Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 82758276827782788279 ... 14752>
Повідомлення Додано: Вів 21 тра, 2024 12:15

vitaliiangel написав:
  Игорь Алексеевич написав:
  Letusrock написав:тут не погоджусь з Water, 99% цих філіпінців гіпотетично зацікавить тільки укр.паспорт та близькість до ЄС
Недавно разговаривал с молодёжью из Черновцов. Задал вопрос-как вы относитесь, если бы вас присоединила к себе Румыния. Ответ - никто бы против не был..И такие ответы можно услышать от молодёжи Ужгорода, Иван. Франк. и т.д.

до вступления в ЕС можно было такое прогнозировать, сейчас внешняя политика ЕС управляется из Германии и при всём желании забрать "исторические территории" сделать это не дадут. У Шольца чёткая позиция на счёт границ.
  Letusrock написав:99% цих філіпінців гіпотетично зацікавить тільки укр.паспорт та близькість до ЄС (чи навіть перспектива вступу до ЄС). Їм взагалі без різниці чи Україна, чи Молдова, чи Албанія. І останнє про що вони будуть думати це про наші щедрівки, славну історію і т.д.
заинтересует высшее образование за 5 копеек. Даже в войну в вузах учится полно иностранцев как правило из Африки и Сирии. Мигрантами будут те же лица. Со средней азии к нам не едут из-за низких зарплат и безработицы. Рядом с ЕС мы всухую проиграем конкуренцию за мигрантов. Индусы и пакистанцы к нам не едут от слова вообще. Может какие-то афганцы ещё понаедут. Их там выгоняют из Пакистана в количестве 1,4млн чел.

Пам'ятаю ще років 5-10 назад в ЄС вже не знали куди цих мігрантів дівати. Вмовляли Туреччину хоч якось розрулити ситуацію, давали гранти їй на табори з колючим дротом. А зараз ось як ситуація повернулася конкуренція з ЄС за мігрантів :D
Я думаю такі відносно мононаціональні країни як Польща, Угорщина, Словаччина і тп. залюбки віддадуть нам свою квоту по мігрантам в ЄС. Пам'ятаю як Меркель колись хотіла сирійців розкидати на всіх, то ці країни мало з ЄС не вийшли тільки б не приймати біженців
The_Rebel

Подякував: 98 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

2
1
Повідомлення Додано: Вів 21 тра, 2024 12:15

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Там вказано:
*Перехід від батальйону до полку забрав усього три місяці з проведенням набору нових добровольців.
Участь у першому етапі відбору (онлайн-анкетуванні) взяло більш як 4 тисячі осіб.*.
Потім полк офіційно назвали бригадою.

Давайте так, вікіпедію я можу переписати. Та й будь хто.
Я пишу те, що чув від знайомих, які там служать. На підтвердження - подивіться це відео: https://www.youtube.com/watch?v=WbRiPmjOjhg&list=PLAX7ruwQzqonsFAsAvfsoYEmiVXXROe3j, і подумайте - перед вами мобіки чи відібрані мотивовані добровольці? Далі вже Ваша справа - вірити мені чи ні.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 тра, 2024 12:19

ЛАД написав:По сути возражения против моих аргументов есть? Исходя из реальной жизни, а не идеалистических представлений о ней?
А так да, я тоже за всё хорошее против всего плохого. :)

По суті, ви описали, що переводити не треба, тому що це ускладнит і так погане управління і бойові можливості хрінової бригади (на прикладі Вашого досвіду управління) ... але ж це шлях до цементування і продовження поганого управління і не про покращення взагалі.
Востаннє редагувалось _Mykola_ в Вів 21 тра, 2024 12:20, всього редагувалось 1 раз.
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 тра, 2024 12:20

Vadim_ написав:
  sashaqbl написав:Як на мене, спростити перевід треба. А якщо люди тікають з бригади - то варто поцікавитись, що не так з керівництвом бригади..

Зверху командирам "нема коли", не зацікавлені ніяк , покарання не передбачено законами , усе - пауставу.

Передбачено. І не пауставу все.

А от те, що не зацікавлені, то так.

В нас хрєнь, що приїжджає перевіряючий з управління корпусу, ОК, ГШ.
І...
Перевіряє не комбрига, комбата, а образно "шкарпетки" в бійця. Замість старшини перевіряє в бійця шкарпетки.
І в'їжджає з доповіддю в бійця брудні шкарпетки.

В ітогє -- зверху розпорядження і гугугу взводним-ротним посилити, перевірити, увага шкарпеткам...

А комбриг, комбат і в ус не дують... Пофіг.
Взводний-ротний шукають волонтерів для шкарпеток, або замість бойових задач "посилюють увагу" шкарпеткам.

