|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 02 чер, 2024 19:16
вибачте, аде з таким списком де бішьшість гуманітарії-ухилянти саме думки про похорони країни і лізуть... більшість просто майстровиті словоблуди а ось рашкована я би понівечив людина яка під час євромайдана рвала на собі одеську тельняшку на хлопоманський манер, після приходу до влади питала - "а чого бидло хвилює валютний курс? бидлу на картоплюю вистачить, а євроінтегруватися потрібно тим кому потрібно"
Востаннє редагувалось fox767676 в Нед 02 чер, 2024 19:19, всього редагувалось 1 раз.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 183 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 02 чер, 2024 19:18
Shaman написав:всьопропальщиків розвелося дуже багато на форумі, оце нервує
Та нервує, що цьому всьому кінця-краю не видно! Якось все робиться НЕ логічно, НЕ обдумано... Наприклад, починаючи від того, що йде ТРЕТІЙ РІК повномасштабної, а Захід нам і далі з піпетки накрапають допомогу/зброю... - і завершуючи безкінечністю служби/нема чітких термінів!
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 02 чер, 2024 19:41
Shaman написав:всьопропальщиків розвелося дуже багато на форумі, оце нервує.
Цюму сприяє кілька факторів 1 Невдах в будь-якому суспільстві на порядок більше ніж успішних - тому невдахи постійно шукають де і хто винен в їх негараздах.Так як Війна ще не виграна-значить хтось винуватий 2 Педераційні гроші, які створюють з невдах(пункт1)-корисних ідіотів 3 Забавки в політику діючої влади, яка вбиває кіл між військовими і цивільними.... Як на мене - то відсутня така кількість ухилянтів, якою б можна було оправдати сьогоднішні обмеження.. Але дивного я тут нічого не бачу,адже керує один сонцесяйний з пятьома апостолами..і на виході маємо... Головний економіст(гетьманцев)+ОПа Президента - заявляють.. Ідея економічного бронювання( яке і так є , просто у варіанті влади а не у варіанті який підходить бізнесу)-була відкинута на прохання ГенШтабу... Прикольно виходить фінансами у нас керує ГенШтаб а ГенШтабом - бузумна безугла... Тепер по суті 1 В 2024 році ДОПОМОГА з Європи( як фінансова так і військова) - перевищила по обєму допомогу від США ( це для тих хто переконаний що нас зливають) 2 Згідно звітів Мінфіну, станом на 01-05-2024 року податків зібрано на 44% ..ніж планувалось зібрати на той час. Тобто ми не здаємся(ми це бійці економічного тилу) наростаючим період___зібрано млн грн____план____перевищення січень________154849______147000______+5,34% лютий_________398247______294000______+35% березень______642107______441000______+45% квітень_______845717______588000______+44%
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 02 чер, 2024 19:44
detroytred написав:Війна? Так тоді війна, а не ринок... Ринок, так тоді ринок. А оцей вінегрет, намагання сумістити несумісне... так тоді нефіг моралі читати.
Давайте так В совку не було свободи і совок вирішував кому яку мораль читати.... Сьогодні в Україні - є свобода( хоч і не така як мені б хотілось).... але мораль тепер кожен ПОВИНЕН читати собі сам... Держава певний рівень свободи -надала. Тепер питання як ця свобода буде використана.. Якщо щоб заховатись або прикритись - то краще ніж в совку не вийде... Совок розвалився...то гірше тоді як?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 02 чер, 2024 19:45
budivelnik написав: Shaman написав:всьопропальщиків розвелося дуже багато на форумі, оце нервує.
Цюму сприяє кілька факторів 1 Невдах в будь-якому суспільстві на порядок більше ніж успішних - тому невдахи постійно шукають де і хто винен в їх негараздах.Так як Війна ще не виграна-значить хтось винуватий 2 Педераційні гроші, які створюють з невдах(пункт1)-корисних ідіотів 3 Забавки в політику діючої влади, яка вбиває кіл між військовими і цивільними.... Як на мене - то відсутня така кількість ухилянтів, якою б можна було оправдати сьогоднішні обмеження.. Але дивного я тут нічого не бачу,адже керує один сонцесяйний з пятьома апостолами..і на виході маємо... Головний економіст(гетьманцев)+ОПа Президента - заявляють.. Ідея економічного бронювання( яке і так є , просто у варіанті влади а не у варіанті який підходить бізнесу)-була відкинута на прохання ГенШтабу... Прикольно виходить фінансами у нас керує ГенШтаб а ГенШтабом - бузумна безугла... Тепер по суті 1 В 2024 році ДОПОМОГА з Європи( як фінансова так і військова) - перевищила по обєму допомогу від США ( це для тих хто переконаний що нас зливають) 2 Згідно звітів Мінфіну, станом на 01-05-2024 року податків зібрано на 44% ..ніж планувалось зібрати на той час. Тобто ми не здаємся(ми це бійці економічного тилу) наростаючим період___зібрано млн грн____план____перевищення січень________154849______147000______+5,34% лютий_________398247______294000______+35% березень______642107______441000______+45% квітень_______845717______588000______+44%
ростуть % жиров в маслах, а грошей як не вистачало, так і не вистачає (300..400 млдр. грн. чи скільки там недавно заявили "діра"), ще й податки збираються піднімати, і на соц. пенсії, кажуть щоб не розраховували ... "все харашо прєкрасная маркіза ..."
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 02 чер, 2024 19:48
flyman написав: budivelnik написав: Shaman написав:всьопропальщиків розвелося дуже багато на форумі, оце нервує.
ростуть % жиров в маслах, а грошей як не вистачало, так і не вистачає, ще й податки збираються піднімати, і на соц. пенсії, кажуть щоб не розраховували ... "все харашо прєкрасная маркіза ..."
Два питання 1 Ти помітив що на дворі війна яка потребує завжди більше ніж цивільна економіка може дати? Ти ж читав Долярчика артилеристи розфігачили -а завдання взяти все одно не виконано...піхоти не вистарчило 2 Особисто ти дав плюсом 45% до собою ж запланованого? Бо якщо не дав- то може варто Долярчику позвонити, в нього там нестача людей. А ти і тут прохолоджуєшся і туди не йдеш.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 02 чер, 2024 19:55
vitaliiangel написав:
Капець. Затока ж так далеко від фронту. Я там двічі відпочивав. Тут якісь журналісти в Лимані бачив, може теж зняли репортаж... Тут дуже багато зруйнованого/знищеного... і ще продовжують руйнувати(щотижня, а деколи і щодня прилітає 1-2-3-4 КАБи) Ну і я, як колишній ФОП, то не можу не звернути увагу на магазинчики)) Вже і багато їх понищених/зруйнованих, але багато сміливців і далі продовжують торгувати. Навіть, на одному роздоріжжі, на днях НОВИЙ магазинчик позкручували з сендвіч- панелей! Думаю, завтра/післязавтра вже завезуть там товар.. Думаю що отакі, як наш Будівельник і Василь-Рівне і відкривають тут свої "другі бізнеси" А що - тут он магазинчики, чи кіоски з шаурмою/хот-догами, та і взагалі з продуктами - "попали в казку" по виручці Та й по прифронтових селах тепер магазинчики з продуктами "жирують")) Побратими завжди жартують, що ці магазини ніколи таких "кас/виручок" не мали/не бачили до війни!)) Кажуть - напевно тепер за день-два-три така каса, як до війни за місяць! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 02 чер, 2024 20:00
Чого дурний-бо бідний Чого бідний - бо дурний....
Дурень завжди одночасно буде ненавидіти тих хто дає йому можливість отоваритись бо ціна висока але ще більше він буде ненавидіти тих , хто пробує щось відкрити ( і тоді ціна впаде) - бо вони відкривають...
Убогому не вгодиш , але ж він не винуватий що убогий він убогий тому ,що замість того щоб подякувати -він завжди невдоволений....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 02 чер, 2024 20:07
Успіх написав:Затока ж так далеко від фронту. Я там двічі відпочивав.
там еще в 2022 когда ждали русский десант пляжи заминировали.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 02 чер, 2024 20:11
Ключових країн, заради яких і робився цей захід не буде (Китай, араби, африка, Бразилія і можливо навіть США) Тобто по факту це незрозуміло для кого зборище 🇸🇦 Саудівська Аравія не братиме участі у мирній конференції щодо України у Швейцарії, тому що на ній не буде представників росії
Про це повідомляє агентство DPA з посиланням на дипломатичні джерела.
Китай також не буде присутнім через відсутність росії на саміті
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-