Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 20642065206620672068 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Вс 21 апр, 2024 20:47

Shaman писал(а):
  akurt писал(а):
  Дюрі-бачі писал(а):Я писав кандидата біологічних наук, який має досвід викладання на медичному факультеті.
В США полетів на наукову конференцію, до знайомого-знайомого, який обіцяв нелегальну роботу в якійсь клініці, здається косметологія. В планах в друга хоча б 20k $ за 6 місяців відкласти, але чим більше - тим краще, тому буде економити на всьому, в т.ч. і їжі.

Я в це вірю, і знаю, і бачив на власні очі:
а) мене реально дивує здатність жителів США рахувати кожну копійку/цент - і все рахують дуже швидко. Особливо на дрібничках, на яких би наші не економили - тут будуть економити.
Як мені на днях сказала наша одеситка, яка мешкає в США вже років 10: "Тут же так: щось купуєш за 40 доларів, а якщо візьмеш того ж товару вдвічі більше, то воно продається за 50 доларів!".
ВДВІЧІ БІЛЬШЕ!
б) спеціально відвідав "Клубний супермаркет" - COSTCO - вхід тільки за клубними картами.
Ну я вам скажу, що такоі кількості людей ви і на стадіоні не побачите: "таряться" на по-дитячому, візками.
Все так дешево, що я і ціни назвати не буду, щоби нікому не зіпсувати настрій.
Таряться, таряться і таряться...
Правда, наприклад, курку треба брати - відразу дві (вони разом упаковані), а фарш яловичий - відразу 3 кіло або більше.
Не зробив фото дядька: він тягнув шмат свинини довжиною в метр!!!! (не жартую, мабуть із спини для відбивних).
Так що економити і будуть і всі вміють...

а потім скільки цієї їжі на смітник йде? але цього ви вже не бачите :D

от на чому, але гадаю на їжі в США економлять реально бідне населення (а таких там теж чимало), яке ще й фудстемпи отримує (й то не всі).

й напевне постсовок теж економить - це вже в'їлося з молодістю в "найкращій" країні :lol:

В Костко самые бедные не ездят. Во первых, если не ошибаюсь, там мембершип стоит 120 долларов в год, во вторых, туда надо переться и на машине.
В третьих, туда надо если уж и ехать, то покупать много, как в Метро в Киеве.
По крайней мере когда-то было.
Насчет бедных - ну вот мои знакомые из НДЖ там в основном скупаются.
У них огромный холодильник на кухне и поменьше в бейсменте плюс морозильная камера. Времени эти поездки занимают много, а время тут - дороже денег.
Поэтому, закидали полную машину провизией, закинули в холодильники и что-то покупают по мелочи по дороге с работы в маленьких магазинчиках.
Вчера с ними общались по ватсаппу, они в соседний городок приехали к сыну, сидели на бэкярде с шашлыками и пивом, сын купил во время ковида дом (мы в нем останавливались прошлым летом) за 700 куе под 3-% годовых, на этой неделе звонили риелторы, спрашивали или не хочет продать за 850К, сказал что готов продать за 1,2 млн, а за 850 к будет сам в нем жить. Живет один, семьи нет. огромная кухня, большая ливинг рум, кабинет метров 25 квадратных. Это первый этаж. На втором 3 спальни и 2 полных санузла, еще один на первом, возле выхода на бэкярд. Бейсмент с ремонтом, там прачечная, клазеты и комната с окном под потолком, можно тоже что-то придумать. Гараж - отдельностояший с зарядкой для Теслы.
rjkz

С нами с: 31.01.12
Благодарил (а): 8958 раз.

14
10
7
Сообщение Добавлено: Вс 21 апр, 2024 20:47

Не міг зрозуміти, чому пан Shaman, який ніколи в житті не був у Мексиці так образився, що я порівняв свої враження від відвідування Мексики, з Україною.
Ну в мене дійсно такі враження: такі самі вулиці, такі самі дороги, такі самі вибоїни на асфальті, такі самі маршрутки, такі саме фонтани та водоспади.
Такі самі люди… колись воювали…

Тому спеціально заїхав в MocTeZumas - мексиканський ресторан в такому дорогому районі приватних будинків, що в мене щелепа відвисла.
Хтось там говорив «хатки з гімна та палок»? Угу. Угу.
Тільки пан Шаман, як відомий фінансовий консультант, міг на таке заробити.
Поруч з будинками гольф-поля. Неймовірна краса.
І знову ніде ніяких парканів. Ніде і ніяких.
Замовив:
Canarones rancheros за 15$;
Carnitas en salça verde за 15,99$.
Мексиканське пиво.
А ще що робити? Зараз дощі.
Все - як в Україні…
Це тут: куточок української Мексики.
https://maps.app.goo.gl/jusaThdUVPy4ks3G9
Пиво щойно принесли і я зрозумів, чому він образився: вчить інших жити, вчить… і ніяк люди не навчаться…
Последний раз редактировалось akurt Вс 21 апр, 2024 20:50, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вс 21 апр, 2024 20:50

Дюрі-бачі писал(а):
  Shaman писал(а):якщо ми кажемо про білу зп - то як це собі?
Та Звичайний аутстаф і перекидування на ФОП. Як там прослідити? Ну в ІТ є Доу та аналогічні платформи, тому таке кидалово легко виявити.
А от в інших галузях, а тим більше в іншій країні, я навіть не знаю як обійтись без порад колег.

