Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 20642065206620672068 ... 2891>
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 21:47

Shaman написав:
  akurt написав:
  Дюрі-бачі написав:Я писав кандидата біологічних наук, який має досвід викладання на медичному факультеті.
В США полетів на наукову конференцію, до знайомого-знайомого, який обіцяв нелегальну роботу в якійсь клініці, здається косметологія. В планах в друга хоча б 20k $ за 6 місяців відкласти, але чим більше - тим краще, тому буде економити на всьому, в т.ч. і їжі.

Я в це вірю, і знаю, і бачив на власні очі:
а) мене реально дивує здатність жителів США рахувати кожну копійку/цент - і все рахують дуже швидко. Особливо на дрібничках, на яких би наші не економили - тут будуть економити.
Як мені на днях сказала наша одеситка, яка мешкає в США вже років 10: "Тут же так: щось купуєш за 40 доларів, а якщо візьмеш того ж товару вдвічі більше, то воно продається за 50 доларів!".
ВДВІЧІ БІЛЬШЕ!
б) спеціально відвідав "Клубний супермаркет" - COSTCO - вхід тільки за клубними картами.
Ну я вам скажу, що такоі кількості людей ви і на стадіоні не побачите: "таряться" на по-дитячому, візками.
Все так дешево, що я і ціни назвати не буду, щоби нікому не зіпсувати настрій.
Таряться, таряться і таряться...
Правда, наприклад, курку треба брати - відразу дві (вони разом упаковані), а фарш яловичий - відразу 3 кіло або більше.
Не зробив фото дядька: він тягнув шмат свинини довжиною в метр!!!! (не жартую, мабуть із спини для відбивних).
Так що економити і будуть і всі вміють...

а потім скільки цієї їжі на смітник йде? але цього ви вже не бачите :D

от на чому, але гадаю на їжі в США економлять реально бідне населення (а таких там теж чимало), яке ще й фудстемпи отримує (й то не всі).

й напевне постсовок теж економить - це вже в'їлося з молодістю в "найкращій" країні :lol:

В Костко самые бедные не ездят. Во первых, если не ошибаюсь, там мембершип стоит 120 долларов в год, во вторых, туда надо переться и на машине.
В третьих, туда надо если уж и ехать, то покупать много, как в Метро в Киеве.
По крайней мере когда-то было.
Насчет бедных - ну вот мои знакомые из НДЖ там в основном скупаются.
У них огромный холодильник на кухне и поменьше в бейсменте плюс морозильная камера. Времени эти поездки занимают много, а время тут - дороже денег.
Поэтому, закидали полную машину провизией, закинули в холодильники и что-то покупают по мелочи по дороге с работы в маленьких магазинчиках.
Вчера с ними общались по ватсаппу, они в соседний городок приехали к сыну, сидели на бэкярде с шашлыками и пивом, сын купил во время ковида дом (мы в нем останавливались прошлым летом) за 700 куе под 3-% годовых, на этой неделе звонили риелторы, спрашивали или не хочет продать за 850К, сказал что готов продать за 1,2 млн, а за 850 к будет сам в нем жить. Живет один, семьи нет. огромная кухня, большая ливинг рум, кабинет метров 25 квадратных. Это первый этаж. На втором 3 спальни и 2 полных санузла, еще один на первом, возле выхода на бэкярд. Бейсмент с ремонтом, там прачечная, клазеты и комната с окном под потолком, можно тоже что-то придумать. Гараж - отдельностояший с зарядкой для Теслы.
rjkz

Подякував: 8651 раз.
Подякували: 5447 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 21:47

Не міг зрозуміти, чому пан Shaman, який ніколи в житті не був у Мексиці так образився, що я порівняв свої враження від відвідування Мексики, з Україною.
Ну в мене дійсно такі враження: такі самі вулиці, такі самі дороги, такі самі вибоїни на асфальті, такі самі маршрутки, такі саме фонтани та водоспади.
Такі самі люди… колись воювали…

Тому спеціально заїхав в MocTeZumas - мексиканський ресторан в такому дорогому районі приватних будинків, що в мене щелепа відвисла.
Хтось там говорив «хатки з гімна та палок»? Угу. Угу.
Тільки пан Шаман, як відомий фінансовий консультант, міг на таке заробити.
Поруч з будинками гольф-поля. Неймовірна краса.
І знову ніде ніяких парканів. Ніде і ніяких.
Замовив:
Canarones rancheros за 15$;
Carnitas en salça verde за 15,99$.
Мексиканське пиво.
А ще що робити? Зараз дощі.
Все - як в Україні…
Це тут: куточок української Мексики.
https://maps.app.goo.gl/jusaThdUVPy4ks3G9
Пиво щойно принесли і я зрозумів, чому він образився: вчить інших жити, вчить… і ніяк люди не навчаться…
Востаннє редагувалось akurt в Нед 21 кві, 2024 21:50, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 3998 раз.
Подякували: 1439 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 21:50

Дюрі-бачі написав:
  Shaman написав:якщо ми кажемо про білу зп - то як це собі?
Та Звичайний аутстаф і перекидування на ФОП. Як там прослідити? Ну в ІТ є Доу та аналогічні платформи, тому таке кидалово легко виявити.
А от в інших галузях, а тим більше в іншій країні, я навіть не знаю як обійтись без порад колег.

досвічений спеціаліст знає свою ціну, якщо не знає, то робить невелике дослідження ринку, якщо цього не робить і ціни не знає, то скоріше за все він не досвічений або лопух
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2846 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 21:54

vitaliiangel
це менше чим $ 165 місяць
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2846 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 21:55

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:б) спеціально відвідав "Клубний супермаркет" - COSTCO - вхід тільки за клубними картами.
Ну я вам скажу, що такоі кількості людей ви і на стадіоні не побачите: "таряться" на по-дитячому, візками.
Все так дешево, що я і ціни назвати не буду, щоби нікому не зіпсувати настрій.
Таряться, таряться і таряться...

Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 21:56

flyman написав:
  rjkz написав:Насчет "карьеры"- много раз видел как тут уходят с должности и вниз и вбок и вообще в другую сферу. И "офисная" работа - не цель зачастую.

тому що нема такої прірви в доходах і рівнем життям

Совершенно верно.
Условный рабочий в МТА может зарабатывать так-же как программист.
Но если ему не нравится сушить мозги и глаза, а нравится что-то руками делать и общаться с живыми людьми - то выбор очевиден.
На объеме и наименовании покупаемых продуктов разницы нет - ты зарабатываешь 70к в год или 700 к.
Просто кто-то с 700к будет питаться в ресторанах и заказывать деливери домой, а с 70 пойдет/поедет в магаз, привезет домой и приготовит.
700к будет жить в своем доме, 70к в аренде.
700 к будет ездить на тачке в лиз с платежем по лизу в 1к, 70 - поскромней.
rjkz

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 22:01

flyman написав:rkjz, портрет маслом :)
https://www.facebook.com/photo/?fbid=831884818990483&set=a.476569304522038

Хорошая картинка, со смыслом.
Как и мой аватар.
Борітеся — поборете!
rjkz

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 22:09

akurt написав:Не міг зрозуміти, чому пан Shaman, який ніколи в житті не був у Мексиці так образився, що я порівняв свої враження від відвідування Мексики, з Україною.
Ну в мене дійсно такі враження: такі самі вулиці, такі самі дороги, такі самі вибоїни на асфальті, такі самі маршрутки, такі саме фонтани та водоспади.
Такі самі люди… колись воювали…

Тому спеціально заїхав в MocTeZumas - мексиканський ресторан в такому дорогому районі приватних будинків, що в мене щелепа відвисла.
Хтось там говорив «хатки з гімна та палок»? Угу. Угу.
Тільки пан Шаман, як відомий фінансовий консультант, міг на таке заробити.
Поруч з будинками гольф-поля. Неймовірна краса.
І знову ніде ніяких парканів. Ніде і ніяких.
Замовив:
Canarones rancheros за 15$;
Carnitas en salça verde за 15,99$.
Мексиканське пиво.
А ще що робити? Зараз дощі.
Все - як в Україні…
Це тут: куточок української Мексики.
https://maps.app.goo.gl/jusaThdUVPy4ks3G9
Пиво щойно принесли і я зрозумів, чому він образився: вчить інших жити, вчить… і ніяк люди не навчаться…

ви чудово розумієте, що мою реакцію викликали ваші брехливі закиди на мою адресу.

й в цьому повідомленні - брехня, брехня, брехня. ви чесні лише коли мовчите? а коли пишете - то напевне носом можете дотягнутися до будь-якої країни світу - як Пінокіо :D

де ви побачили, що я когось вчу? хіба що вас інколи закликаю не брехати так зухвало, а потрошки - може тоді хтось й повірить :lol:

а такої наркомафії й бандитів, як в Мексиці, в нас немає - коли ви хоч з цим погодитесь? ;)
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 21 кві, 2024 22:09, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 22:09

rjkz написав:
Борітеся — поборете!

Та з чим ти боровся?
З вітряними млинами...)))
Моя боротьба...
Denik

Подякував: 694 раз.
Подякували: 1172 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 22:11

Re: Еміграція, заробітчанство

flyman написав:робить невелике дослідження ринку,
а як його робити, якщо про зарплати "не питати"?
Дюрі-бачі

Подякував: 889 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 20642065206620672068 ... 2891>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість