Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 88398840884188428843 ... 14239>
Повідомлення Додано: Чет 27 чер, 2024 18:57

ЛАД написав:
  Faceless написав:.........
Ну вочевидь то чисто через глобальне згортанням всього в Харкові, що навіть те жевріння, що є в Черкасах, виглядає пожвавленням. Сумно звісно і перше і друге

Ну якщо в Черкасах жевріння, то що ж тоді ще західніше, промовчу вже про Київ?
Тоді зрозуміло, що багато людей хочуть воювати до "кордонів 91".

Західніше це що саме? В Тернополі чи Хмельницькому, думаю, десь те саме, а у Львові і Києві трішечки більш енергійно. Та й в Ужгороді.
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8228 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Чет 27 чер, 2024 19:03

d44 написав:
  Bobua написав:Я розповім Вам про Україну своєї мрії”
що там РєвВоєнСовєт вирішив, скільки ухилянтів видати обробляти ділянку вєтєранам взятія Сєвастополя?

Не паспішайте! Ще тривають дебати. І непокоїмось через стрільців по колінах -- попсують нам всіх ухилянтів... 😒
Bobua

Подякував: 118 раз.
Подякували: 174 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 27 чер, 2024 19:08

Все буде добре!©))

flyman написав:думаю, що поки Успіхи-Бобуа
Ти вже свої кавалірки переписав на колишню?
А доручення у нотаріуса завірив, що всім "рухомим і нерухомим" майном доручаєш користуватись на свій розсуд колишній?

Ще ні?
Думаєш "омине"?))

Чи ще спробуєш "останній шанс" на надувній качечці через Тису переплисти?))

А якщо серйозно - то холостяки в ЗСУ саме краще почуваються!

Я ж повторюсь, що починаю помічати побратимів, які не дуже то і рвуться залишати ЗСУ!

Так що тобі в ЗСУ буде може і краще, ніж в тилу!(особливо, якщо будеш керувати дронами, а не за кулеметом стояти в піхоті/штурмовиках)

ДумайТЕ!© ;)
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1006 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Чет 27 чер, 2024 19:16

65 км це серйозна дистанція літаку потрібно на 10 км піднятись. Бачив відео як міг ЗСУ запускав хамер бомби там в кращому випадку км 25 з висоти 2 км не більше.

Російські війська продовжують завдавати постійних ударів по Харкову. Зокрема, стало відомо, що країна-агресорка вперше застосувала по Харкову нові авіабомби ФАБ-500 з модулем планерування та корекції.

Дві авіабомби були запущені з літака Су-34 з Майського у Білгородській області. Нагадаємо, що внаслідок удару по Харкову 27 червня постраждав район житлової забудови, є руйнування приватних будинків.

https://24tv.ua/fab-500-vpershe-skinuli ... a_n2585118
Вона вдвічі потужніша за КАБ- і ФАБ-250, які використовували раніше, якими щодня бомбардують Харків,
– зазначив керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков.

За словами Фільчакова, дві авіабомби були запущені з літака Су-34 з Майського у Білгородській області. Відстань від місця запуску до місця влучання становила 65 кілометрів.

https://24tv.ua/fab-500-vpershe-skinuli ... a_n2585118
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 27 чер, 2024 19:21

Успіх написав:
  vitaliiangel написав:Я бы вам подкинул книг как свобода влияет на жизнь и судьбу человека,
Вдвох словах - як саме?))
  vitaliiangel написав:сли товар дорогой/дефицитный его сначала постараются украсть и только потом купить. Раньше невест воровали сейчас мужиков
😁
Я так бачу, що товар може скоро спортитись))

То краще, щоб швидше б прийшов свій "підставний покупець", купив би товар і випустив на волю))
  detroytred написав:Ще згадав - недавно заходить до мене зампотєх(мав перевірити наявність зброї, чи вона почищена, чи все на місці) - а я собі лежу після роботи на каріматі - втикаю в телефон...
Зампотєх такий заходить і з порога - "Рівняйсь! Строятись!"
А я, не відводячи очей від телефону, кажу йому у відповідь:
- "Ха-ха, дуже смішно!")))

Правда, от з нашим комбатом не дуже "посмієшся"... і я б йому вже так би не відповів))

Та отож.
Тому що від комбата залежність....
Саме з ним домовлятися....

А колись за Гороха було: будь-який офіцер будь де побачив, що рядовий навіть з іншої частини, роду військ, порушує..., то наклав стягнення...
Якщо звання дозволяє, то хоч декілька діб арешту з триманням на гаупвахті.

А тут зампотех офіцер своєї ж частини, підрозділу по суті ніхто))))) для рядового.

