Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
UA Хтось дивится на динаміку цін елітного сегменту житла? За 2 роки війни - чи є просідання, чи навпаки, підйом? Вельми цікаво - тому що вклад корупційної складової у цьому сегменті не те що 50%, а всі 90%
Frant написав:UA Хтось дивится на динаміку цін елітного сегменту житла? За 2 роки війни - чи є просідання, чи навпаки, підйом? Вельми цікаво - тому що вклад корупційної складової у цьому сегменті не те що 50%, а всі 90%
На мою думку елитка це квартира Кличка біля національної опери, а зовсім не таряни - тетріси. В БК просідання 20-40% До 200 000 меньше впало. По дорогим обєктам взагалі штиль.
ПС корупціонери переважно живуть в приватних будинках. Це їх діти бавляться модними ЖК.
Сейчас идёт массовый отказ от сделок и по е оселе и наличных. В банках при снятии денег сразу спрашивают, вам за кордон? Все вывозят активы. Приближается полный коллапс.
Бетон написав:Сейчас идёт массовый отказ от сделок и по е оселе и наличных. В банках при снятии денег сразу спрашивают, вам за кордон? Все вывозят активы. Приближается полный коллапс.
Коли мені почнуть телефонувати всі ОП де я був і пропонувати за 30% від попередньої ціни (на всі мої 5 тис дол які маю 🤣) - я вам тут повідомлю. Зараз нема такого.
Бетон написав:Сейчас идёт массовый отказ от сделок и по е оселе и наличных. В банках при снятии денег сразу спрашивают, вам за кордон? Все вывозят активы. Приближается полный коллапс.
Не розумію причини паніки.
Востаннє редагувалось UA в П'ят 12 кві, 2024 10:44, всього редагувалось 1 раз.
85% мешканців Файна Таун та Respublika Park не виходять за межі ЖК, — девелопер
За словами Ніконова, це свідчить на користь комплексної забудови, де «навколо тебе живуть люди твого рівня».
Як і Комфорт Туан, житлові комплекси Файна Таун і Respublika мають закриту територію
https://hmarochos.kiev.ua/2024/04/04/85 ... developer/ 🚷Сторонніх осіб пускають лише за гостьовими перепустками. Зокрема, мешканці Файна Таун погодили режим, за яким закритими є не лише внутрішні подвір’я, а й територія всього комплексу.
85% мешканців Файна Таун та Respublika Park не виходять за межі ЖК, — девелопер
За словами Ніконова, це свідчить на користь комплексної забудови, де «навколо тебе живуть люди твого рівня».
Як і Комфорт Туан, житлові комплекси Файна Таун і Respublika мають закриту територію
https://hmarochos.kiev.ua/2024/04/04/85 ... developer/ 🚷Сторонніх осіб пускають лише за гостьовими перепустками. Зокрема, мешканці Файна Таун погодили режим, за яким закритими є не лише внутрішні подвір’я, а й територія всього комплексу.
Я ж кажу, Ніконов зробив табори рабів, яких нещадно експлуатує.