vitaliiangel написав:странная логика. Напоминает школьника, который говорит учителю, если б вы меня отлупили, может быть я бы стал учиться лучше, а двойки на меня не влияют.
Из серии брошу курить в понедельник. Сами для себя ищете причину не экономить. Я ещё при цене 1,28 поставил 2х зонный счётчик хотя экономия 40-70 грн казалось смешной, но если можно сэкономить без больших вложений, почему этого не делать, неужели надо дождаться 20 грн/квт или другой пендель.
Чистий прагматизм. От ціна питання 25 тис. грн. Якщо від економії буде менше 20% річних (5 тис. грн в рік), то сенсу інвестицій в економію нема. Тепловий насос то мій кейс, можливо ще був би сенс утеплити стелю і внутрішні стіни, але знову ж таки заради економії 2-3 тис. грн. я рипатись не буду.
Та і банально приклад із Європи взяти і "прикрутити вентель" і сидіти не при 18С в кімнаті, а при 14 чи 16
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Вів 25 чер, 2024 15:46, всього редагувалось 2 разів.
_hunter написав:............... Ну или Сталин - что кому ближе. Повторюсь: военные у власти _никогда_ (в современной истории) ни к чему хорошему не приводили...
Не буду обсуждать хорошо/плохо, но к победе при Сталине пришли.
Letusrock написав:хто вони, ці сотні тисяч? Так і бачу: сидить сотня тисяч, 2,5 роки ховається від ТЦК і тут раптом налякалась якихось 17тис і побігла оновлювати дані. Навпаки люди звільняються з хорошої роботи тільки щоб неоновлювати дані
Дмитро Лазуткін каже, що 1.2 млн. заброньованих оновило і 1.1 млн. оптимістів, яких можуть призвати. Єдина проблема, що значна частина з цього 1.1 млн. - офіцери, яких не можна в окоп.
Не кажіть що українців не попереджували є час підготуватись щоб потім не було кого звинуватити крім самих себе Наступну зиму 2024-2025 років українці будуть проходити у графіку, за яким відсутність електрики триватиме по 8-10 годин на добу
Letusrock написав:хто вони, ці сотні тисяч? Так і бачу: сидить сотня тисяч, 2,5 роки ховається від ТЦК і тут раптом налякалась якихось 17тис і побігла оновлювати дані. Навпаки люди звільняються з хорошої роботи тільки щоб неоновлювати дані
Дмитро Лазуткін каже, що 1.2 млн. заброньованих оновило і 1.1 млн. оптимістів, яких можуть призвати. Єдина проблема, що значна частина з цього 1.1 млн. - офіцери, яких не можна в окоп.
vitaliiangel написав:Еврейская мудрость гласит, если проблему можно решить за деньги, это не проблема, а расходы.
А коли я бачу ріст "ціни" в 1,5 рази за 2 місяці (в 3 рази від початку року) то для мене це явна ознака дефіциту. При сильному дефіциті витрати можуть рости до нескінченності.
Там, как обычно, несколько инфантильные рассуждения. "не проблема, а расходы" это тогда, когда есть деньги на эти расходы. Когда их нет, то это уже проблема. Так же, как рассуждения о том, что в РФ нет проблем с мобилизацией.
Раніше ми повідомляли, що глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн оголосила, що сьогодні, 25 червня, офіційно розпочались переговори про вступ України до Європейського союзу. Окрім того, аналогічні переговори розпочалися і щодо Молдови.
ЛАД написав:"не проблема, а расходы" это тогда, когда есть деньги на эти расходы. Когда их нет, то это уже проблема.
правильно, поэтому вещи надо называть своими именами, не "проблемы с энергетикой", а "отсутствие средств на устранение проблем с энергетикой". То же и по мобилизации, из-за отсутствия средств на которую идёт бусификация. И с ПВО и далее по списку. Очень многое можно улучшить имея на то средства. Но вам удобнее на убытки говорить "недополученная прибыль" Прибыль же красивее звучит, чем убытки.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 25 чер, 2024 16:04, всього редагувалось 1 раз.