Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 81818182818381848185 ... 15739>
Повідомлення Додано: Сер 15 тра, 2024 18:47

fler написав:Кордони 91 - це не гасло, а міжнародне право, якого треба дотримуватись, щоб був світовий порядок. Інакше буде хаос і сильні цього світу відчують вседозволеність і бескарність, що призведе до численних агресій та поширення тероризму.

Яким конкретно чином Ви це бачите силами України, при наявних ресурсах і непевної позиції щодо допомоги в цьому колективного Заходу? :|
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 тра, 2024 18:49

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:Кордони 91 - це не гасло, а міжнародне право, якого треба дотримуватись, щоб був світовий порядок. Інакше буде хаос і сильні цього світу відчують вседозволеність і бескарність, що призведе до численних агресій та поширення тероризму.

Войни за розподіл теріторії ведуться десь приблизно з часів, коли хомасапієнс здобув спис. Навіть є інтерактивні мапи... А ви все дивуєтесь як ото 5-річна дитинка на новий рік подарункам )))

fler написав:Захищати країну в її міжнародно визнаних кордонах - це не вимога Флер, а обов'язок кожного громадянина за Конситуцією України.

Як у вас та вашого чоловіка з обов'язком? Чи ви не громодянка? Чи ви про інше? ))
dimo_0n

Подякував: 17 раз.
Подякували: 122 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 тра, 2024 18:50

andrijk777 там та,,аріфметика,, допомоги США дуже цікава. Цифри великі, а насправді... У більшості ті кошти йдуть власним компаніям які виробляють для армії США. Вже нову, в якій вже застосований опит нашої війни. А нам відгружають техніку з складів часів війни з Іраком.
Дивився на ютубі відео десь 20 чи 21 року. В штатах є склади військової техніки яка не потрібна армії і вона продається на умовах 1) без вивозу з території США, 2)громадянам США. Звичайно ж розброєна. Відеозйомка заборонена, але здалеку ряди хамві за колючкою стояли. Хамві не броньований з відкритим кузовом приблизно за 6 тисяч долярів купили з усіма налогами, поборами. З майже нульовим пробігом. :)
alex lem

Подякував: 132 раз.
Подякували: 368 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 тра, 2024 18:56

alex lem написав:аріфметика,, допомоги США дуже цікава.
неШановні НамВсіВинні
Якщо в мене дома стоїть авто яким я не користуюсь і дозволяю своїм дітям його брати просто так - то це не говорить про те , що будь-хто може прийти і з мотивацією - ти ж своїм даєш-дай і нам - заявити що я ЗОБОВЯЗАНИЙ це авто віддати...
Але я можу це авто продати...хочете чушкою , хочете чучелом, хочете в кредит...але продати.
Якщоб я РОЗДАВАВ ( а саме це роблять зараз Партнери) то як мінімум я б ВИМАГАВ від тих кому роздаю-ВРАХОВУВАТИ мої інтереси.
І як тільки почув би скигликів які б мене починали вчити як робити правильно - так відразу відправляв би їх по курсу відомого корабля.
budivelnik

Подякував: 293 раз.
Подякували: 3000 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 15 тра, 2024 18:57

yama написав:
  холява написав:Блінкен порадив українцям активізувати процес мобілізації
https://focus.today.ua/russkyj-blynken- ... ylyzatsyy/

Люди, які вже понад два роки перебувають на передовій, не можуть воювати нескінченно - їм потрібна заміна.

Як я вже писав неодноразово в ЗСУ 1,3 млн з них 1 млн в тилу постійно, а 300 тис на передку постійно, тож мінятися є з ким і є на кого,

Як я і писав , тільки пенсіонерів за віком ,мине служба в ЗСУ .
Чи людей які мають фізичні вади .
Інші повинні прийти до ТЦК .... і поки деякі , у котрих племяники в ЗСУ тут вумнічають , незабаром все побачимо .
Всі пройдуть процедуру , навіть маючи псіхичні вади .

А пока "мамусіни подряпинки" можете писать що завгодно .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Сер 15 тра, 2024 18:57

alex lem написав:
Дивився на ютубі відео десь 20 чи 21 року. В штатах є склади військової техніки яка не потрібна армії і вона продається на умовах 1) без вивозу з території США, 2)громадянам США. Звичайно ж розброєна. Відеозйомка заборонена, але здалеку ряди хамві за колючкою стояли. Хамві не броньований з відкритим кузовом приблизно за 6 тисяч долярів купили з усіма налогами, поборами. З майже нульовим пробігом. :)

"Відеозйомка заборонена" але "Дивився на ютубі відео"
Так заборонена Відеозйомка чи дивився на ютубі відео ?

Чи конспірологію хаваєшь ? )))
pesikot

Подякував: 546 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Сер 15 тра, 2024 19:03

_Mykola_ написав:
  fox767676 написав:Далі вже в руках українського народа. Якщо припинить обирати махрових популістів,
то років за 5 буде НАТО, напів-ЄС, а за 15 навіть уральські понаїхи в Крим почнуть вчити мову і готувати референдум за воз'єднання.

"Ні, синку, це фантастика" (с) :evil:

я собі дорікаю
занадто багато цинізму в спорах с політичними опонентами
треба було дослуховатися і до їх аргументв, і більш терпляче та коректно доносити свої.
При тому що я майже не голосував за розкручених політиків, все рівно рано чи п*** долучався до одного з полюсів в срачах.
треба покаятись
треба припинити срачі. нема вже людських ресурсів на срачі, електоральне, регіональне протистояння.
Треба терпіння, щоб знайти шлях,бо дійшли до самого краю.
fox767676

Заблокований
Подякував: 425 раз.
Подякували: 202 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 тра, 2024 19:07

budivelnik написав:не дасть можливості зняти санкції( це юридично складно, згадайте як важко вони вводились , а тому зрозумієте що їх відмінять тільки ПІСЛЯ того як росія виконає ВСІ умови.

Це зрозуміло в чому різниця між ситуацією в 2014 і в 2022+ роках?

Трохи не поняв. Як прокоментуєте таке
https://ofac.treasury.gov/media/932846/download?inline
  budivelnik написав:а раз не платиш- то може поясниш звідки ці гроші беруться?

ОВДП та https://index.minfin.com.ua/ua/finance/ ... come/2023/
по бюджету як раз за курсом 38 за 2023 десь біля 70млрд. З яких Внутрішні податки на товари та послуги - 30%
Востаннє редагувалось dimo_0n в Сер 15 тра, 2024 19:13, всього редагувалось 1 раз.
dimo_0n

Подякував: 17 раз.
Подякували: 122 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 15 тра, 2024 19:15

pesikot написав:Щось не почали "масовано бити з авіацією ракетами і з всього чим можуть достати по тилам", два дні пройшло )
Залишайся, ти кумедний )))

PS. А про кордони 1991 року я не казав )
не почали ? Там все тихо ? ))) кругом іпсо? Он ще буданов шось іпсо про суми сказав. А мер сум шо про суми точно іпсо тіки мужикам треба зброю шукати. І мер харкова шо евакуація з харкова то іпсо)))
Banderlog

Подякував: 120 раз.
Подякували: 100 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 15 тра, 2024 19:16

Коли можна буде оновити дані в електронному вигляді?
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 919 раз.

Профіль

#<1 ... 81818182818381848185 ... 15739>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор