budivelnik написав:3 Є мій підхід. все спрощуємо вводячи якийсь ОДИН параметр по якому людина вважається економічно заброньованим - це наприклад сума ДОДАТКОВОГО військового збору в 20000 грн ...без привязки до того чим займається той хто його платить. Який позитив? Позитив - все прозоро і просто, сплатив на КОНКРЕТНИЙ ДЕРЖАВНИЙ РАХУНОК - отримав куаркод що заброньований. Який негатив? Деяка кількість багатих просто купить собі це право.( їх відносно не багато , максимум 100 000)
держава тратить ЗА 1 ДЕНЬ - 9 млрд грн., саме такі видатки бюджету 2024. ти пропонуєш в місяць заплатити копійки, менше 1% від потреби щоб забронювати "найбільших платників податків, які все життя сидять на ФОП і платять мізер". те саме і по здоров'ю - в мене є сусід який може літр водяри щодня протягом тижня сосати і ще пиво зверху, при цьому плачеться який він хворий і на війну йому ніззя... все це було б смішно, аби ситуація не була такою сумною.
1 Я можу пропонувати все що буду вважати за потрібне 2 З 9 млрд грн/день витрат Держави 4,5 млрд грн в день -забезпечуються нашими союзниками і ще 4,5 млрд грн/день -забезпечується платниками податків... 3 Я розумію що соціалістична справедливість і ненависть до чужих грошей-найсильніша в найбіднішого.. Ти дуже ненавидиш багатих? а рахувати вмієш? 4 Якщо 1 млн багатих ( з 10 млн працюючих і 20 млн працездатних) - заплатить 1 млрд грн/день... в добавок до тих 2 млрд які вони платять на загальних підставах Ти цьому зрадієш чи будеш дико обурюватись?. Для тебе отримати Державі 5,5 млрд/в день замість 4,5 млрд/в день -це гірший чи кращий розклад 5 І останнє Як думаєш скільки зараз платить цей 1 млн багатих не в кишеню Держави? Тебе влаштовує що заради соціальної справедливості ти хочеш створити корупцію в рядах ВЛК/ТЦК/Поліція ? І як ця корупція допоможе бійцям на фронті? В моєму варіанті вони хоч на 10% стануть багатшими... а що пропонуєш ти забрать і поделить?
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 28 тра, 2024 19:06, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:Я привів ОФІЦІЙНУ статистику розподілу ЗАРПЛАТ в привязці до того яка кількість які суми отримувала. До пенсійного ця табличка не має відношення..це мінфін .
А мінфін бере зі стелі??? Ви ж самі підпадаєте по цієї статистиці зараз у ті 95% населення які сидять на мінімальці. Вірно? Про що тоді мова? Чому ви особливий?
Як все запущено... По таблиці видно що є 1 млн осіб які отримують ОФІЦІЙНО 46000 грн /місяць зарплати..з 7,1 млн працюючих з середньою 16300 грн/місяць. Тому хто дружить з математикою легко вирахувати яку кількість податків з ОФІЦІЙНОЇ зарплати сплачує цей 1 млн найкращих , а скільки 6 млн внизу... А те що ХТОСЬ внизу має не мінімалку-то до Бюджету це відношення не має.Це питання прокуратури.
budivelnik написав:Як все запущено... По таблиці видно що є 1 млн осіб які отримують ОФІЦІЙНО 46000 грн /місяць зарплати..з 7,1 млн працюючих з середньою 16300 грн/місяць. Тому хто дружить з математикою легко вирахувати яку кількість податків з ОФІЦІЙНОЇ зарплати сплачує цей 1 млн найкращих , а скільки 6 млн внизу... А те що ХТОСЬ внизу має не мінімалку-то до Бюджету це відношення не має.Це питання прокуратури.
Так тиж сам казав що сплачуєшь мінімалку. 1) Чому до тебе ще не прийшла прокуротура 2) Чому то особливий, якщо сплачуєшь офіційно мінімалку?
Та данні за 2021 рік це прикольно, але свіжі є? Коли частка вже звалила? Та коли офіційна у 300К платників виросла до 100-200К\міс?
Востаннє редагувалось dimo_0n в Вів 28 тра, 2024 19:11, всього редагувалось 1 раз.
sergey_stasyuk555 написав:budivelnik замість відповіді по суті ти накидав якісь "много букв" такоє...
А в чому суть? Є два варіанти Зараз 4,5 млрд/день -платять союзники 3 млрд/день -платять активні учасники економічного фронту 1,5 млрд/день -платить інших 7 млн учасників економічного фронту Моя пропозиція проста 4,5 млрд/день від союзників-не чіпати Замість 3,5 млрд/день які ЗАРАЗ платить найбільшактивна частина економічного фронту Дозволити їм заплатити на 1 млрд/день більше-але за це дати їм бронювання.
Я нормально описав пропозицію, чи й тут букв забагато?
Игорь Алексеевич написав:Сегодня тихо и тревог мало. Значит ближе к ночи или рано утром будут не утешительные новости из городов про попадание и жертвы.((
Через неделю Zе может заявить о начале базара по прекращению огня.
Если Байден не приедит на самит Мира, то значит будут нежданчик на саммите или сразу после него. Китай тоже готовится к своему саммиту войны в Тайване.
Та все вже з тим дутим самітом. Щось домовлялися закулісно і хотіли озвучити якесь рішення. Пугали расіян що от "після червня огого як допоможемо Україні" , в Україну все приїзджали "партнери" Але схоже ніхто нікого не додавив (ні путіна ні Зеленського). Швейцарці он як заспівли
как сообщает МИД Швейцарии / EDA в ответ на запрос информационного агентства Keystone-SDA, мирная конференция на Бюргенштоке будет посвящена ядерной безопасности, продовольственной безопасности, свободе судоходства и гуманитарным аспектам. «Конференция будет сосредоточена на этих трех темах, а не на плане Владимира Зеленского из десяти пунктов. Однако конференция должна стать платформой, на которой могут быть представлены все самые разные планы мирного урегулирования»
budivelnik написав:Дозволити їм заплатити на 1 млрд/день більше-але за це дати їм бронювання.
Тобто все також - війна для бідного? Як бути с суддями, прокурорами, ментами? Вони потребують З ВИДАТКІВ ))) Призивати та щоб вони ще доплачювали? Чи як?
Неп порібні нікому твої +1млрд, коли партнери дають 4мрд. А ось щоб це длилося більше - портібен саме ти з синами....
Игорь Алексеевич написав:Сегодня тихо и тревог мало. Значит ближе к ночи или рано утром будут не утешительные новости из городов про попадание и жертвы.((
Через неделю Zе может заявить о начале базара по прекращению огня.
А если не начнёт ? Продолжишь дальше фейки вбрасывать ?
Политика - это тебе не квартиры впаривать, тут всё серьёзнее
budivelnik написав:Як все запущено... По таблиці видно що є 1 млн осіб які отримують ОФІЦІЙНО 46000 грн /місяць зарплати..з 7,1 млн працюючих з середньою 16300 грн/місяць. Тому хто дружить з математикою легко вирахувати яку кількість податків з ОФІЦІЙНОЇ зарплати сплачує цей 1 млн найкращих , а скільки 6 млн внизу... А те що ХТОСЬ внизу має не мінімалку-то до Бюджету це відношення не має.Це питання прокуратури.
Так тиж сам казав що сплачуєшь мінімалку. 1) Чому до тебе ще не прийшла прокуротура 2) Чому то особливий, якщо сплачуєшь офіційно мінімалку?
Тому що крім податків з зарплати , я сплачую ще й податки з бізнесу, а вони в рази перевищують тих 3200 які я сплачую з мінімалки При чому я це все роблю не порушуючи законодавство , а тому до мене прокуратура й не приходить.
dimo_0n написав:Та данні за 2021 рік це прикольно, але свіжі є? Коли частка вже звалила?
За 2023 рік навряд , а за 2022 рік данні я можу знайти. Тільки в мене питання Ти хоч щось зрозумів з того що я описав? Спробую на пальцях , як для пятикласника, але це буде остання спроба на цю тему 1 Економічні відносини УСІХ країн побудовані таким чином що меншість яка заробляє найбільше (наприклад 30% найбільшоплачуваних працівників) платить 70% від усіх податків. Це нормально і справедливо 2 Це співвідношення міняється вверх/вниз...але на мізерні величини на протязі десятків років( якщо ми говоримо про країни з капіталістичною системою економіки) Тому співвідношення податків 1 млн найбагатших Українців що в 2021 що в 2022 - є сталим 3 За рахунок того , що в країні зараз є 1 млн військовослужбовців ЗСУ з середньою зарплатою в 50000+ грн/місяць , в 2022-2024 пропорції змінились по відношенню до 2021 ( бо тоді в ЗСУ було 300 000 з зарплатою в 20000) 4 Всі мої викладки , доводять те Що НА МІЙ ПОГЛЯД - правильно ввести прозоре кономічне бронювання яке залежить від ОДНОГО ПАРАМЕТРА замість тієї системи яка побудована зараз( міністерства/відомтсва вирішують невідомо по яким параметрам)