fler написав:Кордони 91 - це не гасло, а міжнародне право, якого треба дотримуватись, щоб був світовий порядок. Інакше буде хаос і сильні цього світу відчують вседозволеність і бескарність, що призведе до численних агресій та поширення тероризму.
Яким конкретно чином Ви це бачите силами України, при наявних ресурсах і непевної позиції щодо допомоги в цьому колективного Заходу?
fler написав:Кордони 91 - це не гасло, а міжнародне право, якого треба дотримуватись, щоб був світовий порядок. Інакше буде хаос і сильні цього світу відчують вседозволеність і бескарність, що призведе до численних агресій та поширення тероризму.
Войни за розподіл теріторії ведуться десь приблизно з часів, коли хомасапієнс здобув спис. Навіть є інтерактивні мапи... А ви все дивуєтесь як ото 5-річна дитинка на новий рік подарункам )))
fler написав:Захищати країну в її міжнародно визнаних кордонах - це не вимога Флер, а обов'язок кожного громадянина за Конситуцією України.
Як у вас та вашого чоловіка з обов'язком? Чи ви не громодянка? Чи ви про інше? ))
andrijk777 там та,,аріфметика,, допомоги США дуже цікава. Цифри великі, а насправді... У більшості ті кошти йдуть власним компаніям які виробляють для армії США. Вже нову, в якій вже застосований опит нашої війни. А нам відгружають техніку з складів часів війни з Іраком. Дивився на ютубі відео десь 20 чи 21 року. В штатах є склади військової техніки яка не потрібна армії і вона продається на умовах 1) без вивозу з території США, 2)громадянам США. Звичайно ж розброєна. Відеозйомка заборонена, але здалеку ряди хамві за колючкою стояли. Хамві не броньований з відкритим кузовом приблизно за 6 тисяч долярів купили з усіма налогами, поборами. З майже нульовим пробігом.
alex lem написав:аріфметика,, допомоги США дуже цікава.
неШановні НамВсіВинні Якщо в мене дома стоїть авто яким я не користуюсь і дозволяю своїм дітям його брати просто так - то це не говорить про те , що будь-хто може прийти і з мотивацією - ти ж своїм даєш-дай і нам - заявити що я ЗОБОВЯЗАНИЙ це авто віддати... Але я можу це авто продати...хочете чушкою , хочете чучелом, хочете в кредит...але продати. Якщоб я РОЗДАВАВ ( а саме це роблять зараз Партнери) то як мінімум я б ВИМАГАВ від тих кому роздаю-ВРАХОВУВАТИ мої інтереси. І як тільки почув би скигликів які б мене починали вчити як робити правильно - так відразу відправляв би їх по курсу відомого корабля.
холява написав:Блінкен порадив українцям активізувати процес мобілізації
Люди, які вже понад два роки перебувають на передовій, не можуть воювати нескінченно - їм потрібна заміна.
Як я вже писав неодноразово в ЗСУ 1,3 млн з них 1 млн в тилу постійно, а 300 тис на передку постійно, тож мінятися є з ким і є на кого,
Як я і писав , тільки пенсіонерів за віком ,мине служба в ЗСУ . Чи людей які мають фізичні вади . Інші повинні прийти до ТЦК .... і поки деякі , у котрих племяники в ЗСУ тут вумнічають , незабаром все побачимо . Всі пройдуть процедуру , навіть маючи псіхичні вади .
А пока "мамусіни подряпинки" можете писать що завгодно .
alex lem написав: Дивився на ютубі відео десь 20 чи 21 року. В штатах є склади військової техніки яка не потрібна армії і вона продається на умовах 1) без вивозу з території США, 2)громадянам США. Звичайно ж розброєна. Відеозйомка заборонена, але здалеку ряди хамві за колючкою стояли. Хамві не броньований з відкритим кузовом приблизно за 6 тисяч долярів купили з усіма налогами, поборами. З майже нульовим пробігом.
"Відеозйомка заборонена" але "Дивився на ютубі відео" Так заборонена Відеозйомка чи дивився на ютубі відео ?
fox767676 написав:Далі вже в руках українського народа. Якщо припинить обирати махрових популістів, то років за 5 буде НАТО, напів-ЄС, а за 15 навіть уральські понаїхи в Крим почнуть вчити мову і готувати референдум за воз'єднання.
"Ні, синку, це фантастика" (с)
я собі дорікаю занадто багато цинізму в спорах с політичними опонентами треба було дослуховатися і до їх аргументв, і більш терпляче та коректно доносити свої. При тому що я майже не голосував за розкручених політиків, все рівно рано чи п*** долучався до одного з полюсів в срачах. треба покаятись треба припинити срачі. нема вже людських ресурсів на срачі, електоральне, регіональне протистояння. Треба терпіння, щоб знайти шлях,бо дійшли до самого краю.
budivelnik написав:не дасть можливості зняти санкції( це юридично складно, згадайте як важко вони вводились , а тому зрозумієте що їх відмінять тільки ПІСЛЯ того як росія виконає ВСІ умови.
Це зрозуміло в чому різниця між ситуацією в 2014 і в 2022+ роках?
Трохи не поняв. Як прокоментуєте таке
budivelnik написав:а раз не платиш- то може поясниш звідки ці гроші беруться?
ОВДП та по бюджету як раз за курсом 38 за 2023 десь біля 70млрд. З яких Внутрішні податки на товари та послуги - 30%
Востаннє редагувалось dimo_0n в Сер 15 тра, 2024 19:13, всього редагувалось 1 раз.
pesikot написав:Щось не почали "масовано бити з авіацією ракетами і з всього чим можуть достати по тилам", два дні пройшло ) Залишайся, ти кумедний )))
PS. А про кордони 1991 року я не казав )
не почали ? Там все тихо ? ))) кругом іпсо? Он ще буданов шось іпсо про суми сказав. А мер сум шо про суми точно іпсо тіки мужикам треба зброю шукати. І мер харкова шо евакуація з харкова то іпсо)))