|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 28 тра, 2024 19:56
_hunter написав:и снова пытаемся за чужие спины прятаться? - мне не сложно повторить: фриз утверждал, что в армии есть вакансии "просто отсвечивать в теплик" - там буквально любая ненулевая скорость сгодится...
Что-то я не припомню, чтобы freeze такое утверждал Но, находясь, в Германии, ты боишься как никогда, аж дрожишь от страха
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1256 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 28 тра, 2024 20:00
_hunter написав:начали сегодняшнее "общение" мы с того, что "кто-то" заявил, что Лично ему - в армию нуникак нельзя. Потом, видимо, забыл - и переключился на "вообще всех предпринимателей в армию, наверное, не стоит" - с чем никто и не спорил, вроде
Брехня В мене повістка Якщо викличуть-піду Тільки от проблема для Вас..якщо вже будуть викликати 58+ річного ...то ви вже в окопі давно будете
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
budivelnik написав: _hunter написав: budivelnik написав:хантер -ти як Не проти того що я признаю що моя крейсерська швидкість менша ніж в 999 999 осіб в Україні? Бо особисто мені більш подобається те , що вона Більша ніж в 38 999 999 осіб в Україні( це якщо нас 40 млн) Ти як радий за мене?
и снова пытаемся за чужие спины прятаться? - мне не сложно повторить: фриз утверждал, что в армии есть вакансии "просто отсвечивать в теплик" - там буквально любая ненулевая скорость сгодится...
Я Вам навіть більше скажу Є такі як ви , з яких ні податків, ні відсвічування...але чомусь усі пропозиції ведуть до погіршення чогось в Україні. Не поясните з чим це повязано?
вы с конкретными цитатами можете в данном случае написать? - с табличками всякими? - ну вот прямо как вы делаете, когда это вообще не нужно  А то вообще непонятно о каких пропозыциях речь идет.
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 487 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Xenon написав:⏺Мобілізовані навчатимуться менше: не 2 місяці, а 1,5 – нардеп Наливайченко.
«Скорочення відбулося через великий наплив людей та нестачу навчальних центрів».
в "клятому СРСР" учєбка була півроку, відсвічувати в тепліку в окопі можна з квартального відосіка за 15 хв.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2842 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 28 тра, 2024 20:04
Успіх написав:І спеціально не хоче помічати(та і інші не хочуть помічати) простий приклад з Успіхом!  Всім же пох на те, що: - висмикнули з цивільного життя НІКОЛИ НЕ СЛУЖИВШОГО батька двох неповнолітніх дітей
По інший легенді, ти пішов сам А зараз, виявилось, тебе висмикнули. Що, прям в бусік запихнули ? )) Чи може, ти багато кого втягнув в фінансову піраміду Тому вирішив сховатись від невдобних питаннь і ... десь прорахувавсь Стосовно неповнолітніх дітей. Ну 17.5 років, теж неповнолітні Але ти, то вуйко під сраку років, то молодий Тому десь збрехав знову ) чи про свій вік, чи про дітей
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 28 тра, 2024 20:05
budivelnik написав:Я про варіанти , які дозволять підсилити економічну міць...не погіршуючи мобілізаційні ресурси Ви ж розумієте, що якщо є 6 млн мобпридатних , а треба набрати 0,2 млн - то броня в 0,1 млн з 6 млн -мобресурс не погіршує.
яка економічна міць? нема що підсилювати. рекордну поміч партнерів минулого місяця ми через місць доїмо, далі фінансово - тільки гірше і по курсу це вже видно. а от з ідеєю найлегітимнішого "до останнього українця" не все так однозначно.
-
sergey_stasyuk555
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 34 раз.
- Попередження: 1
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 тра, 2024 20:06
budivelnik написав: _hunter написав:начали сегодняшнее "общение" мы с того, что "кто-то" заявил, что Лично ему - в армию нуникак нельзя. Потом, видимо, забыл - и переключился на "вообще всех предпринимателей в армию, наверное, не стоит" - с чем никто и не спорил, вроде
Брехня В мене повістка Якщо викличуть-піду Тільки от проблема для Вас..якщо вже будуть викликати 58+ річного ...то ви вже в окопі давно будете
в таком случае и я не понимаю о чем мы тут общаемся  - если есть повестка - все в руках Военкома нашего, что в тык смдит 
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 487 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 28 тра, 2024 20:13
sergey_stasyuk555 написав: budivelnik написав:Я про варіанти , які дозволять підсилити економічну міць...не погіршуючи мобілізаційні ресурси Ви ж розумієте, що якщо є 6 млн мобпридатних , а треба набрати 0,2 млн - то броня в 0,1 млн з 6 млн -мобресурс не погіршує.
яка економічна міць? нема що підсилювати. рекордну поміч партнерів минулого місяця ми через місць доїмо, далі фінансово - тільки гірше і по курсу це вже видно. а от з ідеєю найлегітимнішого "до останнього українця" не все так однозначно.
Що таке відсутня економічна міць? Доходи Бюджету 2024 ( читай податки які маємо сплатити ми, тобто економічна міць) 1786 млрд грн Виконання Бюджету в 2024 (наростаючим) січень - 154,850 млрд лютий - 398,248 млрд березень-642,107 млрд Як бачите -економічний фронт працює А те що долар падає і виникають все більше і більше проблем - то це зрозуміло , третій рік Війни.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 28 тра, 2024 20:13
Успіх написав: budivelnik написав:вмію бути там де моя потрібність найкорисніша.
Аааааааа! Кричу!!!  Вимкніть Будівельнику інтернет, або дайте йому лопату і копняка під зад!))) І відправте його до Лиману, де я його зустріну)) Поїдемо в ліс копати і "обшивати" деревом окопи/бійниці! Розкажеш ТУТ мені і моїм побратимам, який ти "надважливий"... 
Долярчик, ось ти копаєшь, а розуміння все не приходить, за 2+ років вже повинно прийти розуміння, але це не про тебе Тому, продовжешь копати, але або під керівництом budivelnik, або під моїм керівництвом І щось мені підказує, що це тобі зовсім не сподобається  Тому, обережно зі своїми бажаннями ) Вони можуть збуватись )
-
pesikot
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 28 тра, 2024 20:15
Игорь Алексеевич написав:Дело не в ухилянтах
Так, справа не в ухилянтах до тої пори, поки вони не розкривають ротяку: - про свою надважливість в тилу - щоб хтось(але тільки не вони і не їх родичі) здобували кордони 91го - жодних перемовин/зупинки/заморозки, а тільки вперед!(але без них) І так далі в тому дусі. А я просто скажу: Ухилянти, а ху-ху не хо-хо?!!!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4