Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
85% мешканців Файна Таун та Respublika Park не виходять за межі ЖК, — девелопер
За словами Ніконова, це свідчить на користь комплексної забудови, де «навколо тебе живуть люди твого рівня».
Як і Комфорт Туан, житлові комплекси Файна Таун і Respublika мають закриту територію
https://hmarochos.kiev.ua/2024/04/04/85 ... developer/ 🚷Сторонніх осіб пускають лише за гостьовими перепустками. Зокрема, мешканці Файна Таун погодили режим, за яким закритими є не лише внутрішні подвір’я, а й територія всього комплексу.
Я ж кажу, Ніконов зробив табори рабів, яких нещадно експлуатує.
Раби задоволені, що живуть в тюрьмі. Значить, все норм.
85% мешканців Файна Таун та Respublika Park не виходять за межі ЖК, — девелопер
За словами Ніконова, це свідчить на користь комплексної забудови, де «навколо тебе живуть люди твого рівня».
Як і Комфорт Туан, житлові комплекси Файна Таун і Respublika мають закриту територію
https://hmarochos.kiev.ua/2024/04/04/85 ... developer/ Сторонніх осіб пускають лише за гостьовими перепустками. Зокрема, мешканці Файна Таун погодили режим, за яким закритими є не лише внутрішні подвір’я, а й територія всього комплексу.
Я ж кажу, Ніконов зробив табори рабів, яких нещадно експлуатує.
ту статтю на хмарочосі треба було б назвати «замуровані заживо» бггг
зи: бачив уривки недавнього інтервʼю Ніконова, де він навіть українською намагається говорити - таке відчуття, шо у чувака птср як від пари ротацій в Бахмуті, очі витрящені, щось таке несуразне несе
kingkongovets написав:ту статтю на хмарочосі треба було б назвати «замуровані заживо» бггг
зи: бачив уривки недавнього інтервʼю Ніконова, де він навіть українською намагається говорити - таке відчуття, шо у чувака птср як від пари ротацій в Бахмуті, очі витрящені, щось таке несуразне несе
КАН активно використовув кредитні кошти. Причому брав у долларах. (До 2014 від сбербанка расіі)
Бетон написав:Сейчас идёт массовый отказ от сделок и по е оселе и наличных. В банках при снятии денег сразу спрашивают, вам за кордон? Все вывозят активы. Приближается полный коллапс.
Не розумію причини паніки.
Ніякої паніки. Сиджу зараз на угоді. Передаючи те, що чую від декількох рієлторів, керівника відділу банку і нотаріуса. До мене тут якісь претензії, как будто я президент и формирую политику государства.
Пропустите мимо глаз и читайте других дописувачів. Никто никого читать не заставляет (это не к UA, а в общем)
Бетон написав:Сейчас идёт массовый отказ от сделок и по е оселе и наличных. В банках при снятии денег сразу спрашивают, вам за кордон? Все вывозят активы. Приближается полный коллапс.
Ніякої паніки. Сиджу зараз на угоді. Передаючи те, що чую від декількох рієлторів, керівника відділу банку і нотаріуса. До мене тут якісь претензії, как будто я президент и формирую политику государства.
Пропустите мимо глаз и читайте других дописувачів. Никто никого читать не заставляет
Так ти прогнозує падіння цін? Якого сегменту і на скільки?
Пропустите мимо глаз и читайте других дописувачів. Никто никого читать не заставляет (это не к UA, а в общем)
Як можна не читати заслуженого прораба та досвідченого спекулянта? Незрозумілі перепади настрою.