| 

|   | Правекс-Банк (2004 - 2020) | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.

Додано: Нед 31 січ, 2010 00:07 

mowian написав:Поясніть мені будь-ласка - чи не означає, якщо банк зазнав збитків за певний рік, то далі буде щось тіпа ТА або ще якоїсь напасті, мене це хвилює, я не фінансист, а те що бачу, те і думаю.
 Не означає. Все дуже просто  Відображення збитків у звітності більшості банків свідчить лише про чесність їхніх намірів. Вони повинні резервувати кошти під уже видані кредити на випадок їх неповернення. Але не всі банки резервуються однаково, а тим більше не всі відкрито і чесно про це зізнаються. Так що за підсумками 2009 року слід сторожко ставитись саме до прибуткових фінансових установ, бо вони часто-густо брешуть. 

Free_man

Додано: Вів 09 лют, 2010 04:00 

Чому ніхто нічого не пише, я видер гроші з надри і сюди переложив, я шуганий клієнт і хочу мати максимум інформації. Там в людей ж*** полна, чи не буде тут такої, чому банки не кредитують, якщо кажуть, що в них ситуація покращилась? 

mowian

Повідомлень: 248З нами з: 18.01.10Подякував: 0 раз.Подякували: 9 раз. 

Профіль

Додано: Вів 09 лют, 2010 09:38 

Правэкс уже давно кредитует:
юридических лиц
 малый и средний бизнес
 пилотный проект по кредитованию автомобилей - уже работает, уже выдают кредиты

lenin39

Додано: Вів 09 лют, 2010 15:08 

mowian написав:Чому ніхто нічого не пише
 Бо гроші люблять тишу. Чим менше писанини, тим, як правило, надійніший банк. Отож не переймайтеся. mowian написав:я видер гроші з надри і сюди переложив, я шуганий клієнт і хочу мати максимум інформації. Там в людей *опа полна, чи не буде тут такої
 Не треба так нервуватися через якісь папірці. Все буде добре. mowian написав:чому банки не кредитують, якщо кажуть, що в них ситуація покращилась?
 Банки кредитують, дехто навіть в найлютіші місяці кризи не припиняв це робити. Правекс також кредитує. 

Free_man

Додано: Сер 10 лют, 2010 17:00 

Каике есть мысли по поводу – сотрудничества  с «Правекс-Банком» подепозитным продуктам в 2010 году?

kov-dom

Додано: Сер 10 лют, 2010 17:17 

У меня депозиты на Нон-стопе (4) и на счету Рекорд болтается по 100 долларов в эквиваленте грн и доллар для роста % ставки по счету до максимального уровня 

lenin39

Додано: Сер 10 лют, 2010 18:16 

lenin39 написав:У меня депозиты на Нон-стопе (4) и на счету Рекорд болтается по 100 долларов в эквиваленте грн и доллар для роста % ставки по счету до максимального уровня
 На мой взгляд "Нон-Стоп"  - самый оптимальный вариант, на сегоднешний день!
 Разные "Стандарты" - неплохие продукты, ставки выше, чем у "Нон-Стопа" ......
 но неохото открывать "Стандарты"... сейчас , так как у них сроки длиннее , чем у "Нон-Стопа"       

kov-dom

Додано: Чет 11 лют, 2010 07:05 

В Харькове ограбили Правэкс-банк
Грабители, которые вчера совершили разбойное нападение на отделение «Правэкс-банка» в Харькове, похитили более 100 тыс. грн.
 Об этом сообщила корреспонденту УНИАН начальник Центра связей с общественностью Главного управления МВД Украины в Харьковской области Лариса ВОЛКОВА. (Сначала речь шла о похищенной сумме в 50 тыс. грн. – УНИАН).
 Она уточнила, что ограбление произошло в 17.10 во вторник, 9 февраля. Нападавшие в масках, с применением оружия неустановленного образца, разбили стеклянную кабину и, угрожая работникам банка, вынесли деньги в гривневых и долларовых банкнотах, общая сумма которых составляет более 100 тыс. грн., сказала Л.ВОЛКОВА.
 По ее словам, на месте происшествия работала группа кинологов со служебной собакой. Милиция продолжает поиски грабителей. В Харьковской области объявлен план «Сирена».
 Уголовное дело возбуждено по статье 187 (ч.3) Уголовного кодекса Украины (разбой), предусматривающей от 7 до 12 лет лишения свободы.
http://unian.net/rus/news/news-362047.html
http://atn.kharkov.ua/newsread.php?id=45374 

sola

Повідомлень: 4152З нами з: 02.03.09Подякував: 492 раз.Подякували: 505 раз. 

Профіль

Додано: Чет 11 лют, 2010 09:07 

А наши денежки целы... 

lenin39

Додано: Вів 16 лют, 2010 20:06 

sola написав:В Харькове ограбили Правэкс-банкразбили стеклянную кабину
 брезгуют требованиями нацбанка к кассам     но правда, не исключено, что дешевле быть пару раз ограбленным, чем поставить во всех отделениях по Украине нормальные кассы    

warrax

Повідомлень: 338З нами з: 17.03.09Подякував: 49 раз.Подякували: 65 раз. 

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостейМодератори:
      Ірина_, Модератор

| Схожі теми |  

| 
         | 34619 | 7916067 |  |  
      | 
         | 101069 | 16142836 |  |  
      | 
         | 50492 | 8421681 |  |  | 

| 

Топвідповідей

Топкористувачів

Найкращі відповіді за минулий тиждень |