холява написав:detroytred Так що Порошенко отаке РПВ і описане зробив і нічьо? Чи те другоє?
Я відповів до чого призиває "лапей " в тому форматі , в якому розуміють РПВ він , та ще деякі " дамашніе патрійоти " за екраном монітора .
Так трясущихся за своє життя .
В ЛЕПЕЯ аргумент не його життя, а ризики КРАЇНІ ТА УКРАЇНЦЯМ втратити ще більше. Від продовження активних БД. Більше, ніж СПРОБУВАТИ (хоча б спробувати) і досягти РПВ.
Точніше -- він впевнений, що так і буде. Не ризики, а так і буде.
Спростовуйте аргументовно його бачення. Це буде конструктивно і цікаво. Ніж просто звинувачувати його. І таке бачення.
Втратимо, чи самі віддамо не має значення . Поки їх " з балкона не сбросять " діла не буде .
Теперь дело за Сенатом и президентом США Джо Байденом. ... Общий пакет помощи Украине предусматривает расходы американского бюджета на уровне 60,84 миллиарда долларов. Их распределят по следующим направлениям:
- 23,2 миллиарда на закупку для армии США оборонных товаров на замену тем, которые передаются Украине, а также на оплату оборонных услуг, предоставленных Украине; - 11,3 миллиарда на текущие военные операции США в регионе; - 13,8 миллиардов на закупку передовых систем вооружений, оборонных изделий и оборонных услуг у американской промышленности; - 26 миллионов на финансирование системы надзора и контроля за помощью и оборудованием, предоставляемыми Украине.
2)
Далі законопроєкт має підтримати Сенат
PS. Десь дуже плаче одна психологіня, про "помощь только до конца года"
За два роки на фронті вже вдосталь надивився потенційних психопатів. Алкоголізм, нетерпимість, крики навіть на здогадно рідних у телефоні... І строк не додає таким ментал.здоров`я.
Я не кажу що проблеми нема зовсім. Світова практика показує, що вона є. Я про те, що коли в стартовому передвоєнному суспільстві є до 10% (чи більше?) людей з достатньо серйозними психічними не нормальностями (алкоголізм я включу туди ж) , то ясно що війна їх не зцілить. Більше того, такі люди зазвичай в нижніх прошарках суспільства, а саме їх першими і прошерстили ТЦК. Я вважаю, що оці відбиті , вони на тлі окопного алкоголізму ще більше опустяться. Будуть ще більше чіплятись до людей, бо тепер є вже законна підстава гнройствувати «я воював поки ти собака тут ховався». В той самий час серед нормальних лише невелика кількість впаде і опуститься, або поїде кукухою. У нас на форумі є кілька піхотинців (і пушкарь) . Кукуха у всіх на місці. Так, напружені, виснажені, але притомні. Хай нікого не обманює поведінка долярчика. Це форумне геройство. В житті він не тільки не зробить нікому нічого, а навіть не скаже. Не той типаж. По 14-15му року , де також люди прийшли через жахи. Нема прямо значимих цифр без кукух. Я якось казав, що після подій іловайська отримав відпустку, і по дорозі на захід на АЗС бухало троє -четверо хлопців. Вони наче знали до кого, звернулись чому я тут відпочиваю , поки вони з іловайська виходили. Це не було хамськи, це була образа і нерозуміння. Я то пояснив що я був в одній упряжці, але тема не про це. Тема про те, що це не була агресія. Це образа. Воїни будуть ображені однозначно. Будуть в нерозумінні «як так». Але кидатись на людей будуть лише ті, хто і до цього був ібанашка.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 20 кві, 2024 21:04, всього редагувалось 1 раз.
холява написав:Втратимо, чи самі віддамо не має значення . Поки їх " з балкона не сбросять " діла не буде .
У вас з Лепеєм різні тільки способи скиду: 1. Ви - за негайно. 2. Лепей - по азейбаржанському сценарію. І пояснює чому саме так, а не інакше.
У вас пояснення чому тільки ваш варіант -- бо хто проти ті зрадники, боягузи тощо. В інших прихильників негайно до кордонів 91-го: - зменшиться допомога - мордор посилиться і знов нападе - ми самі послабимося - активні БД грають на нашу користь. Проти мордору.
Нормальне обговорення. Навіщо образи кидати? Або щось вигадувати.
Сєма і єтот *** будет учить нас делать бізнес.... Я 30 років працюючи ВСЕРЕДИНІ ринку , підлаштовуючись під ЗМІНИ ринку , міняючи напрямки своєї діяльності під ВПЛИВОМ ринку, вивчаючи вимоги ДЕРЖАВИ і СУСПІЛЬСТВА - досяг певного успіху( обійшов в конкурентній боротьбі 95% населення України ). Ба більше створив локальний вплив на ринок , з допомогою якого ОСОБИСТО мій Бізнес ВИБЄ з нашого ринку 2 млн грн/рік(2023рік) кацапських грошей, план на 2024 - 3 млн грн і якийсь воєнпенс буде мені розказувати що я в ринку розбираюсь гірше ніж він...
ПС Америкоси проголосували по законопроекту 8035 ЗА 311 Проти 112 утримались 8
fler написав:Допомогу США для України прийнято! Вже понад 218 голосів!
А скільки треба голосів щоб прийняти ? Я вибачаюсь , не знаю
Щоб прийняти, як раз треба понад 218. По факту ЗА - 311, проти - 112. Що цікаво - респи: за - 101, проти - 112. Це розбрат у партії. Демократи проголосували одностайно За - 210, проти - 0. У залі голосування була ейфорія, конгресмени дістали прапорці України та розмахували ними. Спікер Джонсон двічі робив їм зауваження: "у Конгресі США заборонено використовувати прапори інших країн, тому сховайте прапорці". Це було неймовірно зворушливе видовище.
BeneFuckTor написав:Відповідаю, в мене є родичі і в криму і на днр з усіма ми не дуже в контактах зрозуміло чому, так ось відповідь НІЧОГО не змінилося, як жили 20років так і ці 10 прожили, тільки на останніх роках пів даху знесло, але це таке...
Спитайте у Рассела Бентлі "Техаса" як там добре жити