Звісно переплутав. Як завжди.
Я і приблизно не казав, що гроші в покупців це суто заслуга пенсів тощо.
Ти як завжди перекручуєш до дурні.
|
|
![]() Звісно переплутав. Як завжди. Я і приблизно не казав, що гроші в покупців це суто заслуга пенсів тощо. Ти як завжди перекручуєш до дурні.
![]()
Таракани в твоїй голові. Ти навіть не бачиш наявного: - що Успіх тобі, власне тобі каже. По факту. Каже. - що я тобі кажу. Що я цілком якось переб'юсь і з пониженням пенсії, якщо за віконцем війна і для захисту країни вкрай потрібні старшини розвідники або бійці. І що всіх підприємців апріорі не призвуть, також, як і всіх воєнпенсів. А призов деяких будівельників і детройтів -- реалії. А ти мені пропонуєш підтримувати тебе в обговоренні питання .... заради власної моєї кишені (пенсії). Тобто -- згідно місця сидіння. Дивак ти ще той... Совок упоротий. І сплачує, визначає мені пенсію саме держава, а не ти. Гетьманцев може зібрати з тебе податки і всі направити будь-куди... Наприклад, на оборону. Бо війна. А пенсії *призупинити* також, як пайкові та речові і т.д. У тебе відносини з державою, з Гетьманцевим. У мене теж з державою. Саме з нею. Ти ж спростив, заєралашив напряму. Востаннє редагувалось detroytred в Сер 19 чер, 2024 22:32, всього редагувалось 1 раз.
![]()
а) имеет смысл, если вы прогнозируете, что со временем доходность вырастет. Иначе, рано или поздно, убытки превысят вариант б). б) если говорить конкретно о квартирах, то их цена зависит не только от доходности сдачи. Сегодняшнее падение, например, связано с войной. Во всяком случае, в Харькове. На западе, возможно, цены даже выросли. И от аренды тоже. в) опять же, в случае с квартирами вариант возможен. И даже не в минус. Работа в минус это вариант а). Просто минус меньше. При работе в плюс вариант имеет смысл, хотя бы исходя из того, что цена на жильё в общем случае растёт. Что будет в Украине предсказывать сложно. Если война будет продолжаться ещё 10 лет, как здесь некоторые настроены, то квартиру могут и просто уничтожить. А если даже нет, то здесь может просто не остаться людей, желающих купить квартиру. Уже сейчас людей меньше процентов на 20 или больше. Не перешёл, потому что увидел это уже после того, как написал ответ (долго писал). Честно говоря, не вижу, что обсуждать. Вроде как всё понятно. ![]() Ба як твоя десятилітня пісня про *працювати треба на себе...* перетворилася на "я на вас працював". Комедія... Ти в ЗСУ не пішов, щоб працювати на себе. Саме на себе. І за умови, які тобі для життя і бізнесу створює держава, за ті послуги, ти сплачував податки. Невже ти не бачиш, що без держави (бюджетників) ти не міг апріорі досягти своїх статків? Бо навіть, якщо б не захворів ніколи, то звичайні бандюгани відбирали в тебе або буряти)) Як би ти вивчився?
![]() что в случае аренды считаете минусом вы? я вас спросил ранее, вы не ответили. Для меня "ноль" это доходность 13% годовых - текущая учётная ставка НБУ. Мои активы должны приносить мне 13% годовых, если меньше это минус. К 13% нужно добавить амортизацию и мою прибыль. как сейчас можно сдавать квартиры с 13% доходности я не знаю. То что я считал в последний раз было 7-8% то есть минус 5% к учётной ставке + убыток от амортизации + недополученная прибыль. Вот это реальный минус. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 19 чер, 2024 22:55, всього редагувалось 2 разів.
![]() Давно-давним треба було піхоті платити 200К без всяких умов!Нам по-іншому пояснювали це, хоч ми і не піхота(але вже деяких побратимів перевели в піхоту) Казали, що дні просто сумуються і коли назбирається сумарно 30днів(це може бути і за 2міс і за 3) - то тоді виплатять 70к, і знову далі "збирай" 30днів "бойових"... Але, з розповіді наших, які побували/є в піхоті, то я далі притримуюсь своєї думки, яку сформував ще 2р тому - "Краще 30тис. в тилу, ніж 100(170?)тис. на передку!"©Успіх ![]() ![]() Як що? Запевнення. Влади. Військового командування. Самих військових у купі куп їх самих різних інтерв'ю. І до реакції Флер з Стм, коли піднімаються питання в запасі стійкості війська, країни. Всі впевнені по саме... Тому як тут не вірити-то?! Тому питання виникає до отих заявників, які про загрози рфії Європі говорять. Звідки в них підстави? Про отаку спроможність рфії.
![]()
Для меня учётка это сферический конь в вакууме. Никогда на неё не ориентировался. Аренда всегда была не слишком доходный, зато надёжный (малорисковый) инструмент. Повторю, обычно, цена квартир растёт, даже с учётом амортизации. Поэтому к прибыли от аренды надо прибавить этот рост. Если цена падает из-за войны или по др. причинам, то с учётом высокой цены квартир это падение может перекрывать любую доходность аренды. Как по мне - аренда прибыльна в том случае, если она перекрывает коммуналку + необходимые ремонты.
|
|