Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 78007801780278037804 ... 14816>
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 09:19

lapay написав:Цікаво пригадати, скільки тут було прогнозів, що хамас буде знищений, Газа окупована, палестинців виженуть, повна Перемога Ізраїля. В результаті хамас живий-здоровий, відродиться феніксом, до кордонів не дійшли, війська виводять.
Ну це ж маленькій і слабенький Ізраїль, який воює з усім арабським світом, влада якого боїться зруйнувати країну зсередини тривалою війною, їх партнери можуть нагнути на рпв. Але ж ми не такі, ми сильні і незалежні, воюємо проти божевільних терористів в личаках з палками лаврова. Ми точно переможемо, дійдемо до кордонів і знищемо рашизм на корню, нас то точно ніхто не нагне на рпв.
Воно було б смішно, якби десь на Марсі...

Основний аргумент противників рпв - роісся відновить сили і нападе знову.
А може ми відновимо сили і нападемо? Навіщо гадати, як бабка буданга?
Так ніби ми весь виграний РПВ час знову будемо просувати лише велике крадівництво замість ракет та дронів, скорочувати бригади і розміновувати напрямки як з 2019 по 2022.
Востаннє редагувалось Schmit в Нед 21 кві, 2024 09:20, всього редагувалось 1 раз.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 09:20

Успіх

1. Ти - проф.військовий! Тебе спеціально вчили/підготували до "а раптом війна, а ти отакий готовий/навчений професіонал"! А не вчорашній тракторист/барист, який навіть, морально не готовий/важко вдається витримувати всі військові "тяготи і лішенія"! Не кожна людина готова до "обмеження її волі і прав", а також постійному виконанні наказів іншої людини!!!(вже мовчу про моральну готовність стріляти/вбивати!)

А тебе всьому цьому підготували і ще й сам ти СВІДОМО на це спеціально пішов!

2. Якщо б ти заявив тут - так і так, в мене 4 грижі, чи гастрит, чи ще якась куєта і тому звільнився... вдома мало фізично працюю/не маю здоров'я... влаштувався в атб охоронцем :D
А не як здоровий бичок, полетів "на криллях ночі" :mrgreen: в Занзібар шабашити/рубати капусту)) - коли у СВОЇЙ РІДНІЙ КРАЇНІ - ще триває повномасштабна війна!!!

1. Нема такого поняття «професійний військовий» в державі Україна. Муха з трьома дипломами заплутався , не зміг розібратись де хто професійний, хто ні. З тих пір як армія контрактна, то професійні військові залишились в свідомості совкопенсів, ну і решти тупеньких 8-класників .
Зараз (до війни) кожен може прийти, відпрацювати контракт 5 років , піти. Був військовий, став не військовий, професійним не став, бо нічому не навчився. Ти теж професійний. По рівню професіоналізму. Тобто питання «професійний» закрили. Таких зараз нема.
Йдемо далі. Ступінь готовності до виконання завдань. Та стан здоровʼя. Так, у мене вища ступінь готовності до всіх завдань, які наприклад виконуєш ти. І мабуть стан здоровʼя кращий. А з який пір те, що я чимось кращий , а ти чимось гірший, накладає на мене додаткові зобовʼязання і позбавляє їх тебе? Це що, заохочення бути дурним і хворим? Щоб з таких як ти нічого не питали і не вимагали?
Яке має значення що я вибрав свідомо, а що ти? Якщо ти свідомо вибрав алкоголізм, то це означає що тобі знижки на алкоголь в алкомаркетах, а я обрав спорт , то мені вантажити вагони? Ні, мій вибір - це мій вибір. А обовʼязки по захисту все одно у всіх однакові.
2. Якщо б я навіть мав 8 гриж, я б перед тобою чи ще кимось тут не виправдовувався. Бо я послужив. І це моя справа, ще позахищати , чи досить. Так само як ти собі обрав звільнення і все робиш для цього.
Хворі люди не можуть мати переваг. Вони можуть викликати лише співчуття. І розуміння, що замість хворого хтось інший (більш здоровий) має тягти воза за себе і за того хлопця.
Особисто для мене достатньо що твій друг з батареї відслужив свій рік. А стан його здоровʼя мені не цікавий. Так само мало б бути у тебе по відношенню до всіх хто ВЖЕ БУВ, але ні. Тим гірше для тебе. Будеш як при*** бігати між банами з одним і тим самим питанням.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 09:24

detroytred написав:
  Успіх написав:
  vitaliiangel написав:В чём секрет?
Бо треба мати повноваження!
Мали б тцкашники повноваження, як поліція - була б пі с та ухилянтам! :D

Тут дива...

