас же філософ сковорода на 500грн це написав. Андрій, ваше право носити спідницю і колупатись в хоть в носі у партнера ,даж без розбору статі, главне щоб по взаємній згоді, не є безусловним. (Воно тримається на озброєних чоловіках. Зараз з цим трохи напрьожанка, противні дядьки в формі не справляються, їм потрібна допомога. Якщо не втримається держава , на цій території почнеться анархія. Анархія ж це не тепличні умови для унікальних особистостей. Анархія це конкуруючі порядки(банди) де на кожному хуторі свій батько атаман. А це значить ,що все вернеться на круги своя. Чоловіки озброєні газди. Жінки босі ,бєрємєнні і на кухні  . У вас шанс повернути свою унікальність лиш коли суспільний розвиток сягне нового рівня, тоді зможете стати євнухом при гаремі 
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 116 раз.
- Подякували: 91 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 11 кві, 2024 16:52
Hotab написав:АндрейМ Не може це бути тому, що жінки не дуже здатні день копати яму (окоп), чи нести мішок з амуніцією на 30-40 кг? Не всі, але більшість. Не може бути тут цього звʼязку? Летусрок, вас Детройт шукав,
Тебе заснять сколько в зале обычых женщин поднимают 70, 90 кг по 12 раз? Тьма тьмуща Тут столько не поднимают
-
Бетон
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 430 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 11 кві, 2024 16:54
АндрейМ написав: mephala написав:нада купить попкорн
Ні, непотрібно. Суспільство хворе, тому я тут буду - дебілом або "несправжнім" або ще кимось. Я ще в першому повідомленні казав, що не знаю як лікувати це суспільство і створити суспільство, в якому не існує гендерних ролей, тим паче на законодавчому рівні. Сподіваюсь, що в школах не розпочнуть розповідати дівчатам, що їхня роль - не навчатися, не будувати кар'єру, а вблагати і годувати чоловіків. Хоча про що я - жінки у нас вільні. Якщо їм скажешь: "будь справжньою жінкою", тебе посадять або оштрафують, а якщо ти відмовишся бути "справжнім чоловіком", то тебе теж посадять або оштрафують. Рівність.
Сорта. Высший сорт - это женщина. Богоизбранная ))) Андрей вы сделали мой день. Особенно общение с тем кто тоже против сортов. Равноправное равноправие и равное равенство - это очень сложно )))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 кві, 2024 16:56
Бетон Тебе заснять сколько в зале обычых женщин поднимают 70, 90 кг по 12 раз? Т
Я там сам буваю) «заснять» «По статистике к брадобрею чаще всего приходят бородатые».  Люди з інвалідністю, а також за 60+ в середньому слабші таких самих без інвалідності і тих кому 60-. Тому вони можуть служити за бажанням. З жінками історія та сама.
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 11 кві, 2024 16:59, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
4