Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 88608861886288638864 ... 14848>
Повідомлення Додано: Суб 29 чер, 2024 10:26

_hunter написав:ай, ну не роты, а бригады - не цепляйтесь к мелочам. Вы же поняли, что я про ЗП в полторашку говорю.

А, ну раз на гражданке бывших военных не осталось - тогда и говорить больше не о чем :D

Так я і не ціпляюсь!

Я вважав, що вам зрощуміло -- якщо на рівні комроти ще хоч якось можна вести мову про заміни (режисер Сенцов -- ротний зараз. І то не одразу ж його призначили на ротного), то яка паралель на рівні комбрига тощо?????
Ви шуткуєте?

Ви намагаєтеся довести: якщо косячать і мобілізують високопосадовців АТБ рядовими замість простих вантажників, то давайте так і з призначеннями військових.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 29 чер, 2024 10:27

M-Audio написав:Проблема в тому, що він вже показав, що а) як само вирішувати проблему він не знає, або не хоче висловлювати свій план на публіку, і б) він вважає, що може змусити Путіна виконувати його рішення.
он предлагает две противоречивые вещи. 1. сократить финансирование Украины
2. Но если питун не остановится резко увеличить военную помощь. сократить чтобы заставить Зеленского пойти на переговоры, увеличить чтобы заставить питуна. Но если сократить, питун скажет спасибо и пойдёт на Харьков. Если увеличить Зеля скажет спасибо и пойдёт на Москву.
Зображення
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 29 чер, 2024 10:44, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 29 чер, 2024 10:30

vitaliiangel написав:
  M-Audio написав:Проблема в тому, що він вже показав, що а) як само вирішувати проблему він не знає, або не хоче висловлювати свій план на публіку, і б) він вважає, що може змусити Путіна виконувати його рішення.
2. Но если питун не остановится резко увеличить военную помощь.

хакєрська конструкція:
if ... else ...
flyman

Подякував: 1607 раз.
Подякували: 2852 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 29 чер, 2024 10:35

detroytred написав:
  _hunter написав:ай, ну не роты, а бригады - не цепляйтесь к мелочам. Вы же поняли, что я про ЗП в полторашку говорю.

А, ну раз на гражданке бывших военных не осталось - тогда и говорить больше не о чем :D

Так я і не ціпляюсь!

Я вважав, що вам зрощуміло -- якщо на рівні комроти ще хоч якось можна вести мову про заміни (режисер Сенцов -- ротний зараз. І то не одразу ж його призначили на ротного), то яка паралель на рівні комбрига тощо?????
Ви шуткуєте?

Ви намагаєтеся довести: якщо косячать і мобілізують високопосадовців АТБ рядовими замість простих вантажників, то давайте так і з призначеннями військових.

Ну да: "если все - то все" ;)
Ну или пусть хоть на третий год с эБронированием разберутся наконец...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 489 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 29 чер, 2024 10:42

_hunter написав:Ну да: "если все - то все" ;)
Ну или пусть хоть на третий год с эБронированием разберутся наконец...

Так в тому-то і справа, що не всі.
Броні, відстрочки купи...
Додадуть ще е-бронювання.
Тобто тим паче не всі.

От і шукають кого надурняк...
Або згідно революційних матросів всі рівні. Було ж вже. І повториться.
І зроблять же.
Поки не продавили законом, то моя відповідь -- лісом. Зі своїми хатєлками з диванів.
Хатєлки з окопів я хоча б розумію.
І можу тільки поспівчувати...
А не як ото турбопа стм людям в окопах - тому що на завтрак в мене равіолі з рікою...
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 29 чер, 2024 10:59

vitaliiangel написав:
2. Но если питун не остановится резко увеличить военную помощь. сократить чтобы заставить Зеленского пойти на переговоры, увеличить чтобы заставить питуна.

Ну то есть сократить помощь прям сразу и безоговорочно, а увеличить -- когда-нибудь потом, если так сложится ситуация, если это будет целесообразно, и другие очень субъективные "если". Или вообще ничего не делать, только придумать, почему это правильно, и почему это победа, а не поражение.
То есть именно тот сценарий, который я и описал (не следя особо за ситуацией, и не зная конкретных высказываний и заявлений).
M-Audio

Подякував: 633 раз.
Подякували: 507 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Суб 29 чер, 2024 11:06

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:е коли професійний військовий отримував гроші

Ооо, ви можете видавати щось правдиве) тепер питання чого держава з цим нічого не робить. Та ще й дозволяє їм подавати в суд та просити більше грошей.
Не призивним пенсіонерам які розкрадали армію все життя теж продовжують платити, не урізали чомусь. (ну хочаб до 1,5 рівня звичайних `нікому непобрибних нелюдей`)
А людині яка заплатила за свій паспорт 2 мін зарплати хрен?
Я дійсно не розумію, як показала практива потрібна лише ___1___!!! постанова прибиральниці.
Востаннє редагувалось BeneFuckTor в Суб 29 чер, 2024 11:08, всього редагувалось 1 раз.
BeneFuckTor

Подякував: 264 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 29 чер, 2024 11:12

M-Audio написав:
  vitaliiangel написав:
2. Но если питун не остановится резко увеличить военную помощь. сократить чтобы заставить Зеленского пойти на переговоры, увеличить чтобы заставить питуна.

Ну то есть сократить помощь прям сразу и безоговорочно, а увеличить -- когда-нибудь потом, если так сложится ситуация, если это будет целесообразно, и другие очень субъективные "если". Или вообще ничего не делать, только придумать, почему это правильно, и почему это победа, а не поражение.
То есть именно тот сценарий, который я и описал (не следя особо за ситуацией, и не зная конкретных высказываний и заявлений).
если драйвер войны Китай (в чём я лично не сомневаюсь) то на увеличение поставок оружия Китай может начать поставки через сев.Корею или напрямую. Захотят ли союзники из-за Украины ссорится с Китаем?
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 29 чер, 2024 11:14

BeneFuckTor написав:
  fler написав:е коли професійний військовий отримував гроші

Ооо, ви можете видавати щось правдиве) тепер питання чого держава з цим нічого не робить. Та ще й дозволяє їм подавати в суд та просити більше грошей.
Не призивним пенсіонерам які розкрадали армію все життя теж продовжують платити, не урізали чомусь. (ну хочаб до 1,5 рівня звичайних `нікому непобрибних нелюдей`)
А людині яка заплатила за свій паспорт 2 мін зарплати хрен?
Я дійсно не розумію, як показала практива потрібна лише ___1___!!! постанова прибиральниці.

О!
Не треба за підставу брати ніщо.

Конкретно ви -- викладіть підстави.
За що отримує грошове та ін. забезпечення всл у мирний час?
Чекаю.
Правдиве.
Ви ж про правду хочете?
Так давайте не брехати зі стелі, а правду. Конкретно.

Ну а якщо і про *які оозкрадали армію...* не буде конкретики та підтверджень, то хто ви?
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 29 чер, 2024 11:26

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Дюрі-бачі написав:Ви тут категорично не праві. Навіть серед моїх знайомих ухилянтів багато хотіли б повоювати, але за нормальними правилами

Слабо вірю. Це така відмазка, хвіст розпускає перед дівками, типу я хочу, але...
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

#<1 ... 88608861886288638864 ... 14848>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: pesikot і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор