❗️ Законопроєкт про допомогу Україні наказує президенту США надати їй ракети ATACMS, – тексти вже опубліковано на сайті Палати представників.
▪️Буде виділено 61 млрд доларів, зокрема 23 млрд на поповнення арсеналів США; ▪️Допомогу планують надавати на кредитній основі; ▪️Передбачається конфіскація активів РФ для покриття цих витрат.
_Mykola_ написав:ВІСІМ років вести бізнес на крові, і, навіть напередодні війни везти гроші в росію, коли вже декілька місяців було зрозуміло що війна буде, це багато про що каже. І, після цього розказувати як і кому батьківщину любити. Питань більше немає.
Ще раз для вас та всіх інших, хто звинувачує пана Холяву, нагадаю: він, на відміну від багатьох медиків і не тільки, не змився за кордон, а рятував життя бійців і продовжує робити цю важку справу, хоча міг би відпочивати й вже не бачити всіх тих жахів. Це заслуговує на повагу. Імпорт товарів з кацапії зі сплатою податків у бюджет України не виглядає таким великим злом, як ви його тут малюєте. Транзит кацапського газу Україною вас не бентежить? Риторичне. Взагалі, судити людину можуть ті, хто має співставний рівень заслуг/досягнень.
За дії ПІСЛЯ 24.02.2022, ніяких питань і критики немає, повага за службу і врятовані життя. Питання є за дії ДО, імпорт товарів з росії, наповнював бюджет росії, з якого фінансувалася зброя, та армія вторгнення. І, подвійні стандарти патріотизму. Так зрозуміліше?
Успіх написав:А як на рахунок ваших вкладів скажімо в майбутнє покращення демографії України? Теж виберете ЕУропу? Чи укр. Бетона, якщо не втопиться в Тисі?
Чи ну її нах цю демографію - хочу пожити для себе?
Начну с конца. Демография важна, но глупая демография делает несчастными как взрослых так и детей ))) И претензия: а почему выбор такой скудный? Европа или потенциальный утопленник? )))
"Демографічна політика стала одним з пріоритетних напрямків внутрішньої політики уряду Чаушеску «Будь-хто, хто уникає мати дітей, є дезертиром, який залишає закони національної безперервності» Країна підтримувала багатодітних матерів: так, матері, які народили не менш 5 дітей, мали право на значну матеріальну допомогу від держави, а ті, хто народив не менше 10 дітей, отримували звання «мати-героїня», що давало ряд важливих пільг. З іншого боку, було заборонено продаж контрацептивів жінкам, у яких було менше п'яти дітей, а згодом було запроваджено моніторинг за вагітними. Процедура розлучень була значно ускладнена: було оголошено, що розлучення подружжя можливе лише у виняткових випадках, а бездітні мали платили податок. Ці заходи дійсно сприяли зростанню народжуваності, проте їх запровадження призвело до виникнення нових проблем в румунському суспільстві. Багато жінок, бажаючи позбутися небажаної вагітності, вдавалися до підпільних абортів, що призводило до смерті чи каліцтв. Окрім цього виникли певні складності для системи освіти, адже середня кількість дітей у класі становила близько 45 учнів."
stm написав:Конституция статья 108. Мадам, хочу табличек от вас. Давайте структурируем все ваши знания )))
Давайте без давайте. Статья 103, може ще вголос прочитати? Чи конституція вже на менопаузі?
Стаття 105. Президент України користується правом недоторканності на час виконання повноважень.
За посягання на честь і гідність Президента України винні особи притягаються до відповідальності на підставі закону.
Вы ведь понимаете что делаете? Я ведь могу быть безжалостна даже к женщине, когда она настолько не умная, но признаю, исполнительная, хрень разгоняет второсортную )
Украина, возможно, только что пересекла ядерную красную линию путина, - Newsweek
Издание пишет, что Украина с помощью БПЛА атаковала загоризонтный радар 29B6 "Контейнер" в городе Ковилкино Республики Мордовия.
Этот удар является возможным нарушением одной из красных линий для использования ядерного оружия - "срыв ответных действий ядерных сил", согласно формулировке указа кремля, подписанного путиным в 2020 году, пишет Newsweek.
Украина официально не подтверждала информацию об ударе по радару.
Василь-Рівне написав:_Mykola_ вимкніть будь ласка у себе електрику бо вона з російських ТВЕЛів ( і всі наші оборонні підприємства треба вимкнути бо ж бізнес на крові) і газ не забудьте він російський, не гоже оце на крові робити, а нашим воякам накажіть гасати не передку на роверах, бо соляра та бензин також з рашистської нафти і це також бізнес на крові. Нібито грамотний Ви чоловік, але перепрошую ахінею несете, не Холява нам ворог, а х.... І не розпалюйте тут ненависть серед українців, бо Ви таким чином прямо працюєте на ворога, тож маєте мізки от і поміркуйте над цим повідомленням, я написав коротко, але тут аргументів можна привести не одну сотню.
Підказка, гугліть, "Україна твели Westinghouse" + "перша зима без російського газу 2024" тут тут Є, факт бізнесу з росією після 2014. + розбрат в неадекватній поведінці з форумчанами з примішуванням патріотизму, який якось погано приживається з торгівлею напередодні війни, це тригернуло. Але Ви праві, закриваємо цю тему, всі моменти проговорені, більше нічого, ЧС.
_Mykola_ написав:Успіха, при всьому бажанні не заміню, посада не дозволить.
Так нам і офіцера вже пів року, як треба І комбат, наче, починає "намилюватись" непоспішаючи...
Так це ж Вам, особисто, ніяк не допоможе дембельнутись. Основна мета не буде виконана всеодно.
Дивина та й годі)) Невже хочете приєднатись до тутешніх "вужів на сковороді"?
Я ж, наче, ЧІТКО написав, що є кого замінювати/є ще інші місця/професії, а не тільки одного Успіха потрібно замінити!
Тобто, є місця саме для Вас, для Вашої посади
А про мій дембель - не переймайтесь! Бо якщо б я далі продовжував надіятись на всіх вас(тиловиків), як оцих 2 роки надіявся(на всіх вас і на владу, а також на військове вище командування) - то мій дембель був би після закінчення війни! 🤦🏻
_Mykola_ написав:Є, факт бізнесу з росією після 2014. + розбрат в неадекватній поведінці з форумчанами з примішуванням патріотизму, який якось погано приживається з торгівлею напередодні війни, це тригернуло.
Розбрат ? Так ти сам почав цей розбрат
Тригернуло його, та ти явно з 2014 купував россійське і хавав за обидві щоки Чи може бензин не купував чи може газом не грівся ?