detroytred написав: Ви краще за себе... Бо півроку тому було від вас, що прийде час СТМ стане на захист. А тепер інші пісні. Про беззахисну СТМ. Про себе. Про себе штовхайте відєн'я.
Детройт, у меня нет детей и я есть в базе Оберег. Как только мужиков будет не достаточно ресурсом становлюсь я. Заметьте передвижение не ограничено сегодня, но завтра никаких гарантий. А первоисточники читать надо, что бы потом не голосить как верили в лучшее, а вас обманули. Как и ваш друг должен был вначале узнать основания по которым выплачивают,найти это в zakon.rada.gov.ua как доказательство и только тогда идти в соц.страх. Но можно и в обратной последовательности делать.
Ділов то. Бєрємєнность на будьякому сроку і вже не ресурс. Доля жінки -kkk ...
detroytred написав:Кепочевидне з вумним виглядом...
Нюанси розмови були інші. Ви ж позиціонуєте себе..., а дієте, як звичайний обиватель. Нормальний обиватель громадянин. Звичайний. Навіщо намагалися до героїв притулитися, штовхаючи свої вимоги до інших негероїв? Їх-то можна зрозуміти. Героїв. Хоча вони хотять генерального - щоб всі були такими, як вони.
Детройт, я держу круассановый фронт. Вам как и Андрею надо доказывать свою "несправжність" в суде )))
Знов кепочевидне про свій фронт. І вигадка зі стелі, що мені треба доказувати свою "несправжність". Не треба. За цим аспектом в мене шансів нуль. Я в колії за цим аспектом. За іншими - ?
Не вигадуйте. За себе. За себе пишіть, якщо вже дуже хочеться.
АндрейМ написав:Я ж про це і пишу. Нерівність громадян закріплена в законах, хоча Конституція це забороняє. Мій обов'язок бути "справжнім" чоловіком це - забаганка депутатів.
Під час ВС Конституцію змінювати не можна, по ній всі рівні. Закони можна, і поступово "рівніші" тануть на очах. Вже немає частково придатних і броні для М25-27. Через рік такої війни і жінки тануть придатними. Не дай бог, щоб до цього дійшло.
Banderlog написав:Ділов то. Бєрємєнность на будьякому сроку і вже не ресурс. Доля жінки -kkk ...
В точічку. Головне вчасно. В мене в знайомого: поки посада і умови у підлеглих жінок задовольняють їх, то Ок. А тільки маячить не те, то - я жіночка... На питання чому ж коли на службу хотіла, стверджувала, що готова на все, тільки візьміть --- мовчить.
Banderlog написав:Ділов то. Бєрємєнность на будьякому сроку і вже не ресурс. Доля жінки -kkk ...
Как только введут "репродуктивнозобов'язані"
Так саме отакі любітєлі вимагати від інших і введуть. І обгрунтують.
Тому ж питаю постійно про критерії, які понад усе. Я навіть не проти цього, якщо дійсно необхідно вкрай. Але з умовою --- тоді все і вся на алтарь. Щоб швиденько закінчити і повернутися до демократії.
"Я сподіваюсь, що кияни не відчують на сьогодні (наслідків. – Ред.). Але це вже питання не тільки до нас, а до всієї енергосистеми України. На сьогодні я маю інформацію, що поки ситуація стабільна... Це теплова генерація, це маневрена генерація. Тобто ми це відчуємо в піках споживання електроенергії", – сказав Гота.
В точічку. Головне вчасно. В мене в знайомого: поки посада і умови у підлеглих жінок задовольняють їх, то Ок. А тільки маячить не те, то - я жіночка... На питання чому ж коли на службу хотіла, стверджувала, що готова на все, тільки візьміть --- мовчить.
Я опять побуду кепочевидне: а где это запрещено попробовать отлинять от работы. Вы всю жизнь хуи пинали судя по постам и ничего, не женщина ))) и всё законно пенсию отсудили даже )))
Banderlog написав:Да в жінок зараз нема обовязку рожати і годувати дітей і це погано.
Цікаво. Я сподіваюсь, що жінки Вас читають і чують.
Banderlog написав: Якщо не втримається держава , на цій території почнеться анархія.
А жінкам держава не потрібна?
Держава, суспільство повинно існувати на принципах взаємної допомоги. Не можуть всі бути медиками, поліцейськими, рятувальними, пожежниками, військовими. У мене є неймовірна поваги до усіх професій - як чоловіків, так і жінок. Є повага до людей, які вирішили, що вони не бояться воювати, а якщо бояться, то поклик воювати є вищим за страх. Я не вважаю тих, у кого страх переборює, нікчемами. Я був, є і буду проти гендерних ролей. Якщо ми (ОК, не Ви; Ви - за репродуктивно рабство) дівчатам з дитинства розповідаємо, що вони не повинні відповідати жодним гендерним стереотипам, то і хлопцям потрібно це розповідати. Вони - не воїни. Вони - люди. Живі люди. Це - тупа радянщина. Ось, ти 7-річний сидиш у стоматолога, а тобі кажуть: "ні, тобі не боляче, ти - хлопець, а хлопцям не буває боляче". Йдіть у дупу. Хлопцям боляче. Не існує у людини перемикача, який включає режим "хлопця".
Я ненавиджу пиво і взагалі не цікавлюсь футболом, але давайте і це пропишемо в законах, щоб мене можно було цькувати і за це. Я ж писав - давайте в законах пропишемо зріст, вагу, колір очей і волосся "справжніх чоловіків"? Історія це вже проходила.
Востаннє редагувалось АндрейМ в Чет 11 кві, 2024 17:49, всього редагувалось 1 раз.
Потужний у нас юрист «Сенс». Взяв і видав вердикт «отой закон не відповідає конституції», «отой також». Нє, нуашо…
Зробив вже ремонт в своїй двушці в Поділ Плаза чи трохи не вистачає
по-перше не ЗАКОН , а всього навсього проект , поки за нього не проголосували і підписав Президент . Нагадати про гарантії Приватбанка при Порошенко , коли проект пройшов , а Президент не підписав . Може Толя згадаєш як Порох намагався заробити собі рейтинг Тому Конституція це основний Закон , якщо впроваджують нові постанови , треба враховувати . Це не головкома ЗСУ звільняти як менеджера