Повноважень затримувати, пакувати, вимагати документи нема, але роблять.

Повноваження застосувати зброю при нападі, загрозі здоров'ю, життю, заволодінню зброєю є, але не застосовують.
Бо треба надати ще повноваження затримувати, пакувати, вимагати документи і по всіх ЗМІ трубити щоразу і це , і ще те, що мають також права застосовувати зброю при нападі, загрозі здоров'ю, життю, заволодіння зброєю!
Трубити це у усі "труби"!!!

А то якийсь цирк без дроту :mrgreen:
Успіх

Подякував: 276 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 09:46

vitaliiangel написав:<iframe src="https://embed.wave.video/J9htqtPkm4CQikdj" height="540" width="304" frameborder="0" allow="autoplay; fullscreen" scrolling="no"></iframe>

что интересно маршрутки и пешеходов фильтруют, а авто не останавливают. 70% водителей м 18-60. В чём секрет?

интересно, почему на болотах то же самое? совпадение?
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 411 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 09:49

Re: Напад росії і білорусі на Україну

оказывается нет понятия профессиональный военный. во как.
а зарплаты и пенсии за что получали.
нема такого поняття як професійні врачі. кожен повинен вміти лікувати :lol:
у нас кожен - будівельник
кожен - врач
і кожен - віськовий. так зброю тоді дайте

ааа. ось же. "кожен з вас - президент"
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 411 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 09:52

Успіх написав:(навіщо було стільки демагогії?

Тим гірше для тебе. Будеш як при*** бігати між банами з одним і тим самим питанням.

Бетон:

оказывается нет понятия профессиональный военный. во как.
а зарплаты и пенсии за что получали.
нема такого поняття як професійні врачі

Нема.
Звернись до лікаря у відпустці чи на пенсії з вимогою лікувати тебе, чи твою дитину о третій ночі. Він тобі дасть номер «швидкої». І аргумент «ти ж отримував зарплату і зараз отримуєш пенсію « не спрацює.
Швидка - це діюча армія. Військові в минулому не є «швидкою». Вони можуть бути мобілізовані, так само як і «трактористи». А можуть ні.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 21 кві, 2024 09:57, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 10:03

Успіх написав:Бо треба надати ще повноваження затримувати, пакувати, вимагати документи і по всіх ЗМІ трубити щоразу і це , і ще те, що мають також права застосовувати зброю при нападі, загрозі здоров'ю, життю, заволодіння зброєю!
Трубити це у усі "труби"!!!

А то якийсь цирк без дроту :mrgreen:

Та отож.
Практична складова полягає в тому, що судити, приймати рішення по всл, який застосував зброю і т.д. навіть маючи всі повноваження та підстави, будуть його командири, начальнии. Умовно впритул до Верховного ГК.

І саме оці командири начальники (впритул до ВГК) повинні публічно озвучити те, що є офіційно визначеним в Статутах та ін. законах.
Як для окремого всл, так і для підрозділів, частин.
Наприклад, для підроздідів, частин є:
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/828-2018-п#Text

Хоча стоп!
Щось я не знаходжу про можливість застосування зброї не чатовим, а просто всл проти просто цивільного нападника, який не є *особою, причетною до збройної агресії;*

Тоді дійсно треба додаткові повноваження.
Ліньки в Статут лізти шукати...
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 10:09

Успіх

Як на то пішло - то має що тракторист, а що бугай - однаково бути на фронті!

У тебе амнезія. «бугай» був. Чимало «трактористів» ще ні.

однаково бути на фронті!

Hotab

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 10:10

Можна ж не бикувати!

flyman написав:Можеш пояснити, що він серед мирняка робить зі зброєю?
Обороняється від зграї неадекватів, які агресують/нападають!
Має повне право застосовувати зброю!

Я б теж витягнув би зброю і вистрілив вгору "попереджувальний" а потім би крикнув: "Не підходити, бо буду стріляти на ураження!"
І якщо б далі вони нападали, то - по їх ногах...
Успіх

Подякував: 276 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 10:11

Успіх

Я б теж витягнув би зброю і вистрілив вгору "попереджувальний" а потім би крикнув: "Не підходити, бо буду стріляти на ураження!"
І якщо б далі вони нападали, то - по їх ногах...

А кажеш що не професійний. :lol:
Hotab

Профіль

4
4
2
  #<1 ... 78007801780278037804 ... 14816>
Форум:
+ Додати
    тему