Water написав:2. Якщо водій будки їде з бригадою в поле, там чекає поки бригада працює, в такому випадку когось з бригади електриків додатково навчить водінню будки, додати до ЗП. Бригада сама виїзжає в поле, працює, повертається.
водіїв заборонено використовувати не за призначенням.
А електрика як водія?
Просто знаходите 2 в 1: електрик-водій або водій-електрик, і берете на роботу, платите як одному, економія. А можна, і за пару тижнів навчити новій обліковій спеціальності, потім "відроблятиме борг" за навчання.
Вже працюють. UPD: І вони зовсім ніякі не ГОСИ, мабуть АТ.[/quote]
АТ которым полностью владеет государство. но это сути не меняет - для офиса всегда будет машина что бы ездить по разным заданиям. начальник всегда подгребет ее под себя. или вообще снимут с объекта. не знаю как у вас но на условном предприятии оно скорее закроется чем начальник сам ездить будет. а по поводу совмещения водителя и электрика тоже анрил. водитель после дороги отдыхать должен - какой же он тогда электрик? такое только у частника когда через колено ломают. в госах сразу вспоминают про все законы.
- Водія автонавантажувача, різноробочого і зварника в одному лиці. довгенько він набирав, бо таких дурнів не було , а зараз і поготів .... всіх адекватів мобілізували, зосталася алкашня , 3гр з дитинства має пенсії 5200. Він піде робити? Поки чекуні дають на хрестик - Н І К О Л И .
возити людей на побитій жизнью буханці уазику за 25 процентів доплати ,при ремонті на тобі і джпіесу щоб бензин не ворував і не використовував в власних цілях , раніше охочих мало було. За бронь напевно хтось вчепиться.
mephala написав:а по поводу совмещения водителя и электрика тоже анрил. водитель после дороги отдыхать должен - какой же он тогда электрик?
у нас на комбинате было 30+ рену кангу для развозки товара и доставки на склад новой почты. В обязанности водителя входило помимо доставки мойка и мелкий ремонт. На крупный ремонт надо была писулька завгара. При этом всём у водил была униформа. Авто мыли кархером на улице на территории предприятия. Как определяли где мелкий ремонт хз но кто не хотел - шли в сад. Из жирного бонуса на авто разрешали ездить домой, некоторые жили в селе 50 км от работы. З/П была в 2016 7 тыс. И вакансии закрывались мгновенно, контингент в основном 50+. Сомневаюсь что 30+ потянули бы "мелкий ремонт".
whois2010 написав:Не бачив в екіпажах патрульної поліції водія оокремо.
то у вас таке бачення. Зупинили діда і нагнули за рух по полосах перед перехрестям. Крайня права - тільки направо, середня - тільки прямо. Дід на космічі пихтя-пердя зайняв крайню праву. щоб нікому не заважати і їхав собі прямо. Естественно його зупинили і почали "казнити". Діді їм своє , а воно мусорня броньована - своє. Ніхто не спішить, офрмленіє.... Дід зир , а там куча машин їде так як він, прямо з правої. Він до мусора - а цим що, прощення? Мусор - я займаюся Вами, я не можу покинути справу. А напарник? А напарник - В О Д І Й .
Hotab написав:Ты как всегда не понял ничего о аналогии «ск- офицер на контракте». Ну и ладно.
Абсолютно вірно всі рівні перед законом про мобілізацію , ніхто не повинен мати ніяких додаткових бронею і пільг
Ніхто ? Зовсім ніхто ? Та невже ?
Тобто, трапилась аварія на єлектромережах, ніхто не повинен мати ніяких пільг. Єнергетиків в ЗСУ, щоб точно нікому було лагодити
Теж саме, по газу, по воді, по каналізації
Я правильно зрозумів ?
Хто подає список на бронювання на підприємстві? Уповноважена особа бронює офіс,а хто займається ремонтом потрапляє до лав ЗСУ. Якщо ви вважаєте по-іншому, в Україні так роблять.
- Водія автонавантажувача, різноробочого і зварника в одному лиці. довгенько він набирав, бо таких дурнів не було , а зараз і поготів .... всіх адекватів мобілізували, зосталася алкашня , 3гр з дитинства має пенсії 5200. Він піде робити? Поки чекуні дають на хрестик - Н І К О Л И .