вліплять догану

|
|
![]()
![]() Час коли мільйонер звернеться до пенсіонера воєнпенса за економічною порадою-напевно буде останньою секундою існування Держави.... 1 В цивізілованих країнах вже давно ростуть в середньому не вище 1,5-3% в рік. 2 В розвиваючихся країнах середній ріст -5-7% в рік 3 Чим менше регуляторних заборон-тим швидше росте капітал. Тому для тебе Замість того , щоб зрозуміти що ти ніфіга не розумієш- ти просто додаєш епітетів.. Коли тобі кажуть що 13600 краще ніж 4500...ти здурі додаючи епітет печерний капіталізм- з виглядом розумного думаєш що розрулив питання... А питань я тобі можу підкинути море. Тому дай відповідь 1 Чи багато українців згодні отримати кредит в 1 млн грн на 3 роки під 7% річних (нагадаю зараз річна інфляція в 20% а то й вище) 2 Після того як ти даш відповідь - що багато.. Я задам наступне питання А чому МЕНІ дають а я не беру( це при тому що Держава бере на себе перед Банком який пропонує гарантії на 50% кредиту у випадку якщо я не погашу), а інші хочуть взяти а їм не пропонують? І от саме це сакральне знання приведе тебе до того що а -банки хочуть дати б - люди хочуть взяти в - банки дають тільки 1% від бажаючих взяти. А чому? Може тому що ДУЖЕ мала кількість людей має необхідну кваліфікацію по керуванню капіталом. А раз мала кількість - то може саме це є головною перешкодою росту. А мала кількість тому- що тільки найсильніші( Дарвінізм) можуть вирости при несприятливій атмосфері для росту. І чим більше цих найсильніших буде ставати в загальній кількості-тим швидше в майбутньому будуть мінятись умови для рости таких найсильніших..і цей ріст буде продовжуватись до моменту коли кількість тих в кого буде достатньо капіталу щоб не працювати з сьогоднішніх 5-10%(Україна) досягне 30-40% ( як в Швеції) Тому верхом примітивізму є порівняння різних по якості розвитку Держав Для держави в якої мало власного капіталу - головне розвиток тих хто збільшить цей національний капітал Для держави яко друкує долари - головне знайти тих , хто дасть на надрукований капітал-реальний прибуток.
![]() Беглые бойцы афганской армии (подготовленные американцами) в 2022 году просились в Украину и готовы были воевать на общих основаниях за гражданство. Генералиссимус Zе отверг вариант. ![]() Не так просто скинути кайдани! ;)Там було так: Мали підписати декілька "начальників" ... А один був у відпустці. А його зам/ВО каже, що він то не підписує... приїде той з відпустки - нехай він і підписує. А коли той приїхав з відпустки, то вже поступила команда до 18го травня ніякі документи по догляду не підписувати... Тут два моменти: 1. Якщо по закону справді 30днів на розгляд, то може і доб'ється побратим звільнення. Але!>>> 2. По новому закону, його можуть знову мобілізувати Тобто, напевно, ця гра вже "#нестоітсвєчЬ" і треба розпочинати нову... А нова гра - це нові кошти і новий(а тепер ще й довготривалий) час! І все ж таки я ставлю 60% що він піде в сзч. п.с. Ну і ще сон був про Марс, що і там ходять в сзч)) Наче, в одній космічній бригаді з 5-6тис марсіан, яка вже наче на 60% лише "наповнена"... пішло три сотні... Але ж добре, що це лише сон!)) В нас такого не може бути ніколи!!!)) Ніколи/нікогдА!))) ![]()
То це ти попав? ![]() ![]() 1 На економічному форумі доречні будь-які економічні питання 2 Наявність підприємців певним чином корелюється з наявністю ДОБРОВОЛЬЦІВ. Чим більше в країні підприємців - тим більше буде тих хто стане на захист СВОГО. Тому дебати про те що заважає збільшенню кількості підприємців- це частинка дебатів чому мало добровольців. 3 Зверніть увагу Я кажу що чим менше регуляторики - тим швидше буде рости кількість підприємців Інші форумчани пишуть дещо інші речі..але наскрізно Чим більше силового примусу-тим менша ймовірність що армія буде якісною. Як бачите, дивним чином слова мої перетинаються з словами ухилянтів. Просто в мене з ухилянтами є одне, але дуже специфічне розходження Я вважаю що всі наші проблеми - це наша вина В ухилянтів - всі проблеми - це чиясь вина. А так як Ви пропагандуєте теорію хорошого можновладця...то це ( з моєї точки зору) приводить Вас в табір ухилянтів.
![]() За крок до перевороту думок©Не осилив я ще всі сторінки за сьогодні прочитати))
Але сподобалась дискусія Віталіана і Детройта. Так от - то за що і для чого ми воюємо? Бо мусимо? Варіантів в нас все менше і менше? п.с. Якщо вже, навіть, Флер не вірить в кордони 91го - то це серйозно)) А що вона хотіла, щоб здобули кордони 91го, але без участі її чоловіка? Ні-ні)) Як всі, то всі!© п.с.2 А на рахунок допомоги "колективного..." - то я вже давно-давним казав: дали би по-максимуму - ми згуртувались/напряглись і вдарили на всю міць! А ні - ну то нах стільки жертв без кінця і краю? Що би що?
|
|