Як ітог: і з шкарпетками все также, і з важливими проблемами, які зобов'язаний вирішувати комбриг, комбат, все так же.
Отака нехитра схема...
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 тра, 2024 12:22

vitaliiangel написав:
кто знаком с темой, реализовать какие то значительные объемы контрафакта подакцизных товаром невозможно. Только бабушкам на рынке такое под силу. Увидели проверяющих попрятали товар или сказали что нашли на мусорке. Остальным себе дороже конские штрафы и отзыв лицензии. Кстати бабушек продающих семечки/сигареты поштучно уже 100 лет не видно. в 2000х на каждом шагу такая сидела.

Ви незнайомі з темою :lol: контрафакт кругом, в усіх в наливайках . При чому і не тільки дешева бормотуха, дома я давно купляю грецьку метаксу лиш з рук. За всю Україну не скажу но в одесі те саме. Був проїздом в дніпрі купив вино гранатове в азєра ,посеред прохідного місця. можно було і самогону купити з граната, но я до самогону прохладно відношусь особєнно плодового.
Продати не знаю , цим не займався, а купити можу вдома літрів 200 спирту без всякого труда, як ви пиво в гастрономі. Сигарети продавав ще в шкільному віці зара взагалі не в темі даж орієнтовної ціни не знаю , но в тому ж місці де спирт знаю є). Потом молодьож одкрила мені дивний паралельний світ- по великим містам цвіте і пахне торгівля кислотами, через ссилки в телеграм каналі і закладки... оказується всі стіни розписані діловими людьми а я раньше ходив і думав шо кругом дибіли по стінам малюють :lol:
Світ різний :lol: і в кожного свій. Не костенійте мозгами і общайтесь з людьми, цікавтесь ними по справжньому , люди все розкажуть)) бабки на базарах з сємками і сигаретами просто не витримали конкуренції :lol: тепер по нашій темі https://reibert.info/threads/sposobnost ... ka.454486/
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 21 тра, 2024 12:25

ЛАД написав:Вот не знаю, как в Прибалтике.
Литва работает в Польше, Латвия и Эстония в Финляндии и Швеции.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 21 тра, 2024 12:27

sashaqbl написав:
*Перехід від батальйону до полку забрав усього три місяці з проведенням набору нових добровольців.
Участь у першому етапі відбору (онлайн-анкетуванні) взяло більш як 4 тисячі осіб.*.

Я пишу те, що чув від знайомих, які там служать. На підтвердження - подивіться це відео: https://www.youtube.com/watch?v=WbRiPmjOjhg&list=PLAX7ruwQzqonsFAsAvfsoYEmiVXXROe3j, і подумайте - перед вами мобіки чи відібрані мотивовані добровольці? Далі вже Ваша справа - вірити мені чи ні.

В своё время Маркус описывал, как он создавал батальон, а затем полк.
У меня нет оснований меньше доверять Маркусу, чем Вашим знакомым (т.е. информации из третьих рук).
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Вів 21 тра, 2024 12:27

sashaqbl написав:

Звісно я вірю Вам.

В нас розбіжності в непорозумінні добровольців. Я -- добровольці з мобіків; Ви -- добровольці це оті супервмотривовані рекси 3 ШБ.

А оце відео я бачив давно і тут розміщав його саме я. Двічі))
І посилання в мене не на Вікі, а на мілговком...
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 21 тра, 2024 12:31, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 тра, 2024 12:30

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:Не знаю, где Вы вместе с sashaqbl увидели у меня призывы "цементувати і відливати в бронзі". Специально перечитал свой пост - даже близко такого нет.
По сути возражения против моих аргументов есть? Исходя из реальной жизни, а не идеалистических представлений о ней?

Давайте так, почнем з того, що реальне життя в мене, а у вас - уявлення про нього. В мене був взводний - клінічний ідіот. Будь хто з солдатів краще б справився з його обовязками, аніж він(не кажучи вже про сержантів). Але він майор, а вони солдати. На щастя свалив у СЗЧ, потім його здихались(на підвищення, відправили у учебку ротним).
Раніше багато взаємодіяв з піхотою, тому маю уявлення про офіцерський склад батальйону. Частину ротних і взводних вартувало би поміняти місцями. Це б підвищило боєздатність на 20-30%.
В БрАГ командир другого взводу виконував довго функції СОБа, але його не призначали, бо він мобік. Призначали зрештою кадрового з протитанкістів, хоча по факту, артилерист з нього гірший.
І це бригада +/- трошки вище середнього по ЗСУ.
Навіть якщо в половині випадків я помиляюся(цього я не виключаю), то все одно позитивний відбір працює далеко не так, як мав би.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 21 тра, 2024 12:35

sashaqbl написав:то все одно позитивний відбір працює далеко не так, як мав би.

Реальний кейс:
- чому ви оцього (довбодятла з довбодятлів призначили на вищу посаду)? Чому?
- відповідь комбрига -- він сам схотів.

І це не анекдот. І не часів Гороха. А реал менш, ніж річної давнини.
detroytred

Профіль

#<1 ... 82758276827782788279 ... 14752>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор