Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 86888689869086918692 ... 15221>
Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 08:43

vitaliiangel написав:
  Hotab написав:Тут відповідь Віталі про відповідальність за реальні помилки. Доволі рідкий випадок. Бо непросто довести вину в таких випадках. Межа між «замало ресурсів для якісної оборони» і «могли , але не стримали» не визначена і не зрозуміла.
я не разбираюсь в таких тонкостях, имхо главные преступления профнепригодность, воровство и необоснованные потери. А то что не смогли удержать, ну такое, возможно отступили чтобы сберечь жизни бойцов. Или надо было всем лечь, но приказ выполнить? Жизни важнее территорий. Территории можно будет вернуть, например после смерти питуна.

А що там на рахунок "відповідальності за реаальні помилки" хоча би окупації Бучі?
flyman

Подякував: 1611 раз.
Подякували: 2856 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 08:44

flyman написав:А що там на рахунок "відповідальності за реаальні помилки" окупації Бучі?
профнепригодность. Ошибки доказывать сложно, потому что ошибаются все. Возможно информация для принятия решений была неполная или неточная. А профнепригодность доказать относительно легко, спецы за считанные минуты её определяют.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3507 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 08:51

сьогодні коротко

ЛАД написав:Сегодня прогресс - уже начали обсуждать "недопотребление" еды украинцами из-за чего у нас мало ожиревших и достижение немцами "пределов потребления еды".
1 Коли людина, яка народилась при соціалізмі, будувала комунізм а помре в капіталізмі починає розпатякувати про те що купюри в яких вона отримує пенсію кошенрні тільки від сплати продажу партбілетів- а всі інші це зло..
Треба просто знати
В цього совка слово бізнес 70 років асоціювалось з червоною ганчіркою на бика.
2 Описував я не проблеми голоду( наш парторг трошки маніпульнув)
Я спростовував тезу дейтройта про резинові ринки , на яких може працювати будь-хто , але цій праці заважають можновладці які не прийняли необхідні закони.
Що до одного це як не доходило - так і не дійде
Чого бідний- бо дурний
Чого дурний- бо бідний...

Всім іншим можк з радістю повідомити.
На жаль , мене чомусь якийсь новий підприємець..не зміг поміняти і я вже отримав мінус 20% платежів в бюджет, обороти впали...
Є правда надія , що це Успіх повернувся у відпустку і повністю відновив як свою продажу запчастин так і мою частку..
але чомусь мені здається що ладу це все одно не сподобається
торгівля на базарах-це ж страшний гріх..і він ні копійки податків з тих сум не візьме..просто підніме голову і піде подихати як справжній коммуніст...
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 08:54

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Ukrainian написав:– Але загалом, більшість українців (69%) мають нейтрально-позитивне ставлення до президента, – зазначили у КМІС.
Я вхожу в кількість тих 31% хто має стало-негативне враження....Але навіть до виборів закликати не буду.
От за створення Уряду Єдності- я міг би своє ставлення змінити на стало нейтральне.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 09:02

budivelnik написав:
  ЛАД написав:Сегодня прогресс - уже начали обсуждать "недопотребление" еды украинцами из-за чего у нас мало ожиревших и достижение немцами "пределов потребления еды".
1 Коли людина, яка народилась при соціалізмі, будувала комунізм а помре в капіталізмі починає розпатякувати про те що купюри в яких вона отримує пенсію кошенрні тільки від сплати продажу партбілетів- а всі інші це зло..
Треба просто знати
В цього совка слово бізнес 70 років асоціювалось з червоною ганчіркою на бика.
2 Описував я не проблеми голоду( наш парторг трошки маніпульнув)
Я спростовував тезу дейтройта про резинові ринки , на яких може працювати будь-хто , але цій праці заважають можновладці які не прийняли необхідні закони.
Що до одного це як не доходило - так і не дійде
Чого бідний- бо дурний
Чого дурний- бо бідний...

Всім іншим можк з радістю повідомити.
На жаль , мене чомусь якийсь новий підприємець..не зміг поміняти і я вже отримав мінус 20% платежів в бюджет, обороти впали...
Є правда надія , що це Успіх повернувся у відпустку і повністю відновив як свою продажу запчастин так і мою частку..
але чомусь мені здається що ладу це все одно не сподобається
торгівля на базарах-це ж страшний гріх..і він ні копійки податків з тих сум не візьме..просто підніме голову і піде подихати як справжній коммуніст...

Якщо "успішними підприємцями" (хоча би на рівні Успіха) може бути до 5% (насправді ще менше) від труд ресурсу, думаю, аналогічно із мобресурсом.

Цікаве інше, що люди які "професійні воєнні" віднєкуються, що вони тільки (якщо прийде повістка) "гайку Міга в бункері партнерів крутити" або "вертольот на Занзібарі літати", а в окоп ЛБЗ: "не той сорт/ВОС/званіє"
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 09:24

США «навмисно затягують» навчання українських пілотів на F-16, стверджують в Україні, через що до кінця року, ймовірно, не вдасться підготувати достатню їхню кількість. Про це пише The Times.

https://www.thetimes.com/world/russia-u ... -0dx8p26dp

Після Іраку та Йорданії підпис під спільним комюніке Саміту миру відкликала також Руанда. Це стало відомо із сайту Міністерства закордонних справ Швейцарії.

Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 18 чер, 2024 09:26, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3507 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 09:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Міноборони: У "Резерв+" став доступний електронний військово-обліковий документ https://www.pravda.com.ua/news/2024/06/18/7461302/

Хоча насправді не став.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1124 раз.

Профіль

2
4
Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 09:52

flyman написав:Якщо "успішними підприємцями" (хоча би на рівні Успіха) може бути до 5% (насправді ще менше) від труд ресурсу, думаю, аналогічно із мобресурсом.

Цікаве інше, що люди які "професійні воєнні" віднєкуються, що вони тільки (якщо прийде повістка) "гайку Міга в бункері партнерів крутити" або "вертольот на Занзібарі літати", а в окоп ЛБЗ: "не той сорт/ВОС/званіє"

Тебе мабуть Будівельник покусав, теж почав вигадувати.
Що означає віднеківаються? Конкретно сформулюй.
Бо як доходить до конкретики, то ніяк *бюджетна цицька, цмуження* не може сформулюватися.

Віднеківаються від чого? Від обов'язку мобілізації чи добровольцем в окоп (кулеметником)?
- від обов'язку не віднеківаються. На обліку, призвуть для виконання обов'язку, підуть;
- кулеметником? Так і Закон забороняє. От забороняє і все. В якесь напівпартизанське формування -- йди сам...
А від добровільно на посаду -- апріорі віднеківатися не можна. Чому? Тому що добровільно. Це категорія по бажанню.

Так що донести-то хотів?
Професійність -- це не обов'язок...
Обов'язок, як військовозобов'язаних, в нас з тобою абсолютно однаковий.
А от порядок виконання цього обов'язку різний.
Зрозумій: якщо рахувати хатєлки, то враховувати тоді хатєлки всіх.
Дивись: ти хош Детройта в окоп - добре; Детройт хоче - не на ЛА в мороз корячиться та спину рвати тяаючи .... десь на польовому аеродромі, вилізши з бліндажу; в який постійно щось прилітає. А в кабінет управління ...

Так от всі оці хатєлки всіх і кожного вирішує -- закон. Порядок проходження вслужби...
Це я тобі розклав навіть без єдиноначалія та ін.
Банально -- тіко про хатєлки.

Букв багато... Бо конкретика.
Це для казок достатньо пари строк про *цьмуження цицьок та сорти".

Коротше: в гіршому випадку -- Детройта в один бліндаж (на аеродромі); а тебе -- в другий на ЛБЗ. Кожен чекає своєї черги.
Компроміс отакий. З урахуванням *професійного воєнного* -- все, як ти хочеш.
В найліпшому -- будеш в мене в управлінні черговим по поверху))
Але вирішить долі якись чел ...
Не ти і не я.
Яка в нього кость - хз.
Надія тільки на те -- що по закону...
Тобто тебе не для відсвічування в теплику, а мене не для закрити посаду за іншою спеціальністю, на яку ні один саме цей спеціаліст ні за які ковріжки не йде.
Востаннє редагувалось detroytred в Вів 18 чер, 2024 10:00, всього редагувалось 2 разів.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 09:52

Ой+ на андроїді ще нема v 1.1.0. У айфонщиків вже є?
TipTop

Подякував: 14 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 чер, 2024 09:59

detroytred написав:
  flyman написав:Якщо "успішними підприємцями" (хоча би на рівні Успіха) може бути до 5% (насправді ще менше) від труд ресурсу, думаю, аналогічно із мобресурсом.

Тебе мабуть Будівельник покусав, теж почав вигадувати.
Що означає віднеківаються? Конкретно сформулюй.
Бо як доходить до конкретики, то ніяк *бюджетна цицька, цмуження* не може сформулюватися.

Віднеківаються від чого? Від обов'язку мобілізації чи добровольцем в окоп (кулеметником)?
- від обов'язку не віднеківаються. На обліку, призвуть для виконання обов'язку, підуть;
- кулеметником? Так і Закон забороняє. От забороняє і все. В якесь напівпартизанське формування -- йди сам...
А від добровільно на посаду -- апріорі віднеківатися не можна. Чому? Тому що добровільно. Це категорія по бажанню.

Так що донести-то хотів?
Професійність -- це не обов'язок...
Обов'язок, як військовозобов'язаних, в нас з тобою абсолютно однаковий.
А от порядок виконання цього обов'язку різний.
Зрозумій: якщо рахувати хатєлки, то враховувати тоді хатєлки всіх.
Дивись: ти хош Детройта в окоп - добре; Детройт хоче - не на ЛА в мороз корячиться та спину рвати тяаючи .... десь на польовому аеродромі, вилізши з бліндажу; в який постійно щось прилітає. А в кабінет управління ...

Так от всі оці хатєлки всіх і кожного вирішує -- закон. Порядок проходження вслужби...
Це я тобі розклав навіть без єдиноначалія та ін.
Банально -- тіко про хатєлки.

Букв багато... Бо конкретика.
Це для казок достатньо пари строк про *цьмуження цицьок та сорти".

Коротше: в гіршому випадку -- Детройта в один бліндаж (на аеродромі); а тебе -- в другий на ЛБЗ. Кожен чекає своєї черги.
Компроміс отакий. З урахуванням *професійного воєнного* -- все, як ти хочеш.
В найліпшому -- будеш в мене в управлінні черговим по поверху))

Якщо ви такі "воєнні пенсіонери мірного врємєні", то на чи не будете любязні вернути в бюджетну цицю насмоктану пенсію та іншу допомогу із індексацією, починаючи від 2014р.. А через 3 м. після закінчення ВС продовжити далі її доїти.
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 86888689869086918692 ... 15221>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему