|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 03 чер, 2024 15:43
flyman написав:Ти розглядаєш варіант, що РФ сама по собі діє. А якщо там "вісь зла", і її ціль посунути гегемона та зробити світ багатополярним/багатокласторовим.
Про це давно йдуть розмови. От тіко дуриків вкластися на всі свої гроші за таку *велику* мету для всіх *угнетьонних* наврядчи є. Бо роздерібанять за компанію і ослабшого хероя. А був би в цього розширеного БРІКСа нормальних договір між собою, то і допомога рфії була відповідна.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 03 чер, 2024 15:44, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2024 15:43
makar_
Ті що поїхали, не мають бажання вертатися . Приклад тому якийсь біженець з номером 1969 .
То не треба писатися біженцем з УКРАЇНИ І ПОЛУЧАТИ ГРОШІ . Ви самі по собі і повинні відказатися від батьківщини . На шо вона вам , коли ви здриснули ?
Так що там з ТЦК і звідкіль пишете ?
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Пон 03 чер, 2024 15:47
холява написав:АндрейМ Ви були у ТЦК ? Звідкіль ви пишите ?
Цікаво, ви дійсно вважаєте, що якщо ви замість думок та аргументів постійно будете намагатись перейти на особистість та когось образити ви переконаєте людей))
-
makar_
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2024 15:47
ЛАД написав:Ірина_Большое спасибо! ЛАД, хотілось би побачити Ваш коментар на рахунок того, що наш головноєбланствующий у своїх відосіках(тобто публічно) назвав Байдена слабаком, а Трампа - лузером. А то fler успішно злилась...
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2024 15:57
Mimohod написав:А саме цікаве, що держава може вимагати у бідного віддати життя на полі бою, але вимагати у багатого віддати грощі не може. Ось коли почнеться конфіскація вкладів і валюти у населення, тоді і почнеться війна за виживання нації. А поки це все виглядає як банальний бізнес-проект. Фу, срамота.
Ось тоді, точно можна буде сказати, що держави у нас вже немає і такої нам вже не треба, тому що різниці між КНДР, вже немає. Ви дійсно за таку державу топите? 
-
_Mykola_
-
-
- Подякував: 689 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
-
Профіль
-
-
холява написав:makar_ Ті що поїхали, не мають бажання вертатися . Приклад тому якийсь біженець з номером 1969 . То не треба писатися біженцем з УКРАЇНИ І ПОЛУЧАТИ ГРОШІ . Ви самі по собі і повинні відказатися від батьківщини . На шо вона вам , коли ви здриснули ?
Замислитесь на хвилинку, чому саме вони не хочуть вертатись? 11 мільйонів людей це така надпотужна кількість, яка може значно вплинути навіть на демографію та економіку штатів. Якби це були кайданники навіть тоді відмовлятись від такої кількості людей дурість
-
makar_
-
-
-
-
Профіль
-
-
makar_
Ні . Я просто з призирством ставлюсь до тих хто бросив свою "хату " у біді ,і поїхав будувати нове життя в іншій країні як біженець з України . Я розумію жінок з дітьми , людей похилого віку , фізичних інвалідів , але не інших ......
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Пон 03 чер, 2024 16:01
холява написав:Розумієш , до тебе бандюки ввалились до хати, а ти -ОСЬ ЖІНКА , робіть що хочете , я поїхав . Мені жахливо від таких "землячків ".
Тоді аргументи типу: а в мене гранічний вік, а в мене відстрочка, а я втомився, а мені для стимулу треба ще +70 кгрн. додати; а я другий бізнес відкрив; підвищать податки перестану допомагати; і т.д. --- теж якось дивно виглядають. Коли бандюки ввалились до тебе до хати. Бо тоді справжній чоловік повинен за безоплатно й до кінця битись. З вломившимся. І на боротьбу покласти все. До останньої копійчини своєї. І не дивитися на інших. Стосовно ж українців за кордоном, то Україні вкрай необхідні та потрібні будь-які аби не волаючі "рашо, приди" (тобто прямі посіпаки ворога), а також асоціальні елементи (алкаші, злодії, наркоші і т.д.).
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 03 чер, 2024 16:07, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2024 16:06
холява написав:makar_ Ні . Я просто з призирством ставлюсь до тих хто бросив свою "хату " у біді ,і поїхав будувати нове життя в іншій країні як біженець з України . Я розумію жінок з дітьми , людей похилого віку , фізичних інвалідів , але не інших ......
Для вас це якийсь бокс - важлива бійка та перемога, а на людей плювати. Як вважаєте багато хто з Бахмуту зміг собі хату купити або побудувати після того, як був змушений покинути своє місто?
-
makar_
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 03 чер, 2024 16:08
detroytred написав:Стосовно ж українців за кордоном, то Україні вкрай необхідні та потрібні будь-які аби не волаючі "рашо, приди", а також асоціальні елементи (алкаші, злодії, наркоші і т.д.).
була ж пропозиція : економичний тил навезти з Азії та Африки, а місцеві аборигени з паспортом хай воюють не відволікаючись на працю для поповнення бюджету
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
|