досвічений спеціаліст знає свою ціну, якщо не знає, то робить невелике дослідження ринку, якщо цього не робить і ціни не знає, то скоріше за все він не досвічений або лопух
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Вс 21 апр, 2024 20:54

vitaliiangel
це менше чим $ 165 місяць
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Вс 21 апр, 2024 20:55

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt писал(а):б) спеціально відвідав "Клубний супермаркет" - COSTCO - вхід тільки за клубними картами.
Ну я вам скажу, що такоі кількості людей ви і на стадіоні не побачите: "таряться" на по-дитячому, візками.
Все так дешево, що я і ціни назвати не буду, щоби нікому не зіпсувати настрій.
Таряться, таряться і таряться...

Denik

С нами с: 23.02.09
Благодарил (а): 694 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Вс 21 апр, 2024 20:56

flyman писал(а):
  rjkz писал(а):Насчет "карьеры"- много раз видел как тут уходят с должности и вниз и вбок и вообще в другую сферу. И "офисная" работа - не цель зачастую.

тому що нема такої прірви в доходах і рівнем життям

Совершенно верно.
Условный рабочий в МТА может зарабатывать так-же как программист.
Но если ему не нравится сушить мозги и глаза, а нравится что-то руками делать и общаться с живыми людьми - то выбор очевиден.
На объеме и наименовании покупаемых продуктов разницы нет - ты зарабатываешь 70к в год или 700 к.
Просто кто-то с 700к будет питаться в ресторанах и заказывать деливери домой, а с 70 пойдет/поедет в магаз, привезет домой и приготовит.
700к будет жить в своем доме, 70к в аренде.
700 к будет ездить на тачке в лиз с платежем по лизу в 1к, 70 - поскромней.
rjkz

14
10
7
Сообщение Добавлено: Вс 21 апр, 2024 21:01

flyman писал(а):rkjz, портрет маслом :)
https://www.facebook.com/photo/?fbid=831884818990483&set=a.476569304522038

Хорошая картинка, со смыслом.
Как и мой аватар.
Борітеся — поборете!
rjkz

14
10
7
Сообщение Добавлено: Вс 21 апр, 2024 21:09

akurt писал(а):Не міг зрозуміти, чому пан Shaman, який ніколи в житті не був у Мексиці так образився, що я порівняв свої враження від відвідування Мексики, з Україною.
Ну в мене дійсно такі враження: такі самі вулиці, такі самі дороги, такі самі вибоїни на асфальті, такі самі маршрутки, такі саме фонтани та водоспади.
Такі самі люди… колись воювали…

Тому спеціально заїхав в MocTeZumas - мексиканський ресторан в такому дорогому районі приватних будинків, що в мене щелепа відвисла.
Хтось там говорив «хатки з гімна та палок»? Угу. Угу.
Тільки пан Шаман, як відомий фінансовий консультант, міг на таке заробити.
Поруч з будинками гольф-поля. Неймовірна краса.
І знову ніде ніяких парканів. Ніде і ніяких.
Замовив:
Canarones rancheros за 15$;
Carnitas en salça verde за 15,99$.
Мексиканське пиво.
А ще що робити? Зараз дощі.
Все - як в Україні…
Це тут: куточок української Мексики.
https://maps.app.goo.gl/jusaThdUVPy4ks3G9
Пиво щойно принесли і я зрозумів, чому він образився: вчить інших жити, вчить… і ніяк люди не навчаться…

ви чудово розумієте, що мою реакцію викликали ваші брехливі закиди на мою адресу.

й в цьому повідомленні - брехня, брехня, брехня. ви чесні лише коли мовчите? а коли пишете - то напевне носом можете дотягнутися до будь-якої країни світу - як Пінокіо :D

де ви побачили, що я когось вчу? хіба що вас інколи закликаю не брехати так зухвало, а потрошки - може тоді хтось й повірить :lol:

а такої наркомафії й бандитів, як в Мексиці, в нас немає - коли ви хоч з цим погодитесь? ;)
Последний раз редактировалось Shaman Вс 21 апр, 2024 21:09, всего редактировалось 1 раз.
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вс 21 апр, 2024 21:09

rjkz писал(а):
Борітеся — поборете!

Та з чим ти боровся?
З вітряними млинами...)))
Моя боротьба...
Denik

С нами с: 23.02.09
Благодарил (а): 694 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Вс 21 апр, 2024 21:11

Re: Еміграція, заробітчанство

flyman писал(а):робить невелике дослідження ринку,
а як його робити, якщо про зарплати "не питати"?
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 987 раз.

1
  #<1 ... 20642065206620672068 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама