|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 28 тра, 2024 19:22
budivelnik написав:Є два варіанти Зараз 4,5 млрд/день -платять союзники 3 млрд/день -платять активні учасники економічного фронту 1,5 млрд/день -платить інших 7 млн учасників економічного фронту Моя пропозиція проста 4,5 млрд/день від союзників-не чіпати Замість 3,5 млрд/день які ЗАРАЗ платить найбільшактивна частина економічного фронту Дозволити їм заплатити на 1 млрд/день більше-але за це дати їм бронювання. Я нормально описав пропозицію, чи й тут букв забагато?
не нормально, бо це брехня і маніпуляція )) ти пропонуєш щоб 100к "першого" сорту заплатили 20к в місяць за броньку. навіть якщо не брати до уваги допомогу союзників, яка точно буде зменшуватись, твоя пропозиція покриває 2% необхідного... а все що далі бла бла бла .. економічне супергеройство...
-
sergey_stasyuk555
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 34 раз.
- Попередження: 1
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 28 тра, 2024 19:22
Mimohod написав:Так вот. При рпв через годик может меньше у нас будет дефолт. При окупации, проблема внешнего долга переходит на окупанта. Так. Мысли вслух
Я понимаю, что вы, россияне, любите пугать страшными словами. Значения которых вы вообще не понимаете. Но это не про Украину
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1256 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 28 тра, 2024 19:23
dimo_0n написав: budivelnik написав:Дозволити їм заплатити на 1 млрд/день більше-але за це дати їм бронювання.
Тобто все також - війна для бідного? Як бути с суддями, прокурорами, ментами? Вони потребують З ВИДАТКІВ ))) Призивати та щоб вони ще доплачювали? Чи як? Неп порібні нікому твої +1млрд, коли партнери дають 4мрд. А ось щоб це длилося більше - портібен саме ти з синами....
Нюанс про який ти нездогадуєшся. Але я тобі відкрию очі Партнери допомагають на СУМУ яка дорівнює нашому Бюджету Тобто Якщо я заплатив в бюджет +1 млрд то й партнери додали ще 1 млрд Якщо в Бюджет пішло мінус 1 млрд ..то й партнери зменшили свою допомогу Їх позиція зрозуміла Вони згодні платити рівно стільки скільки платимо й ми+крім того що платимо ми повинні ще й воювати.. То як Хочеш щоб партнери зменшили допомогу на 1 млрд/день , якщо після проведення мобілізації по принципу греби підприємців доходи Бюджету зменшаться на 1 млрд...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 28 тра, 2024 19:26
dimo_0n написав: budivelnik написав:3200 які я сплачую з мінімалки
3200 з мінімалки? Ви точно щось платите? ЕСВ+вісковий це не 3200... Що платете з бізнесу? 5%? Як ФОП? за 600К це 30К. Так в рази. Спіру ніт. Та хочете петлянути ще за 20К? ))) Хітро.
Якщо бажання зрозуміти не вистарчає(або розуму) То витрачати час на таких нема резону Я спробував зробити тебе розумнішим В мене не вийшло Тому походи по форуму, може знайдеш когось більш толерантного до тупості.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 28 тра, 2024 19:30
budivelnik написав: ЛАД написав:Может, заробив?
