|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 20 кві, 2024 21:39
budivelnik написав:3,56*9годин=32,04 5,00*8 годин =40,00 - різниця в 20%....
3.56 це за день, тобто 40 центів за годину а в Форда 62 цента за годину, тобто в півтора рази вище ринку. І головне: в робочого був вибір на яку роботу йти і чи треба йому заробити в 1,5 рази більше. Це як в Україні є звичайні університети, а є КНУШ, КПІ, де +100% надбавка до ЗП, але й вимагають більше (знаю, так-як працював за сумісництвом 1,5 роки в КНУШ)
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 20 кві, 2024 21:46
Hotab написав:hxbbgaf забанили на 3 месяца,
Это разумно. Аргументы уровня «мне так хочется» , смысл с ними спорить. О «справедливо было бы» там речи нет. абсолютно здоровых, умеющих обращаться с оружием, дававших присягу
Здоровье и какое либо умение - это уже стало недостатком, за который надо наказать? Кто виноват условному Вам, что вы не так здоров? Кто мешает , если желание есть , научиться чему то, включая умение обращаться с оружием? Здоровее или достаточно полубольного нужно сегодня и сейчас на фронт определяет не здоровый и больной («иди, ты же здоровый, ты же можешь» ). Болезни и неумения не могут возводится в ранг преимуществ. Присягу давать 2 минуты , если не давали - это не беда. Опять же кем то ранее дана присяга (в ментах, на срочной службе, на контрактной службе) никак не накладывает больших обязанностей. Эту тему выше поднимал я (пока вас готовили к бану на фупе) . Почитайте диалог, если есть вопросы - приходите. Напад росії і білорусі на Україну
Наказать? То есть вы определяете мобилизацию как наказание? Я так понимаю, это позиция мента, так как вы их защищаете от этого "наказания"? Что тут сказать? Нет слов! А я о том, что обученные и здоровые принесли бы гораздо больше пользы на фронте, чем очкастые психованные гипертоники со сколиозом. Я так понимаю, вы сторонник того, чтоб "наказывать" последних? К тому же, ментов сейчас дофига, а людей и преступлений меньше, банально разъехались, необходимо их сокращать и часть отправлять на фронт, они там гораздо нужнее. И еще там в теме проскочил интересный пост, не берусь утверждать, насколько это правда, но информация, мягко говоря, обурює. Re: Мобилизация ограниченно пригодных, а что с ментами и молодыми пенсами? Ю-ла 19 квітня 2024 22:10:32 Я бачила їх точно випускають за кордон лоботрясів відставників трохи за 40. Типу у "відпустку". Їхало декілька в потязі біля мене, радились прямо над вухом прикордонники що відставникам можна виїзджати тому і чула. Офігіла. Харчувались за бюджет а тепер воно ніпрічом бо розовощокий пєнсіонєр в 40. Десь місяць тому це було.
Востаннє редагувалось hxbbgaf в Суб 20 кві, 2024 21:49, всього редагувалось 3 разів.
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1677 раз.
- Подякували: 2371 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 20 кві, 2024 21:49
Дюрі-бачі написав: budivelnik написав:3,56*9годин=32,04 5,00*8 годин =40,00 - різниця в 20%....
3.56 це за день, тобто 40 центів за годину а в Форда 62 цента за годину, тобто в півтора рази вище ринку. І головне: в робочого був вибір на яку роботу йти і чи треба йому заробити в 1,5 рази більше.
Типова помилка працівника який відпрацьовує години.. Якщо Форд інтенсивність праці привязав до швидкості конвеєра І він був перший який це використав. Як думаєте Скільки одиниць роботи виконав працівник Форда за 5 доларів( робочий день) і скільки одиниць роботи виконав середньостатистичний за 3,56 долари в день ? Просто перевірте себе Скільки час з 8-годинного робочого дня Ви особисто працюєте... Я здивуюсь якщо це буде більше 50% від часу знаходження на роботі... А працівник Форда міг відлучитись від конвеєра максимум на 2 рази по 5% часу.... ПС Зверніть увагу Коли я заявляю що якщо 70% піднімуть свою продуктивність праці на 5%- то це збільшить ВВП України на додаткових 3,5% і переведе її розвиток на швидкість яку демонстрували азійські тигри. Тому Платять за виконану роботу. Якщо бізнесмен організував роботу таким чином що його працівник працює на 30% краще від середньостатистичного і при цьому отримує +20% до зарплати - то цей бізнесмен створив для себе додаткових+10% прибутку. Це хоч зрозуміло? ПС мій прибуток( моя частка від прибутку) в торгівлі ніколи не перевищував 30% від брудного прибутку. Уявляєте що таке додаткових +10%
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 20 кві, 2024 22:03
hxbbgaf Наказать? То есть вы определяете мобилизацию как наказание?
Створення для когось гірших умов в порівнянні з іншими - так, це як «покарати». Ви ж не рівні умови хочете , а саме « спочатку отих»Хай вам буде зручніше вважати що я мєнт. Бо хто ж ще буде захищати «мєнтів», ясна справа. На рахунок «злочинів стало менше». Ні. Таких злочинів як був по вбивству поліцая воєнним точно не було . Не було проблеми з інформаторами кацапів, з ДРГ. То вам хочеться, щоб стало менше. Так само тільки більше стало пожеж. Банально через обстріли. А це все ті самі прокляті тилові криси з погонами. Доречі, пошук ухилянтів, як вам не було б неприємно, але це теж шмат роботи, і він на правоохоронцях. Давайте так, ви мені накинули , що я мєнт. Я спитаю, а ви хто? Не по роботі, а по поведінці в суспільстві. Типа бандіт? Клав на закони? Рєшаєш питання? Менти - то западло? Чи таки законослухняна людина?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Суб 20 кві, 2024 22:04
budivelnik написав:Якщо бізнесмен організував роботу таким чином що його працівник працює на 30% краще від середньостатистичного і при цьому отримує +20% до зарплати - то цей бізнесмен створив для себе додаткових+10% прибутку. Це хоч зрозуміло?
Так. Він зробив +100% ефективності труда, з яких половину відавав робочим, половину - забирав собі. А ще збільшив кількість робочих місць на 33% і дав шанс заробити менш кваліфікованим працівникам. Тобто всі в плюсі.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 891 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 20 кві, 2024 22:08
А тепер розкажіть адепти РПВ зразу, в односторонньому порядку і без умов. Коли краще вести переговори з ворогом (самому чи через посередників):
1) станом на початок цього місяця, коли у нас все погано на всіх фронтах; втрачені значні потужності електрогенерації; відчувається недостача боєприпасів, ракет ПВО, особового складу; відсутня допомога найпотужнішого нашого партнера; у суспільства загальний спад впевненості у державі, зсу, власне собі... При цьому у ворога піднесений настрій, захоплене велике місто Авдіївка та навколишні території, переважна ініціатива на багатьох ділянках фронту, перевага у використанні кабів, проти якої у нас поки нема карти чи козиря, що може її перекрити, ворог вважає що нас кинули і можна дотиснути до капітуляції, то навіщо йому РПВ?
чи
2) в момент, коли у нас є щомісячні надходження зброї від основного партнера, отримані ще декілька Патріотів та ракети до них, наше небо захищають декілька десятків Ф-16 (в т.ч. чи є надія на противодію КАБам), мобілізовані свіжі сили (можливо). При цьому ворог розуміє, що ми не самі і в найближчому майбутньому нас можуть навіть посилити. Отже нема надії на капітуляцію України
Тож коли краще домовлятися про РПВ і супутні додаткові умови для сторін?
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 20 кві, 2024 22:13
холява написав: vitaliiangel написав: Banderlog написав:а смисл продовжувати якщо ми територію не відвойовуєм а втрачаєм? Краще зупинитись на тому що відвоювали і люди менше будуть гинути і ракети по містах не будуть прилітати
что интересно вас за эти мысли не пи3дят, а lapay пытаются клевать. В 108й доказывает некоторым важно не содержание, а автор текста.
Вся різниця в тому що "Banderlog" в ЗСУ і захіщає Україну . А "lapay" ....... та іще багато хто ,сміливі тільки за екраном монітора . Як "lapay" доставити до лінії зіткнення , то прийдеться реанімацію викликати , бо від діареї на нервовому стані помре .
Для пересічного немає значення хто де знаходиться. Розумієте,що я умовно знаходячись в зсу і будучі танкістом краще піду в дисбат чим в штурмову роту і будь-якому барану керівнику зможу довести свою правоту
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Суб 20 кві, 2024 22:14
The_Rebel написав:А тепер розкажіть адепти РПВ зразу, в односторонньому порядку і без умов. Коли краще вести переговори з ворогом (самому чи через посередників): 1) станом на початок цього місяця, коли у нас все погано на всіх фронтах; втрачені значні потужності електрогенерації; відчувається недостача боєприпасів, ракет ПВО, особового складу; відсутня допомога найпотужнішого нашого партнера; у суспільства загальний спад впевненості у державі, зсу, власне собі... При цьому у ворога піднесений настрій, захоплене велике місто Авдіївка та навколишні території, переважна ініціатива на багатьох ділянках фронту, перевага у використанні кабів, проти якої у нас поки нема карти чи козиря, що може її перекрити, ворог вважає що нас кинули і можна дотиснути до капітуляції, то навіщо йому РПВ? чи 2) в момент, коли у нас є щомісячні надходження зброї від основного партнера, отримані ще декілька Патріотів та ракети до них, наше небо захищають декілька десятків Ф-16 (в т.ч. чи є надія на противодію КАБам), мобілізовані свіжі сили (можливо). При цьому ворог розуміє, що ми не самі і в найближчому майбутньому нас можуть навіть посилити. Отже нема надії на капітуляцію України Тож коли краще домовлятися про РПВ і супутні додаткові умови для сторін?
Саме це я неодноразово пояснював. Проте мухобрази чекають, що нам відмінять допомогу, змусять здатися (а, точно! не здатись, а сісти за стіл на умовах кацапів). Розумієте,що я умовно знаходячись в зсу і будучі танкістом
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 20 кві, 2024 22:16, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 404 раз.
- Подякували: 2473 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Суб 20 кві, 2024 22:15
Дюрі-бачі написав: budivelnik написав:Цим він ЗДЕШЕВИВ виготовлення авто , але НЕ ЗБАГАТИВ своїх працівників
Спеціально глянув статистику. Середня ЗП на ринку в 1914 році 3,56$ в день, зміна 9 годин. В Форда з конвеєром ЗП 5$ в день, і 8 годин зміна. А так звісно він не збагатив робочих.
у Форда заробляли стільки що могли купити Форда (автівку)
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2851 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 20 кві, 2024 22:15
The_Rebel поясніть, що за РПВ? Гугл дає пояснення як вид кабелю або реактивний піхотний вогнемет.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1463 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1