Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 86888689869086918692 ... 14518>
Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 08:44

flyman написав:А що там на рахунок "відповідальності за реаальні помилки" окупації Бучі?
профнепригодность. Ошибки доказывать сложно, потому что ошибаются все. Возможно информация для принятия решений была неполная или неточная. А профнепригодность доказать относительно легко, спецы за считанные минуты её определяют.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 08:51

сьогодні коротко

ЛАД написав:Сегодня прогресс - уже начали обсуждать "недопотребление" еды украинцами из-за чего у нас мало ожиревших и достижение немцами "пределов потребления еды".
1 Коли людина, яка народилась при соціалізмі, будувала комунізм а помре в капіталізмі починає розпатякувати про те що купюри в яких вона отримує пенсію кошенрні тільки від сплати продажу партбілетів- а всі інші це зло..
Треба просто знати
В цього совка слово бізнес 70 років асоціювалось з червоною ганчіркою на бика.
2 Описував я не проблеми голоду( наш парторг трошки маніпульнув)
Я спростовував тезу дейтройта про резинові ринки , на яких може працювати будь-хто , але цій праці заважають можновладці які не прийняли необхідні закони.
Що до одного це як не доходило - так і не дійде
Чого бідний- бо дурний
Чого дурний- бо бідний...

Всім іншим можк з радістю повідомити.
На жаль , мене чомусь якийсь новий підприємець..не зміг поміняти і я вже отримав мінус 20% платежів в бюджет, обороти впали...
Є правда надія , що це Успіх повернувся у відпустку і повністю відновив як свою продажу запчастин так і мою частку..
але чомусь мені здається що ладу це все одно не сподобається
торгівля на базарах-це ж страшний гріх..і він ні копійки податків з тих сум не візьме..просто підніме голову і піде подихати як справжній коммуніст...
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 08:54

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Ukrainian написав:– Але загалом, більшість українців (69%) мають нейтрально-позитивне ставлення до президента, – зазначили у КМІС.
Я вхожу в кількість тих 31% хто має стало-негативне враження....Але навіть до виборів закликати не буду.
От за створення Уряду Єдності- я міг би своє ставлення змінити на стало нейтральне.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 09:02

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Сегодня прогресс - уже начали обсуждать "недопотребление" еды украинцами из-за чего у нас мало ожиревших и достижение немцами "пределов потребления еды".
1 Коли людина, яка народилась при соціалізмі, будувала комунізм а помре в капіталізмі починає розпатякувати про те що купюри в яких вона отримує пенсію кошенрні тільки від сплати продажу партбілетів- а всі інші це зло..
Треба просто знати
В цього совка слово бізнес 70 років асоціювалось з червоною ганчіркою на бика.
2 Описував я не проблеми голоду( наш парторг трошки маніпульнув)
Я спростовував тезу дейтройта про резинові ринки , на яких може працювати будь-хто , але цій праці заважають можновладці які не прийняли необхідні закони.
Що до одного це як не доходило - так і не дійде
Чого бідний- бо дурний
Чого дурний- бо бідний...

Всім іншим можк з радістю повідомити.
На жаль , мене чомусь якийсь новий підприємець..не зміг поміняти і я вже отримав мінус 20% платежів в бюджет, обороти впали...
Є правда надія , що це Успіх повернувся у відпустку і повністю відновив як свою продажу запчастин так і мою частку..
але чомусь мені здається що ладу це все одно не сподобається
торгівля на базарах-це ж страшний гріх..і він ні копійки податків з тих сум не візьме..просто підніме голову і піде подихати як справжній коммуніст...

Якщо "успішними підприємцями" (хоча би на рівні Успіха) може бути до 5% (насправді ще менше) від труд ресурсу, думаю, аналогічно із мобресурсом.

Цікаве інше, що люди які "професійні воєнні" віднєкуються, що вони тільки (якщо прийде повістка) "гайку Міга в бункері партнерів крутити" або "вертольот на Занзібарі літати", а в окоп ЛБЗ: "не той сорт/ВОС/званіє"
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 09:24

США «навмисно затягують» навчання українських пілотів на F-16, стверджують в Україні, через що до кінця року, ймовірно, не вдасться підготувати достатню їхню кількість. Про це пише The Times.

https://www.thetimes.com/world/russia-u ... -0dx8p26dp

Після Іраку та Йорданії підпис під спільним комюніке Саміту миру відкликала також Руанда. Це стало відомо із сайту Міністерства закордонних справ Швейцарії.

Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 18 чер, 2024 09:26, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 09:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Міноборони: У "Резерв+" став доступний електронний військово-обліковий документ https://www.pravda.com.ua/news/2024/06/18/7461302/

Хоча насправді не став.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1115 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 09:52

flyman написав:Якщо "успішними підприємцями" (хоча би на рівні Успіха) може бути до 5% (насправді ще менше) від труд ресурсу, думаю, аналогічно із мобресурсом.

Цікаве інше, що люди які "професійні воєнні" віднєкуються, що вони тільки (якщо прийде повістка) "гайку Міга в бункері партнерів крутити" або "вертольот на Занзібарі літати", а в окоп ЛБЗ: "не той сорт/ВОС/званіє"

Тебе мабуть Будівельник покусав, теж почав вигадувати.
Що означає віднеківаються? Конкретно сформулюй.
Бо як доходить до конкретики, то ніяк *бюджетна цицька, цмуження* не може сформулюватися.