Саме ЗРОБИВ.. Перевів два бізнеса на військові рейки Перше - в одному замінив всіх мобпридатних на мобнепридатних Друге - створив НОВИЙ бізнес в 2022 році , в якому з шести осіб тільки 2 мобпридатні, ПРИ ЧОМУ З МОМЕНТУ СТВОРЕННЯ БІЗНЕС СКОРОТИВСЯ НА 4 МОБІЛІЗОВАНИХ, ТОБТО Є 10 РОБОЧИХ МІСЦЬ , З ЯКИХ 4 ЗАЙНЯТІ МОБНЕПРИДАТНИМИ , 2 МОБПРИДАТНИМИ(РИЗИК ЩО ЇХ МОБІЛІЗУЮТЬ) 4 МІСЦЯ ВІЛЬНІ, ХОЧА ГРОШІ НА ЇХ СТВОРЕННЯ ВИТРАЧЕНІ(ЦЕ РИЗИК ЧИ НІ) Третє - за 2022-2023 і початок 2024 року - зменшив свої витрати і витрати своєї сімї на особисті потреби в 2 рази. Четверте - збільшив кредитні зобовязання бізнесів на 2 млн грн, це при тому що вклав у новий 6 млн.. Як думаєте я сильно покращив своє життя і життя своєї родини при таких розкладах? То як ЗРОБИВ чи ЗАРОБИВ ПС і в світлі попереднього повідомлення Я ЗАРОБИВ за 30 років 10 млн грн капіталу Чи я ОБМІНЯВ 10 років життя на 10 млн грн капіталу. Якщо обміняв - то це ЗРОБИВ чи ЗАРОБИВ?
$250K - середньої руки програміст заробляє за 10 років, сінйор (старший програміст) в рази швидше
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2842 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 28 тра, 2024 19:33
sergey_stasyuk555 написав: budivelnik написав:Є два варіанти Зараз 4,5 млрд/день -платять союзники 3 млрд/день -платять активні учасники економічного фронту 1,5 млрд/день -платить інших 7 млн учасників економічного фронту Моя пропозиція проста 4,5 млрд/день від союзників-не чіпати Замість 3,5 млрд/день які ЗАРАЗ платить найбільшактивна частина економічного фронту Дозволити їм заплатити на 1 млрд/день більше-але за це дати їм бронювання. Я нормально описав пропозицію, чи й тут букв забагато?
не нормально, бо це брехня і маніпуляція )) ти пропонуєш щоб 100к "першого" сорту заплатили 20к в місяць за броньку. навіть якщо не брати до уваги допомогу союзників, яка точно буде зменшуватись, твоя пропозиція покриває 2% необхідного... а все що далі бла бла бла .. економічне супергеройство...
По порядку Зараз цих 1,5% (100 000 від 6 млн) забезпечують приблизно 10% Я пропоную дати можливість цим 1,5% забезпечити 12 % Ви хочете забрати СВІДОМО 1,5% тих хто дає 10%...тобто зменшите на 10% економічні надходження... В мене питання А чому саме ці 1,5% Вам так насолили? Ви ж можете вибрати з 98,5% тих хто залишається і хто не може наповнити Бюджет додатково навіть якби хотіли? Тобто я розглядаю варіанти які ПОКРАЩАТЬ нащі фінансові можливості, не погіршуючи мобілізаційних. А ви дивитесь виключно через призму соціал/комунізму - багатий=ворог Ви в курсі що живете в капіталістичній країні, де БАГАТИЙ=ОСНОВА суспільства?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 28 тра, 2024 19:38
budivelnik написав: dimo_0n написав: budivelnik написав:Дозволити їм заплатити на 1 млрд/день більше-але за це дати їм бронювання.
Тобто все також - війна для бідного? Як бути с суддями, прокурорами, ментами? Вони потребують З ВИДАТКІВ ))) Призивати та щоб вони ще доплачювали? Чи як? Неп порібні нікому твої +1млрд, коли партнери дають 4мрд. А ось щоб це длилося більше - портібен саме ти з синами....
Нюанс про який ти нездогадуєшся. Але я тобі відкрию очі Партнери допомагають на СУМУ яка дорівнює нашому Бюджету Тобто Якщо я заплатив в бюджет +1 млрд то й партнери додали ще 1 млрд Якщо в Бюджет пішло мінус 1 млрд ..то й партнери зменшили свою допомогу Їх позиція зрозуміла Вони згодні платити рівно стільки скільки платимо й ми+крім того що платимо ми повинні ще й воювати.. То як Хочеш щоб партнери зменшили допомогу на 1 млрд/день , якщо після проведення мобілізації по принципу греби підприємців доходи Бюджету зменшаться на 1 млрд...
Так вот именно: на Сумму, а не на доходную часть. Дальше продолжать?  И, кстати, вы в начале правильно начали - про свою крейсерскую скорость. Но потом зачем-то стыдливо начали прятаться за спинами ВСЕХ предпринимателей...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 487 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 28 тра, 2024 19:40
flyman написав: budivelnik написав: ЛАД написав:Может, заробив?
Саме ЗРОБИВ.. Перевів два бізнеса на військові рейки Перше - в одному замінив всіх мобпридатних на мобнепридатних Друге - створив НОВИЙ бізнес в 2022 році , в якому з шести осіб тільки 2 мобпридатні, ПРИ ЧОМУ З МОМЕНТУ СТВОРЕННЯ БІЗНЕС СКОРОТИВСЯ НА 4 МОБІЛІЗОВАНИХ, ТОБТО Є 10 РОБОЧИХ МІСЦЬ , З ЯКИХ 4 ЗАЙНЯТІ МОБНЕПРИДАТНИМИ , 2 МОБПРИДАТНИМИ(РИЗИК ЩО ЇХ МОБІЛІЗУЮТЬ) 4 МІСЦЯ ВІЛЬНІ, ХОЧА ГРОШІ НА ЇХ СТВОРЕННЯ ВИТРАЧЕНІ(ЦЕ РИЗИК ЧИ НІ) Третє - за 2022-2023 і початок 2024 року - зменшив свої витрати і витрати своєї сімї на особисті потреби в 2 рази. Четверте - збільшив кредитні зобовязання бізнесів на 2 млн грн, це при тому що вклав у новий 6 млн.. Як думаєте я сильно покращив своє життя і життя своєї родини при таких розкладах? То як ЗРОБИВ чи ЗАРОБИВ ПС і в світлі попереднього повідомлення Я ЗАРОБИВ за 30 років 10 млн грн капіталу Чи я ОБМІНЯВ 10 років життя на 10 млн грн капіталу. Якщо обміняв - то це ЗРОБИВ чи ЗАРОБИВ?
$250K - середньої руки програміст заробляє за 10 років, сінйор (старший програміст) в рази швидше
Так я хіба проти... Так, в Україні є 999 999 людей які можуть заробити швидше/більше ніж я і з усіх цих сум сплатити належні податки. І що? Я за те щоб їм усім ( якщо в них є таке бажання/потреба) надали економічне бронювання за 20000 чи 30000 чи ???? місяць хантер -ти як Не проти того що я признаю що моя крейсерська швидкість менша ніж в 999 999 осіб в Україні? Бо особисто мені більш подобається те , що вона Більша ніж в 38 999 999 осіб в Україні( це якщо нас 40 млн) Ти як радий за мене?
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 28 тра, 2024 19:42, всього редагувалось 1 раз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 28 тра, 2024 19:40
dimo_0n написав: flyman написав:$250K - середньої руки програміст заробляє за 10 років, сінйор (старший програміст) в рази швидше
Ти не розумієш, це інше(с) Будівельнік в рази нужнішій, ніж отой сеніор на галері... В нього ж бізнес з обертом 600К...
Нищеброди знайшли спільну мову Один - власник Прадо, на якому не їздить, бо бензус задорого Інший - "сіньор" з окуенной ЗП, який живе в напівподвалах або нахалбудах budivelnik, на фоні цих двух - просто Уорен Баффет )))
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1256 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 28 тра, 2024 19:44
pesikot написав:budivelnik, на фоні цих двух - просто Уорен Баффет )))
Мене це не зачіпає. Але можливість коли люди починають розглядати діапазони -вже радує..це десь 5 клас..так дивишся і до 7-го дійдем за пару місяців.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1