|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 17 кві, 2024 14:22
Успіх написав: _Mykola_ написав: холява написав:Зараз ви ще більше здивуєтесь , десь 60 відсотків товарообігу України булі з росією . Хімія , запчастини , папір , тай ще десятки тисяч найминовань ... Це щось на кшталт, якщо для себе, то можливо все. "Треба щоб закони працювали, але щоб у мене була опція... кум порішає" (с) Напевно, подвійні стандарти, не заважають... Особисто, якщо для власної кишені, то на патріотизм і війну можна закрити очі. Але як же тоді розцінювати ці всі патетичні патріотичні випади? Сумно. -1, №%я. 
А я дивуюсь закордонним "партнерам/союзникам" що вони купляють нафту/газ тишком-нишком... - а тут от найпатріотичніші патріоти і то собі дозволяють "цілуватись з ворогом"🤦🏻 Так, ми обов'язково переможемо! 
Це хто пише ? Той що тут всім розповідал що окрім контрбаса не чим торгує ?
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Сер 17 кві, 2024 14:23
stm написав: stm написав: Бетон написав:холяву ж не цікавлять ніякі подробиці - всіх в окопи. а які взагалі можуть бути виправдання роботи з рф? це лицемір'я Другое дело выводить активы в Польшу ))) европейский выбор )))
квіточка, в первые дни войны наша страна туда хотела вывозить все резервы. да. Польша наш главный союзник. наш през с дудой обнимался ну и так уж случилось, что Польша, как гос-во, сумело защитить своих граждан, всупив в НАТО, а Украина - нет
Отход по Висле 2011 просто пока не вступил в силу ))) Бетон, на будущее, не называйте одинаково ласкательно 2х женщин. Это плохой знак )))
Ой, вибачаюсь. Как можно было так дать маху. Ну написал бы квітка-1 і квітка-2. Ну и так далее, в степени n
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 421 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Сер 17 кві, 2024 14:36
Бетон написав:Ой, вибачаюсь. Как можно было так дать маху. Ну написал бы квітка-1 і квітка-2. Ну и так далее, в степени n
Логично. Показывает степень креативности и главное ни одна не заподозрит подвох.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 кві, 2024 14:40
Микола , коли ви були в школі , я наполегливо працював . На двух роботах , тому що по основному місцю дуже тяжко було заробити гроші . Мені кожного тіжня дзвонили зі статистики митниці з єдиним питанням ,скільки НДС на цьому тижні .
Мені ніхто з держорганів і сама держава ,не заперечували на працю будь з ким . Всі (податкова , банки , митниця і т. і.) тільки просили одне -ПОДАТКИ . Те що ви тут почали лізти непоголеним обличчям куди батько , "відповідні органи" не сував не гарно . Но то не лякає . Щоб ми були на рівні "високих відносин " вам треба ще відслужити хочаб стільки як я . Про свій вік , я не буду писати , спробуйте в молодому віці пройти війну .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Сер 17 кві, 2024 14:42
Ваша правда. Бажання юриста трактувати та роз'яснювати закон у безправній країні, похвально, але безглуздо.
-
feecold
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 17 кві, 2024 14:47
Бетон написав: Letusrock написав: _hunter написав:А что вас удивляет? -- деньги, как известно, не пахнут
я небуду захищати Холяву, тому що він мені бажає героїчно загинути в окопі, і чекає щоб зробити трепанацію черепа)). Але одномоментно припинити бізнес з рф в 2014 було надзвичайно важко. Це покупець може просто перестати купляти їх пральний порошок. А власник транспортної компанії, який весь в кредитах чи лізінгах, і в якого всі контрагенти завязані на рф, неможе сказати "давайте від завтра почнемо їздити на Мілан, замість Краснодару", інакше він збанкротує за місяць два. ЗВІСНО всі свідомі бізнесмени з 2014 до 2022 мали вдосталь часу вийти з бізнес-відносин з рф, але пан Холява чомусь ні, як і багато інших
холяву ж не цікавлять ніякі подробиці - всіх в окопи. а які взагалі можуть бути виправдання роботи з рф? це лицемір'я
Ну , все ПРАВИЛЬНО ! Вас особисто треба обов,зково в ЗСУ . Я і не заперечую .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Сер 17 кві, 2024 14:49
холява написав:Щоб ми були на рівні "високих відносин " вам треба ще відслужити хочаб стільки як я .
можно вставить 5 копеек? здесь анонимный форум, а значит как в бане все равны. Каждый может нафантазировать кого и как он грудью защищал и сколько ярдов заплатил в бюджет. Поэтому лучше не начинать членомерить. У кого ума хватает никогда тут не напишет про свои финансовые достижения, чтобы не обосрали. Самоутверждаться на форумах - признак деперсонализации, когда человек не понимает где он и как себя лучше вести. Равно как и в любой другой ситуации с незнакомыми людьми, когда всем по барабану кто вы и что вы. В таких ситуациях нужно быть предельно скромным, даже если достижений море.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 17 кві, 2024 14:55, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 17 кві, 2024 14:54
холява написав: Успіх написав: _Mykola_ написав:[quote="571 Зараз ви ще більше здивуєтесь , десь 60 відсотків товарообігу України булі з росією . Хімія , запчастини , папір , тай ще десятки тисяч найминовань ... Це щось на кшталт, якщо для себе, то можливо все. "Треба щоб закони працювали, але щоб у мене була опція... кум порішає" (с) Напевно, подвійні стандарти, не заважають... Особисто, якщо для власної кишені, то на патріотизм і війну можна закрити очі. Але як же тоді розцінювати ці всі патетичні патріотичні випади? Сумно. -1, №%я. 
А я дивуюсь закордонним "партнерам/союзникам" що вони купляють нафту/газ тишком-нишком... - а тут от найпатріотичніші патріоти і то собі дозволяють "цілуватись з ворогом"🤦🏻 Так, ми обов'язково переможемо! 
Це хто пише ? Той що тут всім розповідал що окрім контрбаса не чим торгує ?[/quote] ====== Торгував тільки Польським, Українським і Китайським! Рашенським товаром ПРИНЦИПОВО НЕ ТОРГУВАВ/НЕ ЗАКУПЛЯВ!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 281 раз.
- Подякували: 1009 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 17 кві, 2024 15:11
vitaliiangel написав: холява написав:Щоб ми були на рівні "високих відносин " вам треба ще відслужити хочаб стільки як я .
можно вставить 5 копеек? здесь анонимный форум, а значит как в бане все равны. Каждый может нафантазировать кого и как он грудью защищал и сколько ярдов заплатил в бюджет. Поэтому лучше не начинать членомерить. У кого ума хватает никогда тут не напишет про свои финансовые достижения, чтобы не обосрали. Самоутверждаться на форумах - признак деперсонализации, когда человек не понимает где он и как себя лучше вести. Равно как и в любой другой ситуации с незнакомыми людьми, когда всем по барабану кто вы и что вы. В таких ситуациях нужно быть предельно скромным, даже если достижений море.
Ветік , а де я описував про стан грошей ? До кого, чи до чого, я примірявся ? А що до того ,як я захищав Батьківщину , то літерой не поступлюсь . Я все ще працюю .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Сер 17 кві, 2024 15:24
Успіх написав:Торгував тільки Польським, Українським і Китайським! Рашенським товаром ПРИНЦИПОВО НЕ ТОРГУВАВ/НЕ ЗАКУПЛЯВ!
Успих, назовите мне изъятия активов у компаний с регистрацией Украины, конечными бенефициарами которых есть граждане оркостана или более 25% доли принадлежат онным. С 2014 года.
Востаннє редагувалось stm в Сер 17 кві, 2024 15:26, всього редагувалось 1 раз.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
|