З.и. добре це чи недобре, повинно так бути чи ні -- не мені судити.
Розглядаємо факти, реальність, зміни.

Але головне чому навчають на курсі молодого бійця і що таке саме армія (тобто принцип армії, а не чогось іншого) -- це виконання наказів.
І американські сержанти вбивають в голову рядовим саме рефлекс))) виконання наказу.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 27 чер, 2024 19:22

Командири придумують “логічні” виправдання своїм діям під кожного солдата індивідуально.

Наприклад, невдоволений завданням якийсь дідо -- а йому “от ти ж не можеш замінити чувачка за компом!” І комп.неграмотний дід зависає...
Вже потім той дідо йде до витоків самосвідомості і починає щось бурмотіти про гранати, про автомата, про “мстя моя буде страшна”. А інший командир вдає ніби не чує...

Таке... 😒

Мордуванням великих груп солдатів без пояснень, без причин... -- займаються, мабуть, хіба що генерали у всіляких києвах. І може ще комбрижки на місцях, але вони ходять лише з охороною... 😒
І коли навіть спокійні люди, помірковані кажуть “о, диви, його охорона” -- це якось недобре.

А ще плювок всім у душу із (не)законом про демобілізацію...
Bobua

Подякував: 118 раз.
Подякували: 174 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 27 чер, 2024 19:23

Успіх написав:
  flyman написав:думаю, що поки Успіхи-Бобуа
Ти вже свої кавалірки переписав на колишню?
А доручення у нотаріуса завірив, що всім "рухомим і нерухомим" майном доручаєш користуватись на свій розсуд колишній?

Ще ні?
Думаєш "омине"?))

Чи ще спробуєш "останній шанс" на надувній качечці через Тису переплисти?))

А якщо серйозно - то холостяки в ЗСУ саме краще почуваються!

Я ж повторюсь, що починаю помічати побратимів, які не дуже то і рвуться залишати ЗСУ!

Так що тобі в ЗСУ буде може і краще, ніж в тилу!(особливо, якщо будеш керувати дронами, а не за кулеметом стояти в піхоті/штурмовиках)

ДумайТЕ!© ;)

ти би не прикидався люмпеном, лендлорд двох львівьских квартир
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2837 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Чет 27 чер, 2024 19:35

Тож чому 28міс тормозять/туплять! Не треба потужної армії???

detroytred написав:вбивають в голову рядовим саме рефлекс))) виконання наказу.
Так накази то і в нас виконуються, але!
Але наказ можна виконати "по-різному" ;)
Є мотивація - то наказ виконується(старається виконати) швидко/якісно/ефективно!
Нема мотивації - знайдеться 100500 причин виконати його навпаки!

Отут(саме в цьому) ми і "тонемо" вже 28місяців!

А дали б мотивацію:
✓Частіші відпустки (чи виконав швидко/якісно завдання +1 день до відпустки)
✓Чіткі терміни(контракт на 6міс, рік, півтора, два роки)
✓Грошові винагороди(скажімо 5-10Кгрн) за швидке/якісне виконання наказу
То ефективність ЗСУ виросла б в гігантських масштабах!!!
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1006 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Чет 27 чер, 2024 19:41

Успіх написав:ефективність ЗСУ виросла б в гігантських масштабах!!!
не выросла. нужны прозрачные одинаковые условия для всех. Премии которые ты хочешь надо у кого то забрать. То есть сократить ненужных/неэффективных. Так они и сократились ради вас и будущего страны.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 27 чер, 2024 19:45, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2521 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 27 чер, 2024 19:43

flyman написав:
  d44 написав:
  flyman написав:ті що рядові 55 (і навіть 50+), то вони ще за ВФЯ їх виключили із обліку
при Порошенко знов включили

Положення частини першої статті 58 Конституції України про те, що закони та інші нормативно-правові акти не мають зворотної дії в часі, крім випадків, коли вони пом'якшують або скасовують відповідальність особи, треба розуміти так, що воно стосується людини і громадянина (фізичної особи).

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/v001p710-99#Text

Тобі багато разів чимало різних людей казали, що тут нема зворотної дії.
Тебе не будуть наказувати за те, що ти не стояв на обліку раніше, коли мав право не стояти. Але накажуть зараз, коли нові закони тебе зобовʼязали, але ти під грибами з погребу під Тернополем, і це гірше дислексіі. Хоча я тільки радий , що ти саме так себе поводити збираєшся. Ти маєш відчути ВЕСЬ комплекс різносторонніх відчуттів.
Hotab

Подякував: 397 раз.
Подякували: 2419 раз.

Профіль

3
3
2
  #<1 ... 88398840884188428843 ... 14239>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти