АндрейМ написав:Є повага до людей, які вирішили, що вони не бояться воювати, а якщо бояться, то поклик воювати є вищим за страх. Я не вважаю тих, у кого страх переборює, нікчемами. Я був, є і буду проти гендерних ролей. Якщо ми (ОК, не Ви; Ви - за репродуктивно рабство) дівчатам з дитинства розповідаємо, що вони не повинні відповідати жодним гендерним стереотипам, то і хлопцям потрібно це розповідати. Вони - не воїни. Вони - люди. Живі люди.
Вам зараз напихають за чесність та нестандартний погляд. Краще б ви написали що вам просто ніколи завітати до ТЦК або щось з класики, типу "нехай сини депутатів йдуть воювати" ))
Banderlog написав:Якщо не втримається держава , на цій території почнеться анархія. Анархія ж це не тепличні умови для унікальних особистостей. Анархія це конкуруючі порядки(банди) де на кожному хуторі свій батько атаман. А це значить ,що все вернеться на круги своя. Чоловіки озброєні газди. Жінки босі ,бєрємєнні і на кухні
В принципі згоден. Але Андрій міг би реалізувати свої права не бути стеріотипним десь на іншій території. тільки незадача з кордонами. А стежки в Румунію знають "не только лишь все"
Hotab написав:Але я вцілому згодний з вами , поки мені СТМ не купить Мазераті, хай не підходить навіть. Не для неї мама квіточку ростила
Решили переплюнуть Детройта по деньгам капитально )
У пенса и запросы пенсионерские)) Летусрок, я не знаю, перекличку он устраивал. Я думаю просто чтоб не забывали о нем.
Уныло, але такі факти: 1. Згадав, що давно не було на гілці Продіджі, Летусрока, Саші, ЛАДа. Гадав може хто бачив на інших гілках і скаже. Ну і що тут такого? Аби доколупатися? 2. Побачив,що з'явився. Спочатку Продіджі, потім Летусрок. Кепочевидне..
А я думаю, що це ви зверненням до мене вдруге і зараз після мого ігнору вирішили, щоб я не забував про вас. Якій ви, такі і запити. Ну і що?
Banderlog написав:Да в жінок зараз нема обовязку рожати і годувати дітей і це погано.
Цікаво. Я сподіваюсь, що жінки Вас читають і чують.
Ви думаєте? Ужас. Зараз як набіжать і отшльопають... Жінка ж не хоче сидіть дома ,кормить чоловіка й няньчитись. Вони ж хотять хрєнячить на роботі як чорти а потім в армію масово Це з лічного досвіду така думка про жінку? мама не вчила Вас що всі жещини коварні? Обманом заманять в загс, задєлають дітьо ,виженуть вас з дому з зубной щоткой і в трусах і будуть жить бєзбєдно на елементи.
Бандерлог Стосовно коварства не знайшов, а натрапив на таку, як на мене, несподіванку: *Взагалі відповідь на це питання є поки нерозв'язною загадкою для психологів, соціологів і криміналістів. Криміналістів - тому що більше половини розшукуваних Інтерполом кілерів - дами. Це з урахуванням того, що мова йде про зовсім нежіночої професії. Жінки найчастіше фігурують і як виконавиці жорстоких терактів - зразок вибухів у вагонах метро.* https://wcu-network.org.ua/possessing-e ... h_cholovki
Так що міфів існує багато. Почитайте. Цікаво. З не власного когось досвіду, а від фахівцівів.
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 11 кві, 2024 19:04, всього редагувалось 1 раз.
рф для удару по Трипільській ТЕС використала найновіші ракети Х-69 і це гірше за «Кинджал».
Дальність пуску ракет склала близько 400 км. Головна особливість – можливість наднизького польоту на висоті у 20 метрів.
⛓Її результативний удар говорить про можливості її проникнення повз виснажену українську ППО.
Її запуск з літаків тактичної авіації СУ-34 СУ-35 нівелює характерну ознаку масштабних ракетних атак, коли фіксується зліт стратегічних бомбардувальників Ту-95МС та МіГ-31К.
Дальність застосування ракети у 400 км є достатнім для ураження значної кількості об'єктів на території України з літаків тактичної авіації, які можуть наближатися до кордону на дальність 50-70 км.