Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 79807981798279837984 ... 14781>
Повідомлення Додано: Нед 05 тра, 2024 07:11

Пентагон оголосив, що уклав контракт з компанією Scientific Applications and Research Associates (SARA) на суму 23,5 млн. доларів. Умовами контракту передбачено придбання сенсорів для пошуку засобів РЕБ Home-on GPS та інтеграцію голівок самонаведення збільшеної дальності на керовані авіабомби JDAM-ER, повідомляє Defense Express.
В грудні 2020 року ВПС США провели випробування в рамках програми по високоточним боєприпасам “Золота орда”, в рамках якого американські військові відпрацювали скидання “рою” керованих авіабомб GBU-39/B, кожна з таких бомб була оснащена датчиком HOJ від SARA. Результати цих випробувань було визнано успішними.

Пентагон дав контракт на комплекти протидії та ураження засобів РЕБ Home-on GPS за короткий час після того, як заступник міністра оборони США Білл ЛаПланте визнав, що GLSDB на полі бою в Україні виявились неефективними саме через протидію російських засобів радіоелектронної боротьби.

При цьому, не виключений варіант, за якого комплекти HOJ для ЗСУ в перспективі можуть бути інтегровані і на протирадіолокаційні ракети AGM-88 HARM.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 05 тра, 2024 07:14

РОСІЯНИ ЗАХОПИЛИ АРХАНГЕЛЬСЬКЕ – В ISW КАЖУТЬ, ЩО ЗСУ РОЗМІНЮЮТЬ ПРОСТІР НА ЧАС: КАРТА
Дослідники припускають, що ЗСУ вирішили поміняти простір на час, оскільки вони чекають на прибуття масштабної допомоги від США вже найближчими тижнями.

Тож рішення про відступ ISW вважає адекватним як для сил з недостатніми ресурсами, які ризикують опинитися в оточенні.

Раніше повідомлялося, що російський наступ на Донеччині почав пригальмовувати, але не настільки, щоб можна було говорити про стабілізацію фронту.
https://zn.ua/ukr/war/rosijani-zakhopil ... karta.html
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 05 тра, 2024 07:20

somilitark написав:
  Дюрі-бачі написав:somilitark відомий випадок коли герої 128 бригади загинули при врученні медалей. Родинам досі нічого не виплатили

Це всі аргументи поганої влади?
Самому не смішно?

Це тільки найбільш яскравий приклад, як Україна кидає своїх кращих героїв.
Ну і другий приклад- в другому читанні прибрали навіть примарний шанс на демобілізацію.
Це не смішно-це дуже сумно
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 05 тра, 2024 07:27

Христос Воскрес!

Христос Воскрес! Тримаймо стрій! З вірою у Бога і Збройні Сили України переможемо!

Зображення
Василь-Рівне

Подякував: 7016 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Нед 05 тра, 2024 07:57

budivelnik написав:
  Бетон написав:Ця влада програє не тільки війну. Це вже очевидно. Мова тільки про поганий кінець або жахливий
Уточнення
Влада- це 3-5% від кінцевого результату
95-97%- це заслуга НАСЕЛЕННЯ

Тому
сьогоднішня політична сила просрала своє майбутнє.це ясно
А от чи просрала вона КРАЇНУ - тут ще нічого не ясно.

Тому й писав
Навіть якщо здурі влада прийме неефективне рішення відправити підприємців на фронт- то підприємці підуть..і на місці(фронті) спробують обнулити дурне рішення влади, бо вже років з 30 совок живе у владних рішеннях..а ми все ближче і ближче до капіталізму.

Возможно.
Деколи здається, що раз вибрати негідника- випадок, два - система.
А три, чотири це вже на вирок схоже.
Код саморуйнування якийсь прямо
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 408 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 05 тра, 2024 08:07

Бетон написав:
  budivelnik написав:
  Бетон написав:Ця влада програє не тільки війну. Це вже очевидно. Мова тільки про поганий кінець або жахливий
Уточнення
Влада- це 3-5% від кінцевого результату
95-97%- це заслуга НАСЕЛЕННЯ

Тому
сьогоднішня політична сила просрала своє майбутнє.це ясно
А от чи просрала вона КРАЇНУ - тут ще нічого не ясно.

Тому й писав
Навіть якщо здурі влада прийме неефективне рішення відправити підприємців на фронт- то підприємці підуть..і на місці(фронті) спробують обнулити дурне рішення влади, бо вже років з 30 совок живе у владних рішеннях..а ми все ближче і ближче до капіталізму.

Возможно.
Деколи здається, що раз вибрати негідника- випадок, два - система.
А три, чотири це вже на вирок схоже.
Код саморуйнування якийсь прямо

У нас все нормально і всі наші вибори логічно пояснюються
Кравчука вибрали бо хотіли відразу жити як у Франції
Кучму вибрали бо він директор а не балабол як Кравчук
Ющенка- бо заведе точно в Європу
Януковича - бо Ющенко в Європу не завів , то нехай Янукович веде в багату росію
Порошенка - бо янукович злодій
Зеленського - бо Порошенко не обіцяв за всіх працювати...
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 05 тра, 2024 08:40

Якщо б більшість українців вміли заробляти як ті, хто виступає за економічне бронювання, то тут вже була б Швейцарія\Південна Корея\ЄС\НАТО. А якщо їх та економіку остаточно загнобити і звести все до кріпацько-козацького талібану без економіки, без власного ВПК, то допомога обмежиться стінгерами\джавелінами. А одного дня партнери можуть сказвати:
- гей, козаченьки! Міжнародна коньюктура змінилася, ми тепер з москвою - партнери, кроком руш на дальній схід допомогати боронити руським демократії від китайського тоталітаризму. і ніяк не відмовите, бо нема ні власних набоїв, ні грошей, бо "воююємо за гроші НАТО"
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 тра, 2024 09:03

mephala
Якщо з підприємств зняти бронь, забрати ключових спеціалістів, яких готували роками, то так, загроза зупинки реальна, бо швидко замінити їх якимось студентами, пенсіонерами, інвалідами, жінками не получиться. Але що найгірше - військовозобовязані, яких ще не мобілізували, просто не зможуть влаштуватись на серйозну роботу, бо навіщо підприємствам витрачати ресурси на підготовку спеціалістів, яких завтра заберуть.
Востаннє редагувалось Schmit в Нед 05 тра, 2024 09:25, всього редагувалось 1 раз.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 тра, 2024 09:10

Banderlog написав:
  budivelnik написав:

Далі гірше
Підрозділи , які будуть сформовані з цих багатих заберуть на себе 70% всієї попередньої волонтерської допомоги

Отже
Або Бандерлог, Бобуа, Успіх - будуть ПРОСИТИ новомобілізованих приєднатись саме до їх підрозділів...або виявиться що їм волонтери стали допомагати в 4-5 разів менше.

Я можу описувати далі
Правда толку в цьому мало , бо це рве шаблони в головах неуків від економіки...
Але відсутність знань - не дає можливості не нести покарання за свої дії.

Тому
Я описав-читай попередив
А дійде до вас чи ні - це вже не мої проблеми.
в нас постачання і без волонтерів нормальне) лиш в дронах є частка з пожертвувань, відсотків 50 дронів з великих фондів. Яку ви сюди допомогу можете дати? Машини в нас свої, за ремонт є чим платити. Хіба якусь деталь запчасть найти не можуть. Випічку часом привозять, і енергетики ящиками. Мені моя церква мп купила літні берци, і комуфляж минулого року) ну, приємно шо в селі звідки родом памятають. Але я повністю скупився на калинці як сюди їхати, даж плитоноску, і каремат купив. Потом держава видала, потом натовці. Чим тут волонтери можуть допомогти? Хімічні грілки для ніг і рук? Сухий душ ?
В нас офіцери віски і суші на таксі заказують, і везе всього 15 км не довозить))) солдатам наркоту по нп пересилають.Тут солдати лиш фісташки їдять, арахісу не хочуть)
В мед роті багато лікарств волонтерських тіки лікарів мало, а лікарства в разнобой , нема кому то розгрібати і тим більше в підрозділах нема медиків. Шо нам може за волонтерське постачання бути? Вареників привезете? )
Діти откритки тож малюють, обереги вяжуть , хто сентиментальний ,їм помагає напевно.
В першу чергу допомога це дрони. Даж з цього форуму пропонують. Але не приймав по перше я тим не займаюсь, по друге в нас і так серйозні спонсори. Хай та допомога знайде частини які більше потребують.
І я вважаю що закупка дронів має бути централізована.
А потом по ділу, це у вас в голові шаблон шо сюди треба безтолкових. звичайно я хочу щоб такі як ви, попали в саме мою бригаду . Чи по вашому ми маєм хотіти щоб сюди присилали забитих батогами і налогами?) В мене даж є тут друг з непоганим бізнесом в києві , правда надлишково оптимістичний, вірив в каву в криму, і пющий-щовечора залпом стакан розведеного спирту перед сном. )

Вас якщо і поповнювати, то комісарами з виховної роботи.
Якийсь треш угар і содомія, розкладання моральне та інтелектуальне.
Я б якщо попав до вас, то постріляв би багатьох таких, так про це на ВЛК і кажу.
fox767676

Подякував: 398 раз.
Подякували: 184 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 тра, 2024 09:26

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fox767676 написав:Я б якщо попав до вас, то постріляв би багатьох таких, так про це на ВЛК і кажу

це навряд ...., тебе відразу в окоп, а ці "пасажири" в інших місцях ошиваються.

"Включено: розлади психіки та поведінки внаслідок вживання психоактивних речовин F10-F19 (алкоголю, опіоїдів, канабіоїдів, седативних, снодійних, кокаїну, галюциногенів, летючих розчинників, наркотичних засобів та інших)

б) при синдромі залежності з помірними або легкими психічними розладами

Придатні до служби у військових частинах забезпечення, ТЦК та СП, ВВНЗ, навчальних центрах, закладах (установах), медичних підрозділах, підрозділах логістики, зв’язку, оперативного забезпечення, охорони"
Goodman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 576 раз.

Профіль

#<1 ... 79807981798279837984 ... 14781>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman, Xenon і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор