|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 16 кві, 2024 10:05
Про кількість людей на бюджетній сіське. Розумієте, в нас геть погана система велферу. Тому треба всіх десь працевлаштувати. Тому і така неєфективна система державного управління
-
Mimohod
-
-
- Подякував: 448 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 кві, 2024 10:05
flyman написав:питання звідки взяти ті 0.3%, з боротьби за гендерну рівність та інклузивність і диверсити, з боротьби за карбоновий слід, із соціалки ніщебродам, із допомоги мігрантам, звідки?
В якості припущення, бо питанням розподілу коштів в них не володію. От нещодавно один експерт, якого тут не прийнято згадувати, -- Штати витрачали по 2 млрд. в день (?) на Афганістан. Може таких та інших дурних витрат на Заході повним повно?
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 кві, 2024 10:06
Бетон написав:Флер, квіточка, мы з вами десь дуже далеко від фронту і ну яке відношення маємо до вирішення, здатися нам чи не здатися?
Бетон написав:Ну вы ж дуже далека, взагалі, від війни, вся ваша родина теж, як і моя
👍👍👍 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 16 кві, 2024 10:09
d44 Яякий відсоток праці там вимагає фізичної сили? Звідси - скільки чоловіків там можна замінити на жінок, курсантів, пенсіонерів.
А з якою метою це робити? Знову: економічно недоцільно , бо треба вчити двох 2. Морально? Ви знаєте яка кількість (у відсотках) ментів і воєн пенсів на фронті? Точно більша ніж ніж умовних трактористів. Це недостатній відсоток? Вони все ж на вашу думку должніші,? Бо якщо ні, то відсоткова кількість поліцаїв і воєнаенсів в зоні БД до кількості цієї популяції і так і вища. То що? Я розумію ваші заклики, якщо дійшли до «скоро останній дід українець». Але цього і близько нема. Повно тих, хто взагалі баласт на дивані. То чому потрібні якісь складніші рішення? Бо комусь щось виглядає несправедливим? У когось злоба на бюджетників? Так розкажіть де бюджетники в борг залізли??
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2470 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Вів 16 кві, 2024 10:12
detroytred написав:Може таких та інших дурних витрат на Заході повним повно?
приведу простой пример. На одной из компаний бухгалтер зашивалась от работы, брала документы на дом, выходила на выходных, в отпуске годами не была. Директора много раз просили взять ей помошницу. Ответ был нет. В то же время он раз в неделю прогуливал в ресторане сумму равную зарплате помощницы (к сожалению приходилось участвовать так как директор ещё любил играть в бильярд, а было особо не с кем). Каждый считает оправданность затрат из своих приоритетов Он бы и эту бухгалтершу сократил, если б не отчётность и штрафы.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 16 кві, 2024 10:12, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 16 кві, 2024 10:12
d44 написав:Так, однаковий. Ви ж стверджуєте що воєнпеси віддали державі більше ніж трактористи і більш цінен для держави. Питань немає - звільнився і стаєш звичайним цивільним, якого завтра разом з трактористом можна мобілізувати і перевчити рубати дрова для кухні або копати укріплення. А так - ВОС непотрібний...
Стаєш цивільним і з таким же обов'язком захищати. З таким же. А от в якості кого -- різниця залишається. Отакий от парадокс. Щоб нівелювати його, то тоді треба, щоб було отак і у бік гречкосія -- можна перевчити швиденько і нехай захищає комбригом або пілотом. Бо ВОС непотрібний сьогодні, завтра легко стає вкрай необхідним -- дали купу літаків або комбриги-пілоти похворіли, вийшли зі строю. А швидко нових навчити з гречкосіїв неможливо. Хоча з тим, що на гречкосіях їдуть та ще й погоняють, частково згоден. Є таке. Система. По культурному зветься конкуренція)) за місце під сонцем. Тільки красиво заштукатурена.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 16 кві, 2024 10:21, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 кві, 2024 10:21
Менти. Якщо ви про діючих, то таке питання: хто має зараз виконувати ті задачі , які стоять перед «мєнтами» , якщо їх забрати на фронт? Функцію «мєнта» зараз ви ж знаєте? Що буде, якщо їх прибрати , ви ж являєте? Розкажіть. Тільки не кривляйтесь як Бетон, який чеше щось про «вони захищають власть від народу» . Я не бачу загрози біля урядових організацій , пікетів і забастовок. Зате я бачу їх на вулицях, в спальних районах і .тд
За продаж 6 щук притягнули до суду Чоловік продавав рибу з рук у Хмельницькому. За торгівлю у невстановленому місці його оштрафували на 34 грн. Також забов’язали сплатити судовий збір 605 грн 60 коп. Ну все, подолали злочинність. Місто може спати спокійно.
Востаннє редагувалось Hennady в Вів 16 кві, 2024 10:24, всього редагувалось 1 раз.
-
Hennady
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 32 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 16 кві, 2024 10:24
Hennady написав:Менти. Якщо ви про діючих, то таке питання: хто має зараз виконувати ті задачі , які стоять перед «мєнтами» , якщо їх забрати на фронт? Функцію «мєнта» зараз ви ж знаєте? Що буде, якщо їх прибрати , ви ж являєте? Розкажіть. Тільки не кривляйтесь як Бетон, який чеше щось про «вони захищають власть від народу» . Я не бачу загрози біля урядових організацій , пікетів і забастовок. Зате я бачу їх на вулицях, в спальних районах і .тд
За продаж 6 щук притягнули до суду Чоловік продавав рибу з рук у Хмельницькому. За торгівлю у невстановленому місці його оштрафували на 34 грн. Також забов’язали сплатити судовий збір 605 грн 60 коп. Ну все, подолали злочинність. Місто може спати спокійно.
Це означає що менти не треба? Чи до чого?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2470 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Вів 16 кві, 2024 10:26
холява написав: Успіх написав::arrow: редагував ...тут були казки, фантазії і сни...
Я не здивувався . Так часто буває , коли розповідаєш зі слів інших .Та й ще доповнюєш розповіді "тут були казки, фантазії і сни " нагнітаючи страсті . КАЖІТЬ ТІЛЬКИ ПРО СЕБЕ .
Про себе - так про себе! Я КЛАВ на цей весь бардак!!! Колись думав, що це тут на форумі отаке... зневага до військових і т.п. Але Маляр на всю країну підтвердила, що в реалі - все так само!🤦🏻 Ну і "тимчасове усунення" закону про ДЕмобілізацію/чіткі терміни - теж все чітко підкреслює! п.с. Вже і по догляду "за котами" - трохи підкорегували закони🤦🏻 Тож, віконце/щілинка можливостей стає все мешою і меншою Тож, з рабства звільнитись зможуть не тільки лиш всі - мало хто зможе це зробити!© Думаю, мій побратим, який вже подав на підпис документи про догляд за котом... ой, тфу ти  за доглядом тестя  таки ще встигне проскочити... Бо по новому закону - вже ні!(якщо є ще хтось, хто може його доглянути)
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 16 кві, 2024 10:31
detroytred написав:Бо ВОС непотрібний сьогодні, завтра легко стає вкрай необхідним -- дали купу літаків або комбриги-пілоти похворіли, вийшли зі строю.
Не у всіх ВОС як у Хотаба. Він же сам наводив приклад про тупе вбивання кодів або перекладання паперів старими полканами. Який відсоток ВОСів звичайна цивільна праця, тільки у формі?
-
d44
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
1