Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 79257926792779287929 ... 14786>
Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 16:14

flyman
недоторканність житла;

Про другу машину було щось, а про другу кавалірку?

ВЛК - згідно рішень отих названих комісій. Рішень персонально по військовозобов'язаному.

Так а яка проблема комісії прийняти рішення всім (кожному) пройти ВЛК при ТЦК після поновлення облікових даних?
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 16:18

detroytred написав:Ну і оскільки всім ліньки читати закони, то навскидку:

1. 4) проходити медичний огляд та лікування в закладах охорони здоров’я згідно з рішеннями комісій з питань приписки, призовних комісій або військово-лікарських комісій районних (міських) територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, закладів охорони здоров’я СБУ, а у Службі зовнішньої розвідки - за рішенням керівників відповідних підрозділів або військово-лікарської комісії Служби зовнішньої розвідки;
2. 10) звіряти не рідше одного разу на п’ять років власні персональні дані з обліковими даними районних (міських) територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, органів СБУ, підрозділів Служби зовнішньої розвідки;.

Тобто: звірка даних - не рідше раз за 5 років.
ВЛК - згідно рішень отих названих комісій. Рішень персонально по військовозобов'язаному.
Або згідно 402 раз на 5 років.

На які підстави може посилатися отой речник - ?
Головне, як завжди кажу, це аргументи, підстави, факти.
А не просто своя хатєлка...
Які труднощі внести зміни в правила та порядок - тим паче - ?

Тобто ті, хто уточнював дані менше 5 років тому і у кого нічого не змінилось, можуть без повістки до ТЦК не з'являтись?
Востаннє редагувалось Schmit в Пон 29 кві, 2024 16:19, всього редагувалось 1 раз.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 16:19

Hotab написав:flyman
Так а яка проблема комісії прийняти рішення всім (кожному) пройти ВЛК при ТЦК після поновлення облікових даних?

"всім пройти ВЛК", це хіба, якщо ВЛК, це назва скрипту мінцифри,
навіть якщо огляд 1 лікарем 1ї персони 5 хв., то скільки це лікаре-годин для всіх?
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 16:21

detroytred написав:2. 10) звіряти не рідше одного разу на п’ять років власні персональні дані з обліковими даними районних (міських) територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, органів СБУ, підрозділів Служби зовнішньої розвідки;.

забавно текст написаний. кома - це перелічування яке не дає поняття як саме використовувати перелічене. "та" чи "або".
тобто якщо захотять придовбатися то можна сказати що не сходив в СБУ та розвідку :lol:
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 16:22

flyman
Ти вже визначись зі своєю «партію миру»: ніхто не прийде, чи не встигнуть по лікаро-годинам?

Тобто ті, хто уточнював дані менше 5 років тому і у кого нічого не змінилось, можуть без повістки до ТЦК не з'являтись?

В цитаті Детройта «не рідше раз на 5р»
В законі про мобілізацію негайно (за 60 днів) . Ви десь бачите протиріччя?
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 29 кві, 2024 16:24, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2472 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 16:23

Hotab написав:Так а яка проблема комісії прийняти рішення всім (кожному) пройти ВЛК при ТЦК після поновлення облікових даних?

Ніяких! Про те і мова.
А не про ВЛК входить до одного з пунктів даних. Тому всі автоматично вперед.

Хоча може є проблема?)) Хз.
Якщо комісій не проводять, рішень не виносять, а надурняк -- направляють самі.
А про зміни на рівні КМУ або МОУ взагалі не чути.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 16:30

Schmit написав:

1. 4) проходити медичний огляд та лікування в закладах охорони здоров’я згідно з рішеннями комісій з питань приписки, призовних комісій або військово-лікарських комісій районних (міських) територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, закладів охорони здоров’я СБУ, а у Службі зовнішньої розвідки - за рішенням керівників відповідних підрозділів або військово-лікарської комісії Служби зовнішньої розвідки;
2. 10) звіряти не рідше одного разу на п’ять років власні персональні дані з обліковими даними районних (міських) територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, органів СБУ, підрозділів Служби зовнішньої розвідки;.

З'являтись. Обов'язково.
Закон визначив оцю явку через 60 днів. Одноразова акція))
По суті публічна масова повістка всім.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 16:35

flyman написав:
  Hotab написав:flyman

"всім пройти ВЛК", це хіба, якщо ВЛК, це назва скрипту мінцифри,
навіть якщо огляд 1 лікарем 1ї персони 5 хв., то скільки це лікаре-годин для всіх?

Мій рекорд - за 15 хвл. все ВЛК, ще і з рішенням на руки.
Я все зрозумів, коли першому почав розповідати про здоров'я)) (і то -- суто для себе. Щоб порадив, як фахівець). На третьому реченні після його багатозначного погляду я зупинився. Визнав, що неправий та не буду заважати фахівцям! такою хфігньой.
Це ж в них робота, функція визначити.
А не в мене.
Вони ж до того саме за це зп отримують.
Куди ж тоді мені, нехфахівцю, зі своїм пятаком встрягати.
Безкоштовно швидко впевнено перевірили, визначили. Де ж ще таку халяву знайдеш?!
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 16:53

flyman написав:
  budivelnik написав:Найдете в Україні нафту - почнемо дивитись на приклад Кувейту чи Норвегії
"якої нафти вам ще не вистачає"
тут є все, тільки воно розподілялося і розподіляється якось не "по людськи": однім вершки, іншим корішки
Для того щоб правильно поділити
треба не менш правильно- створити....
Ділити вміють всі...
а от як тільки доходить до створення - так відразу фаберже й заважає....
Пару сторінок назад
У діда в селі відсутній туалет....винуваті ті хто цей туалет не створив...
а може винуватий той дід , який вирішив що 10 ящиків самогону для нього важливіше туалету?
Чи були в діда ресурси на створення туалету? - були
А чому не створив ? - бо вирішив що це не першочергова необхідність...
Вирішив хто ? - сам дід.

Чи хтось ризикне заявити що побудова туалету в селі потребує якихось геніальних керманичів і іноземних інвестицій?

Тому
Чомусь переважна кількість тутешніх дописувачів вважають що їм Держава не потрібна...
і при цьому , вони навіть не уявляють
ВОНИ - Державі потрібні ще менше....бо їх наявність Змушує Державу у нормальних забирати - і хитровимаханим віддавати...

Щось заважає флайману сплатити 5000-7000 грн/місяць податків ?
Думаю що нічого
А чому не платить - бо не хоче
Але як тільки Держава не може йому надати послуг по охороні в розмірі
оплата праці в ЗСУ 75 млрд/місяць/10 млн флаїв=7500 грн на кожного флая в місяць
а ще флай хоче їздити по нормальним дорогам, отримувати яку/не яку медицину, поліція його кавалірки охороняє...і так далі і тому подібне....

От і виходить
флай свято переконаний що йому в миску недокладають...але сам цю миску наповнювати не збирається
І як з такими щось нормально поділити?

ПС
наявність 35 млн га орних земель ...без вкладення праці/сировини в розмірі 30000грн/га на рік - не перетворить землю в пшеницю
А якщо вкласти 30000 ... то можна отримати напевно й 60000...але
СПОЧАТКУ ВКЛАСТИ
а вже потім пробувати ділити.
ППС
При цьому справедливий розподіл це ж напевно
той хто більше вклав-той більше і отримає
чи всім порівну?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 16:55

Детройт, вот 402 в последней редакции. Найдите мне то, что вы тут привели.
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z1109-08#Text
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

#<1 ... 79257926792779287929 ... 14786>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Shaman і 1 гість