flyman написав:а ти як думаєш? або найняти на мінімалку Васю точити високотехнолігічного днона напильником хтось має заробляти гроші в щоб бюджеті водилося бабло, бо воюєм за свої, крім того що 8-10 працюючих в тилу на 1го Успіха, ще 8-10 в працюючих в тилу на 1го цмудильщика бюджетної сісі
Тобто проблема у грошах? А як же бруківка і т.д.? А як же покупки нових та ін. авто тощо? Тобто заробітки не просто на хліб, а на хліб з хорошим таким маслом. При війні на виживання.
Проблем всього дві Друга( бо не головна) - кваліфікація працівників...сьогодні йшов по парку там пяток алкозаврів віку від 50 до невизначеного , цілий день грузили на вантажівку зрізані дерева(санітарна очистка)....Так їм за це Держава( читай ми) платить...Так можна спокійно обійтись під час війни і без цієї операції. От тільки проблемка а - а за що ці алкозаври( і їх сімї) будуть жити якщо їм цю роботу не надати? б - навіть якщо відправити їх на завод - то толку від того буде ще менше, бо в парку вони хоч нічого (крім власної ноги/шиї) не зломають , а на заводі може піти спати станочок вартістю в сотню річних зарплат алкозавра.
А тепер Перша(головна проблема) 1 На слово журналісту який цитує чиновника - вірити не можна, треба завжди робиратись з цифрами 2 Так , можливо ми можемо випустити на 20 млрд доларів озброєння...але це не розмір доданої НАМИ вартості-це швидше за все вартість продукції А при створенні продукції , є така штука як комплектуючі.. Тому Я не повірю що в нас є вільні потужності на яких можна додатково створити на 14 млрд доларів(20-6 які ми створюємо) додаткової вартості, по тій простій причині , що весь наш ВВП 5 трл , тобто 14 млрд*40=560 млрд грн=10% ВВП можна наростити??? Так ми тоді кращі від Китаю ( під бомбами) Отже Якщо розібратись - то виявиться що ми можемо продати на 14 млрд додатково...якщо купимо на Заході на 12 млрд комплектуючих - от в це я повірю.
От і виходить Один розумник свідомо замовчува цифру, другий дурник розтиражував не все...і на виході мільйони носяться як дурні з писаною торобою- БРЕХНЕЮ.
Збиття Ту-22МЗ - це операція ГУР. Літак "приземлили" за 300 км від України
Як повідомили джерела РБК-Україна в Силах оборони, збити ворожий літак вдалося завдяки модифікованому ЗРК С-200 за 300 км від України (офіційно заявлено, що його знищили "засобами", якими раніше збили літак радіолокаційного виявлення А-50).
yama написав:Denik Я послухав різних експертів вони кажуть що у Росії дійсно немає сил взяти Харків з цим я повністю погоджуюсь. До того що у росіян немає кому воювати я не погоджуюсь , Чому ви вважаєте що у нас краще демографічна ситуація ? Чи краще Співвідношення алкоголіків до нормальних ? Просто станьте в чергу супермаркеті увечері або в суботу чи в неділю і побачите що кожен 2-й купує алкоголь і переважно кріпкий. Так само як я не впевнений у співвідношенні втрат, Точніше це Співвідношення базується на припущенні
Справа не в демографії...справа в компактності проживання населення....станом на сьогодні педерація - 140 млн живе на 17 100 000 км2 =________________________8,2 на км2 Україна - 30 млн ( це реально наявного сьогодні) на 660 000 км2____45,4 особи на км2 + врахуйте кліматичні умови.... Тому Україна вже два рази відновлювалась за останні 100 років з 30 млн до 50 млн мешканців ( помірний клімат , нормальна густина населення) А густина населення дозволяє зменшити затрати на відновлення населення... Просто порівняйте два села по 100 осіб в педерації між якими 100 км грунтової дороги і два села в Україні нехай навіть по 100 осіб ..між якими максимум 10 км, і до райцентру 30 км, до обласного центру 100 км..асфальтових доріг....
flyman написав:а ти як думаєш? або найняти на мінімалку Васю точити високотехнолігічного днона напильником хтось має заробляти гроші в щоб бюджеті водилося бабло, бо воюєм за свої, крім того що 8-10 працюючих в тилу на 1го Успіха, ще 8-10 в працюючих в тилу на 1го цмудильщика бюджетної сісі
Тобто проблема у грошах? А як же бруківка і т.д.? А як же покупки нових та ін. авто тощо? Тобто заробітки не просто на хліб, а на хліб з хорошим таким маслом. При війні на виживання.
Проблем всього дві Друга( бо не головна) - кваліфікація працівників...сьогодні йшов по парку там пяток алкозаврів віку від 50 до невизначеного , цілий день грузили на вантажівку зрізані дерева(санітарна очистка)....Так їм за це Держава( читай ми) платить...Так можна спокійно обійтись під час війни і без цієї операції. От тільки проблемка а - а за що ці алкозаври( і їх сімї) будуть жити якщо їм цю роботу не надати? б - навіть якщо відправити їх на завод - то толку від того буде ще менше, бо в парку вони хоч нічого (крім власної ноги/шиї) не зломають , а на заводі може піти спати станочок вартістю в сотню річних зарплат алкозавра.
А тепер Перша(головна проблема) 1 На слово журналісту який цитує чиновника - вірити не можна, треба завжди робиратись з цифрами 2 Так , можливо ми можемо випустити на 20 млрд доларів озброєння...але це не розмір доданої НАМИ вартості-це швидше за все вартість продукції А при створенні продукції , є така штука як комплектуючі.. Тому Я не повірю що в нас є вільні потужності на яких можна додатково створити на 14 млрд доларів(20-6 які ми створюємо) додаткової вартості, по тій простій причині , що весь наш ВВП 5 трл , тобто 14 млрд*40=560 млрд грн=10% ВВП можна наростити??? Так ми тоді кращі від Китаю ( під бомбами) Отже Якщо розібратись - то виявиться що ми можемо продати на 14 млрд додатково...якщо купимо на Заході на 12 млрд комплектуючих - от в це я повірю.
От і виходить Один розумник свідомо замовчува цифру, другий дурник розтиражував не все...і на виході мільйони носяться як дурні з писаною торобою- БРЕХНЕЮ.
Да. Я одразу подивився на суми і здивувався. Але! Чому не акцентував на цьому увагу? Да тому що цілком достатньо того, 6 і 14. Тобто є можливість виробляти ще у два рази більше зброї. До тих 6. Звісно, можна припустити, що в цих 6 млрд. менша частина імпортних складових, ніж потрвбно буде для інших додаткових товарів на 14.
Стосовно зайняти працею когось... Колись ви були проти безумовного доходу...
Принято историческое решение для оборонной промышленности Украины
Правительство Дании выделило новый пакет помощи Украине, который является уникальным – в нем предусмотрено 200 млн крон (почти $29 млн) на закупку вооружения и военной техники для ВСУ у украинских оружейников, сообщил экономист Виктор Галасюк.
Почему это так важно: ▪️Это первый и самый важный «донат» в инициативе «ZBROYARI: Manufacturing Freedom», которую продвигает министр стратегических отраслей промышленности Александр Камышин. В этом году под неё должны собрать $10 млрд, чтобы загрузить украинскую оборонку. ▪️Для понимания – это двойная поддержка – и армии, и украинской оборонной промышленности промышленности. ▪️По словам Камышина, украинская оборонка разогналась настолько, что наш бюджет не может загрузить ее заказами на полную. Он имеет только $6 млрд на закупки, а может работать на $20 млрд. Сейчас работает только треть станков и необходимо загрузить все. ▪️Мы на протяжении последних месяцев говорили партнерам об этой проблеме и были услышаны. Иностранная помощь для производства украинского оружия в Украине – это сигнал о том, что Украина станет арсеналом свободного мира, а одной из экономических специализаций будет производство оружия. ▪️Этот подход должен стать краеугольным камнем украинской дипломатии и украинской промышленной политики.
lapay написав:Вже не раз писав, що для рпв не треба розмовляти з урусами. РПВ можна встановити в міжнародному форматі, а потім, вже потім, про щось домовлятись чи не домовлятись з кацапами. Про що домовились дві Кореї - ні про що, вони навіть не визнають одне одного в повній мірі. 80 років рпв є? Є!
стесняюсь спросить но у вас все нормально с умственным развитием, причинно-следственными связями и логическими построениями?
Дюрі-бачі написав:Єдиний шанс на виживання України - це багато грошей, щоб підняти рівень зарплати хоча б до Румунського, Словацького, але це все більше виглядає як фантастика...
Можна звичайно поставити віз попереду коня.... Так само можна пофантазувати що збільшення зарплат=благо.. Але це совковий популізм... ЗарПлата розшифровується як ЗАРОБЛЕНА ПЛАТА.... Якщо заробив 100 а платять 200 - то ті хто платять автоматично банкрути , просто вони про це не знають
Тому Хочете отримувати високий дохід - вчіться бути ефективними... При цьому-кивати типу в Європі заробляють 2000 а в нас за таке саме 500...то просто треба згадати Що в європі проїзд в автобусі - 2-4 євро , а в нас 20-40 грн В Європі освіта від 30 000 доларів а в нас до 100 000 грн і так далі і тому подібне.
detroytred написав:Стосовно зайняти працею когось... Колись ви були проти безумовного доходу...
Я й зараз проти того щоб давати керувати тим хто не може навіть себе забезпечити.. тобто як на мене всі хто- а - через податки не погасив приблизно 0,5 млн грн витрачених на його освіту б - всі хто отримує мінімалку+20% ( тобто не оплачує навіть той мізер який на нього витрачається в Державі)
НЕ МАЮТЬ ПРАВА на голосування і так далі...
Але при цьому Я ніде не закликав відправити ці категорії в газові камери.
Правда, что в мрео творится лютый треш? До мордобоя с 5 утра очереди?
Переоформлення авто через дію 1000 грн,зі збереження номера авто. Поштові послуги з пересилки техпаспорта у суму входять. Не виходячи з хати, Тільки сенс? Права то тю-тю))
Я тоже юзал дию, когда на жену переоформил. Народ не хотят, что-то с данными связано, типа открывают доступ или хз
Востаннє редагувалось Бетон в П'ят 19 кві, 2024 17:43, всього редагувалось 1 раз.