|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 18 чер, 2024 08:44
flyman написав:А що там на рахунок "відповідальності за реаальні помилки" окупації Бучі?
профнепригодность. Ошибки доказывать сложно, потому что ошибаются все. Возможно информация для принятия решений была неполная или неточная. А профнепригодность доказать относительно легко, спецы за считанные минуты её определяют.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 18 чер, 2024 08:51
ЛАД написав:Сегодня прогресс - уже начали обсуждать "недопотребление" еды украинцами из-за чего у нас мало ожиревших и достижение немцами "пределов потребления еды".
1 Коли людина, яка народилась при соціалізмі, будувала комунізм а помре в капіталізмі починає розпатякувати про те що купюри в яких вона отримує пенсію кошенрні тільки від сплати продажу партбілетів- а всі інші це зло.. Треба просто знати В цього совка слово бізнес 70 років асоціювалось з червоною ганчіркою на бика. 2 Описував я не проблеми голоду( наш парторг трошки маніпульнув) Я спростовував тезу дейтройта про резинові ринки , на яких може працювати будь-хто , але цій праці заважають можновладці які не прийняли необхідні закони. Що до одного це як не доходило - так і не дійде Чого бідний- бо дурний Чого дурний- бо бідний... Всім іншим можк з радістю повідомити. На жаль , мене чомусь якийсь новий підприємець..не зміг поміняти і я вже отримав мінус 20% платежів в бюджет, обороти впали... Є правда надія , що це Успіх повернувся у відпустку і повністю відновив як свою продажу запчастин так і мою частку.. але чомусь мені здається що ладу це все одно не сподобається торгівля на базарах-це ж страшний гріх..і він ні копійки податків з тих сум не візьме..просто підніме голову і піде подихати як справжній коммуніст...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 18 чер, 2024 08:54
Ukrainian написав:– Але загалом, більшість українців (69%) мають нейтрально-позитивне ставлення до президента, – зазначили у КМІС.
Я вхожу в кількість тих 31% хто має стало-негативне враження....Але навіть до виборів закликати не буду. От за створення Уряду Єдності- я міг би своє ставлення змінити на стало нейтральне.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 18 чер, 2024 09:02
budivelnik написав: ЛАД написав:Сегодня прогресс - уже начали обсуждать "недопотребление" еды украинцами из-за чего у нас мало ожиревших и достижение немцами "пределов потребления еды".
1 Коли людина, яка народилась при соціалізмі, будувала комунізм а помре в капіталізмі починає розпатякувати про те що купюри в яких вона отримує пенсію кошенрні тільки від сплати продажу партбілетів- а всі інші це зло.. Треба просто знати В цього совка слово бізнес 70 років асоціювалось з червоною ганчіркою на бика. 2 Описував я не проблеми голоду( наш парторг трошки маніпульнув) Я спростовував тезу дейтройта про резинові ринки , на яких може працювати будь-хто , але цій праці заважають можновладці які не прийняли необхідні закони. Що до одного це як не доходило - так і не дійде Чого бідний- бо дурний Чого дурний- бо бідний... Всім іншим можк з радістю повідомити. На жаль , мене чомусь якийсь новий підприємець..не зміг поміняти і я вже отримав мінус 20% платежів в бюджет, обороти впали... Є правда надія , що це Успіх повернувся у відпустку і повністю відновив як свою продажу запчастин так і мою частку.. але чомусь мені здається що ладу це все одно не сподобається торгівля на базарах-це ж страшний гріх..і він ні копійки податків з тих сум не візьме..просто підніме голову і піде подихати як справжній коммуніст...
Якщо "успішними підприємцями" (хоча би на рівні Успіха) може бути до 5% (насправді ще менше) від труд ресурсу, думаю, аналогічно із мобресурсом. Цікаве інше, що люди які "професійні воєнні" віднєкуються, що вони тільки (якщо прийде повістка) "гайку Міга в бункері партнерів крутити" або "вертольот на Занзібарі літати", а в окоп ЛБЗ: "не той сорт/ВОС/званіє"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 18 чер, 2024 09:24
Після Іраку та Йорданії підпис під спільним комюніке Саміту миру відкликала також Руанда. Це стало відомо із сайту Міністерства закордонних справ Швейцарії.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 18 чер, 2024 09:26, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 18 чер, 2024 09:24
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1115 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Вів 18 чер, 2024 09:52
flyman написав:Якщо "успішними підприємцями" (хоча би на рівні Успіха) може бути до 5% (насправді ще менше) від труд ресурсу, думаю, аналогічно із мобресурсом. Цікаве інше, що люди які "професійні воєнні" віднєкуються, що вони тільки (якщо прийде повістка) "гайку Міга в бункері партнерів крутити" або "вертольот на Занзібарі літати", а в окоп ЛБЗ: "не той сорт/ВОС/званіє"
Тебе мабуть Будівельник покусав, теж почав вигадувати. Що означає віднеківаються? Конкретно сформулюй. Бо як доходить до конкретики, то ніяк *бюджетна цицька, цмуження* не може сформулюватися. Віднеківаються від чого? Від обов'язку мобілізації чи добровольцем в окоп (кулеметником)? - від обов'язку не віднеківаються. На обліку, призвуть для виконання обов'язку, підуть; - кулеметником? Так і Закон забороняє. От забороняє і все. В якесь напівпартизанське формування -- йди сам... А від добровільно на посаду -- апріорі віднеківатися не можна. Чому? Тому що добровільно. Це категорія по бажанню. Так що донести-то хотів? Професійність -- це не обов'язок... Обов'язок, як військовозобов'язаних, в нас з тобою абсолютно однаковий. А от порядок виконання цього обов'язку різний. Зрозумій: якщо рахувати хатєлки, то враховувати тоді хатєлки всіх. Дивись: ти хош Детройта в окоп - добре; Детройт хоче - не на ЛА в мороз корячиться та спину рвати тяаючи .... десь на польовому аеродромі, вилізши з бліндажу; в який постійно щось прилітає. А в кабінет управління ... Так от всі оці хатєлки всіх і кожного вирішує -- закон. Порядок проходження вслужби... Це я тобі розклав навіть без єдиноначалія та ін. Банально -- тіко про хатєлки. Букв багато... Бо конкретика. Це для казок достатньо пари строк про *цьмуження цицьок та сорти". Коротше: в гіршому випадку -- Детройта в один бліндаж (на аеродромі); а тебе -- в другий на ЛБЗ. Кожен чекає своєї черги. Компроміс отакий. З урахуванням *професійного воєнного* -- все, як ти хочеш. В найліпшому -- будеш в мене в управлінні черговим по поверху)) Але вирішить долі якись чел ... Не ти і не я. Яка в нього кость - хз. Надія тільки на те -- що по закону... Тобто тебе не для відсвічування в теплику, а мене не для закрити посаду за іншою спеціальністю, на яку ні один саме цей спеціаліст ні за які ковріжки не йде.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 18 чер, 2024 10:00, всього редагувалось 2 разів.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 чер, 2024 09:52
Ой+ на андроїді ще нема v 1.1.0. У айфонщиків вже є?
-
TipTop
-
-
- Подякував: 14 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 18 чер, 2024 09:59
detroytred написав: flyman написав:Якщо "успішними підприємцями" (хоча би на рівні Успіха) може бути до 5% (насправді ще менше) від труд ресурсу, думаю, аналогічно із мобресурсом. Цікаве інше, що люди які "професійні воєнні" віднєкуються, що вони тільки (якщо прийде повістка) "гайку Міга в бункері партнерів крутити" або "вертольот на Занзібарі літати", а в окоп ЛБЗ: "не той сорт/ВОС/званіє"
Тебе мабуть Будівельник покусав, теж почав вигадувати. Що означає віднеківаються? Конкретно сформулюй. Бо як доходить до конкретики, то ніяк *бюджетна цицька, цмуження* не може сформулюватися. Віднеківаються від чого? Від обов'язку мобілізації чи добровольцем в окоп (кулеметником)? - від обов'язку не віднеківаються. На обліку, призвуть для виконання обов'язку, підуть; - кулеметником? Так і Закон забороняє. От забороняє і все. В якесь напівпартизанське формування -- йди сам... А від добровільно на посаду -- апріорі віднеківатися не можна. Чому? Тому що добровільно. Це категорія по бажанню. Так що донести-то хотів? Професійність -- це не обов'язок... Обов'язок, як військовозобов'язаних, в нас з тобою абсолютно однаковий. А от порядок виконання цього обов'язку різний. Зрозумій: якщо рахувати хатєлки, то враховувати тоді хатєлки всіх. Дивись: ти хош Детройта в окоп - добре; Детройт хоче - не на ЛА в мороз корячиться та спину рвати тяаючи .... десь на польовому аеродромі, вилізши з бліндажу; в який постійно щось прилітає. А в кабінет управління ... Так от всі оці хатєлки всіх і кожного вирішує -- закон. Порядок проходження вслужби... Це я тобі розклав навіть без єдиноначалія та ін. Банально -- тіко про хатєлки. Букв багато... Бо конкретика. Це для казок достатньо пари строк про *цьмуження цицьок та сорти". Коротше: в гіршому випадку -- Детройта в один бліндаж (на аеродромі); а тебе -- в другий на ЛБЗ. Кожен чекає своєї черги. Компроміс отакий. З урахуванням *професійного воєнного* -- все, як ти хочеш. В найліпшому -- будеш в мене в управлінні черговим по поверху))
Якщо ви такі "воєнні пенсіонери мірного врємєні", то на чи не будете любязні вернути в бюджетну цицю насмоктану пенсію та іншу допомогу із індексацією, починаючи від 2014р.. А через 3 м. після закінчення ВС продовжити далі її доїти.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 18 чер, 2024 10:06
ЛАД написав:Вчера Виталий напоминал о теме ветки. И говорил, что всё свелось к обсуждению ухилянства. Сегодня прогресс - уже начали обсуждать "недопотребление" еды украинцами из-за чего у нас мало ожиревших и достижение немцами "пределов потребления еды". Правда, ничего не сказали о том, что меньшее потребление мяса (рыбы и т.д.) связано просто с более низкими доходами украинцев. А немцы "пределов потребления еды" тоже не достигли опять же из-за ограниченности средств - часто покупать красную рыбу им тоже не по карману. 
Це проблема нереального прожиткового мінімуму і казкові декларації можновладців,правда десь посередині.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3