Bolt написав:
Та я думаю, чи квартиру не доньку не переписати?
Так если мамкины юристы, то зачем делать волны ?
Делать доходы нотариусам ?
Нее, ну хозяин-барин ...
|
|
Додано: Вів 07 тра, 2024 20:38
Так если мамкины юристы, то зачем делать волны ? Делать доходы нотариусам ? Нее, ну хозяин-барин ...
Додано: Вів 07 тра, 2024 21:53
избытка допустим нет. Но не может одна половина товаров дорожать, а другая с завистью на неё смотреть. В экономике всё взаимосвязано. Если падает спрос, уменьшается количество предложений и конкуренция, это даёт возможность оставшимся на рынке продавцам поднять цену. Наивно думать когда вокруг всё дорожает, что квартиры начнут дешеветь. Пытаюсь вспомнить что к 2019 подешевело... Из того что я покупаю вообще ничего.
Додано: Вів 07 тра, 2024 23:13
vitaliiangel
То есть мысль о прифронтовых городах, где сейчас недвижимость (и только она) подешевела в 2-5 раз ни на что не наводит? А как ведет себя цена на сельские хаты , где внезапно (или ожидаемо) закрыли одну единственную школу и медпункт, или куда перестал ходить автобус? Это я не к тому, что будет дешеветь (я не наю этого), это к тому что цена на недвигу может вести себя (и часто ведет) не в одном векторе с едой или автомобилями. Хохма в том, что эти вроде очевидные примеры минимум раз в месяц (обычно чаще) кто-нибудь приводит, но порой кажется что ты необучаем. Какая-то закостенелость. Я еще допускаю, что ты не диверсифицирован, все яйца в ирпене, и потому ты мантруешь «оно не подешевеет» , типа из-за твоих мантр что-то изменится.
Додано: Сер 08 тра, 2024 17:44
Якась не є-оселя, а є-каруселя!))Просто жирний жир!©
Тут всього лиш 18хв... то можна почати з 9ї хвилини. Там все вже підраховано, розжовано і розкладено по полицях! ДумайТЕ! ДійТЕ! БагатійТЕ!©
Додано: Сер 08 тра, 2024 19:09
Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?Вже другий блогер говорить про підводний камінь (з 7 хв.), а я його так і не можу знайти в договорі. Ну і знову ж питання в тому чи дадуть банки, бо поки знайомих викладачів та ІТ-шників посилають із "недостатніми доходами", ну або пропонують смішні суми кредиту (менше мільйону) і при оплаті 50-70% першого внеску
Додано: Сер 08 тра, 2024 21:46
Дюрі-бачі
При малих сумах кредиту сенс втрачається. Разові початкові платежі впадуть несуттєво, збільшуючи загальну суму переплати і зменшуючи потенційну вигоду. Про той «камінь». То він щось не дочитав, Там максимум куди може скотитись покупна, це до 7% (з трьох, наприклад). Решта то дійсно не його проблеми.
Додано: Чет 09 тра, 2024 15:28
Всім привіт!
Дуже давно не був на форумі і тому не в темі що тут відбувається. Ретельно досліджував багато часу ринок нерухомості Півдня, але приїхавши у Київ зрозумів, що краще вкладатись тут. Забігши на ЛУН і ввівши суму 50000 доларів, цікавих варіантів не знайшов. Виникли питання: Які обʼєкти порадите в такому бюджеті? Які обʼєкти розглядаються зараз на форумі як привабливі (не обовязково в цьому бюджеті)? Мені здається чи ціни на новобудови значно вищі за 2021 рік? Вдячний за відповіді, всім миру і добра!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|