|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 14 кві, 2024 11:39
flyman написав: Бетон написав:в законе про військовий обов'язок стаття 37 п.6 про виключення з війського обліку пп8: не отримав до 40 річного віку військової спеціальності. Эту норму убрали вконце 21 или вначале 22 года очень тихонько. Чтобы никто не знал. Войны ж не будет. Поэтому, те кому исполнилось 40 на момент действия этой статьи, посмотрите внимательно в тумбочке, у вас там лежит заява в ТЦК про виключення з обліку
Конституція України Розділ II. Права, свободи та обовязки людини і громадянина Стаття 58 Закони та інші нормативно-правові акти не мають зворотної дії в часі, крім випадків, коли вони пом'якшують або скасовують відповідальність особи. Ніхто не може відповідати за діяння, які на час їх вчинення не визнавалися законом як правопорушення.
Підійди до ТЦКашного буса та процитуй їм Конституцію України З мого досвіду спілкування з ТКАшниками там більшість з неповною серединою освітою. Я розумію як їх стимулюють. Не будешь ти крутити і запихувати людей в бус, запихнуть тебе через невиконання плану. В військовій час, мабудь так і треба стимулювати. Але ж набрали б людей з мінімальними комунікативними здібностями, а не кумів та по знайомству ухилянтів. Відкриють кордони, молодь з України рване. З чого держ. службовці збираються пенсії отримувати незрозуміло.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2350 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Нед 14 кві, 2024 11:46
vitaliiangel написав: дисбаланс. долга нет, но по консенсусу нужны люди с обязательствами, а не шалтай-болтай. Недоработка на управленческом уровне. А шо ты хотел когда всё что можно - тырится. Вот результат. Общество думало армия будет их защищать, а впенсы думают, что общество будет их кормить и защищать. Нет консенсуса. В других кейсах его тоже нет. Добавить принудиловки, так лопнет в другом месте. Любой лжедмитрий за день присвоит себе антирейтинг власти. Как приствоил себе Зе антирейтинг ПАПа в 2019.
В принципі згоден, будь який кандидат в президенти якій запропонує скасувати пенсійні виплати військовим які не воювали, поліції, суддям та прокурорам - стане президентом. Нова стадія популізму.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2350 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Нед 14 кві, 2024 11:48
detroytred написав:Да тому, щоб не платити одразу більше. Тобто пенсію вбрали б, але прийшлося б платити одразу. Одразу гроші на стол.
это был хитрый манипуляционный инструмент. В мирное время поканывало, кто угодно мог... Но пришла война и общество спрашивает, почему впенс в 45 должен сидеть дома, а тракторист в 50 его кормить и защищать. Консенсус с армией был обманом, кормили бесполезных людей вдобавок сильно экономили. Пришла война и просто ростом з/п консенсус не достигнут. Надо объяснить почему при численности ЗСУ 1млн такая нехватка личного состава в пехоте. И почему за всё должны платить трактористы.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 14 кві, 2024 11:53, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3507 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 14 кві, 2024 11:49
UA збираються пенсії отримувати незрозуміло.
Особисто я планую жебракувати під вікнами нахалбудівського цоколя, стукаючи милицею у вікно . Питати «коли за сіську розрахуєшся?»
-
Hotab
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 2492 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
3
Додано: Нед 14 кві, 2024 11:52
UA написав:Підійди до ТЦКашного буса та процитуй їм Конституцію України З мого досвіду спілкування з ТКАшниками там більшість з неповною серединою освітою. Я розумію як їх стимулюють. Не будешь ти крутити і запихувати людей в бус, запихнуть тебе через невиконання плану. В військовій час, мабудь так і треба стимулювати. Але ж набрали б людей з мінімальними комунікативними здібностями, а не кумів та по знайомству ухилянтів. Відкриють кордони, молодь з України рване. З чого держ. службовці збираються пенсії отримувати незрозуміло.
І до того ж, говориш з офіцером. Більш менш нормально. Але обов'язково пхне свого носа отакий сержант (всіх мастей, починаючи з молодшого ...заплутаєшся в них). Я вже питаю капітана: "Поясни що це таке? Ну нехай я пенс і ніхто, але він же тебе підйо-є." Мовчить... Лідер. Домовлятися з підлеглими. Ну-ну. Як на ринку... *Чоловіки у зелених штанях*.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 кві, 2024 11:56
vitaliiangel написав: detroytred написав:Да тому, щоб не платити одразу більше. Тобто пенсію вбрали б, але прийшлося б платити одразу. Одразу гроші на стол.
это был хитрый манипуляционный инструмент. В мирное время поканывало, кто угодно мог... Но пришла война и общество спрашивает, почему впенс в 45 должен сидеть дома, а тракторист в 50 его кормить и защищать. Консенсус с армией был обманом, кормили бесполезных людей вдобавок сильно экономили. Пришла война и просто ростом з/п консенсус не достигнут. Надо объяснить почему при численности ЗСУ 1млн такая нехватка личного состава в пехоте. И почему за всё должны платить трактористы.
Нема такого. Нема. Що впенс повинен сидіти вдома. 4% проти 1%. Трактористи платять усім пенсам. Впенсам точно так само, як і цивільним. За зроблене. Згідно солідарної пенссистеми. Нема грошей, то понижається розмір. Хоч до нуля. Але додаткового обов'язку у впенсів НЕМА.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 кві, 2024 12:00
detroytred я что говорил что есть? этим и нарушен консенсус. я платил страховку, чтобы в случае дтп ск мне возместила ущерб. Пока дтп не было всех всё устраивало. Когда случилось ск компания мне говорит "нет у меня перед тобой обязательств НЕТ и точка).
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 14 кві, 2024 12:03, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 14 кві, 2024 12:02
vitaliiangel написав:detroytred я что говорил что есть?
Це виходить з даного твердження: *Но пришла война и общество спрашивает, почему впенс в 45 должен сидеть дома, а тракторист в 50 его кормить и защищать. * Якщо не так зрозумів, то забираю назад.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 кві, 2024 12:07
detroytred написав: vitaliiangel написав:detroytred я что говорил что есть?
Це виходить з даного твердження: *Но пришла война и общество спрашивает, почему впенс в 45 должен сидеть дома, а тракторист в 50 его кормить и защищать. * Якщо не так зрозумів, то забираю назад.
я объяснял суть конфликта, а не его юридическую сторону.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 14 кві, 2024 12:16
detroytred написав: vitaliiangel написав:detroytred я что говорил что есть?
стався напад, і професійні воєнні: а там в контракті на 100500й сторінці дрібним шрифтом: що він нас не стосується
-
flyman
-
-
- Подякував: 1611 раз.
- Подякували: 2856 раз.
-
-
Профіль
-
-
1