Віднеківаються від чого? Від обов'язку мобілізації чи добровольцем в окоп (кулеметником)?
- від обов'язку не віднеківаються. На обліку, призвуть для виконання обов'язку, підуть;
- кулеметником? Так і Закон забороняє. От забороняє і все. В якесь напівпартизанське формування -- йди сам...
А від добровільно на посаду -- апріорі віднеківатися не можна. Чому? Тому що добровільно. Це категорія по бажанню.

Так що донести-то хотів?
Професійність -- це не обов'язок...
Обов'язок, як військовозобов'язаних, в нас з тобою абсолютно однаковий.
А от порядок виконання цього обов'язку різний.
Зрозумій: якщо рахувати хатєлки, то враховувати тоді хатєлки всіх.
Дивись: ти хош Детройта в окоп - добре; Детройт хоче - не на ЛА в мороз корячиться та спину рвати тяаючи .... десь на польовому аеродромі, вилізши з бліндажу; в який постійно щось прилітає. А в кабінет управління ...

Так от всі оці хатєлки всіх і кожного вирішує -- закон. Порядок проходження вслужби...
Це я тобі розклав навіть без єдиноначалія та ін.
Банально -- тіко про хатєлки.

Букв багато... Бо конкретика.
Це для казок достатньо пари строк про *цьмуження цицьок та сорти".

Коротше: в гіршому випадку -- Детройта в один бліндаж (на аеродромі); а тебе -- в другий на ЛБЗ. Кожен чекає своєї черги.
Компроміс отакий. З урахуванням *професійного воєнного* -- все, як ти хочеш.
В найліпшому -- будеш в мене в управлінні черговим по поверху))
Але вирішить долі якись чел ...
Не ти і не я.
Яка в нього кость - хз.
Надія тільки на те -- що по закону...
Тобто тебе не для відсвічування в теплику, а мене не для закрити посаду за іншою спеціальністю, на яку ні один саме цей спеціаліст ні за які ковріжки не йде.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 18 чер, 2024 10:00, всього редагувалось 2 разів.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 09:52

Ой+ на андроїді ще нема v 1.1.0. У айфонщиків вже є?
TipTop

Подякував: 14 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 09:59

detroytred написав:
  flyman написав:Якщо "успішними підприємцями" (хоча би на рівні Успіха) може бути до 5% (насправді ще менше) від труд ресурсу, думаю, аналогічно із мобресурсом.

Тебе мабуть Будівельник покусав, теж почав вигадувати.
Що означає віднеківаються? Конкретно сформулюй.
Бо як доходить до конкретики, то ніяк *бюджетна цицька, цмуження* не може сформулюватися.

Віднеківаються від чого? Від обов'язку мобілізації чи добровольцем в окоп (кулеметником)?
- від обов'язку не віднеківаються. На обліку, призвуть для виконання обов'язку, підуть;
- кулеметником? Так і Закон забороняє. От забороняє і все. В якесь напівпартизанське формування -- йди сам...
А від добровільно на посаду -- апріорі віднеківатися не можна. Чому? Тому що добровільно. Це категорія по бажанню.

Так що донести-то хотів?
Професійність -- це не обов'язок...
Обов'язок, як військовозобов'язаних, в нас з тобою абсолютно однаковий.
А от порядок виконання цього обов'язку різний.
Зрозумій: якщо рахувати хатєлки, то враховувати тоді хатєлки всіх.
Дивись: ти хош Детройта в окоп - добре; Детройт хоче - не на ЛА в мороз корячиться та спину рвати тяаючи .... десь на польовому аеродромі, вилізши з бліндажу; в який постійно щось прилітає. А в кабінет управління ...

Так от всі оці хатєлки всіх і кожного вирішує -- закон. Порядок проходження вслужби...
Це я тобі розклав навіть без єдиноначалія та ін.
Банально -- тіко про хатєлки.

Букв багато... Бо конкретика.
Це для казок достатньо пари строк про *цьмуження цицьок та сорти".

Коротше: в гіршому випадку -- Детройта в один бліндаж (на аеродромі); а тебе -- в другий на ЛБЗ. Кожен чекає своєї черги.
Компроміс отакий. З урахуванням *професійного воєнного* -- все, як ти хочеш.
В найліпшому -- будеш в мене в управлінні черговим по поверху))

Якщо ви такі "воєнні пенсіонери мірного врємєні", то на чи не будете любязні вернути в бюджетну цицю насмоктану пенсію та іншу допомогу із індексацією, починаючи від 2014р.. А через 3 м. після закінчення ВС продовжити далі її доїти.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2849 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 10:06

ЛАД написав:Вчера Виталий напоминал о теме ветки. И говорил, что всё свелось к обсуждению ухилянства.
Сегодня прогресс - уже начали обсуждать "недопотребление" еды украинцами из-за чего у нас мало ожиревших и достижение немцами "пределов потребления еды".
Правда, ничего не сказали о том, что меньшее потребление мяса (рыбы и т.д.) связано просто с более низкими доходами украинцев. А немцы "пределов потребления еды" тоже не достигли опять же из-за ограниченности средств - часто покупать красную рыбу им тоже не по карману. :)

Це проблема нереального прожиткового мінімуму і казкові декларації можновладців,правда десь посередині.
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
  #<1 ... 86888689869086918692 ... 14518>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість